2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

arkadaşlarım selaam ay bininci sayfayı kaçıralı çok olmuş:)) hayırlı olsun hepimize

bağlantım koptu şekerrr

üzülme canım dualar edildi herkes içinn hoş geldin
opuyorumnanaktan
Evet canım baktım şimdi çok tatlısınız valla. Benim de gecikmeli de olsa dileğim; Allah inşallah bizi hepimizi çoook mutlu yaşatır kocalarımız ve henüz doğmamış çocuklarımızlaopuyorumnanaktan Bize booool sağlıık, booool aşk ve huzur verir inşallah. Kocalarımızın romantizminden umarım bir şey eksilmez, bizlerin de neşelerinden bir şey eksilmez umarım. Amiiinnnn

neler yaptın canım bizim burda pek bişe yokk aynı :)

Canımcım yarın mobilyalarım geliyor. İki gündür nişanlım resmen evimize taşınmış bulunuyor. Dedim evlenene kadar iyi bak evekaydirigubbakcemile3 Sonracıma işte asıl telaş mobilyalar geldikten sonra başlayacak yerleştirme telaşı. Geriye halılarım (yatak odası hariç) bulaşık mak, set üstü ocak ve mini fırınım kalıyor. Hatta duvar stickerları sipariş etmiştim internetten onlaar bile kargoya verilmiş. Bakalım çok heyecanlı. Bu arada Cuma gününden itibaren 5 gün izin aldım Kayınvalidem gile gitcez Denizli'ye. Bohça filan verilcekmiş. Bindallı ve kına malzemeleri ordan alıncak vs.. Siz naaptınız var mı gelişmeler? Elektrik süpürgesi konuşulmuş galiba bi de o eksik benim. Ama ben toz torrbalı istiyorum. Ay ne uzun yazdım sorduğuna pişman ettimaklinialirimsmile

şekercim ne güzel dua etmişsin öle :))

kızlar ben çıkıyorum yarın da sabahtan doktora gidiyorum. kontrole gireyim bakalım ben de
öptüm siziiii zemuszemus

canım delicious süpürge almaya gidicekmiş phılıps falan iyimiş galiba onu alıcak benimde eksik senin bayağı bayğı toparlanmış :)

kızlar bıde üretim programını tazeledımmı bitecek gıbı görünüyor işlerimm tabı kısmetttt

şekercim ne güzel dua etmişsin öle :))

kızlar ben çıkıyorum yarın da sabahtan doktora gidiyorum. kontrole gireyim bakalım ben de
öptüm siziiii zemuszemus

eheheh teşkürlen tatlım Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah. Öptüm canım hoşçakal

canım delicious süpürge almaya gidicekmiş phılıps falan iyimiş galiba onu alıcak benimde eksik senin bayağı bayğı toparlanmış :)

Hımm anladım mavi periciim olsun ya hepsi toparlanıyo biliyo musun sadece zaman daraldıkça hafiften stresim artıyorfisfisfis

selam kızlar mavi perim çok yalnız kalmış bugün kıyamam sana
luxor hayırlısı olsun canım

bende buradayım...

Selam kızlaar :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…