yaaa ne güzel muhabbet edıyosunuz kendımı ödevını yapmamıs cocuk gıbı hissettim
ayy canım geleyim nolcak izmir dediğin ne ki bursadan hihoyyyt
bağlantım koptu şekerrrnerde bu gelinlerrrrr yoksa bende çıkayımmm
arkadaşlarım selaam ay bininci sayfayı kaçıralı çok olmuş:)) hayırlı olsun hepimize
Evet canım baktım şimdi çok tatlısınız valla. Benim de gecikmeli de olsa dileğim; Allah inşallah bizi hepimizi çoook mutlu yaşatır kocalarımız ve henüz doğmamış çocuklarımızlaopuyorumnanaktan Bize booool sağlıık, booool aşk ve huzur verir inşallah. Kocalarımızın romantizminden umarım bir şey eksilmez, bizlerin de neşelerinden bir şey eksilmez umarım. Amiiinnnnbağlantım koptu şekerrr
üzülme canım dualar edildi herkes içinn hoş geldin
opuyorumnanaktan
luxxor hoşgeldinnn
hoşbulduk tatlım anca kolayladım işleri de girdim ne var ne yok?
neler yaptın canım bizim burda pek bişe yokk aynı :)
Evet canım baktım şimdi çok tatlısınız valla. Benim de gecikmeli de olsa dileğim; Allah inşallah bizi hepimizi çoook mutlu yaşatır kocalarımız ve henüz doğmamış çocuklarımızlaopuyorumnanaktan Bize booool sağlıık, booool aşk ve huzur verir inşallah. Kocalarımızın romantizminden umarım bir şey eksilmez, bizlerin de neşelerinden bir şey eksilmez umarım. Amiiinnnn
şekercim ne güzel dua etmişsin öle :))
kızlar ben çıkıyorum yarın da sabahtan doktora gidiyorum. kontrole gireyim bakalım ben de
öptüm siziiii zemuszemus
kızlar bıde üretim programını tazeledımmı bitecek gıbı görünüyor işlerimm tabı kısmetttt
şekercim ne güzel dua etmişsin öle :))
kızlar ben çıkıyorum yarın da sabahtan doktora gidiyorum. kontrole gireyim bakalım ben de
öptüm siziiii zemuszemus
canım delicious süpürge almaya gidicekmiş phılıps falan iyimiş galiba onu alıcak benimde eksik senin bayağı bayğı toparlanmış :)
selam kızlar mavi perim çok yalnız kalmış bugün kıyamam sana
luxor hayırlısı olsun canım
bende buradayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?