biter canım ya senin elinden kaçmazzz koay gelsinn alkisalkisalkis
yapmıorumm be öfffffffff gına geldı sabahtan bberi be aaaaaa
enimsecim sen ne iş yapıyosun canım?
yapmaaa yaaa zaten çıkıcaksın bırakk biraz bizimle ilgilennnn
anam benim mesaj sayım 2000 lere ulaşmış,topik 1000 :lepi:
ay kusummm bıd cıkısta carsıya gıdıcem ben nese arkadaslarıma söledım onlarla bulscam bıraz bişiler yapalım kafam dagılsınn dedım cok bunaldım kusummm yaaaaaaaaaa
bizde yarın sevgili nişanlımla mobilyalarımızı bakmaya gitcez.... Ama sadece ikimiz ben annelerde gelsin dedim ki istekleri vardı bizimki istemedi siz gelmeseniz olmazmı biz kendimiz alsak diye onlarda olur dedi... belki ayıp oldu ama her kafadan bişi çıkınca olmuyo işte... ondan istemedik tek gidip bakcaz sonra karar verip alcaz...
bizim baktığımız yerler hep 30 gün yada 45 gün sonra teslim diyordu bakalım nolcak...
Enimse boşver güzelim değmez bunlara... bunlar iyilikten anlamaz sen ayrılcan ya mesela senin gibi çalışmayan eleman bulurlar senden yüksek maaş verirler bi de kıymetli olur...
Az çok tecrübe konuşuyor... Deli gibi çalışırdım bi bakardım birini getirmişler aynı maaşa hiç bişi bilmeyen biri... Iyyy hala tiksiniyorum böle işyerlerinden işverenlerden...
cnm pvc doğrama yapan bı fabrıkada üretim planlamaya bakıorum musterıyle bırebır ben ılgılenıyorum fıyat konusunda falan yanı fabrıkanın akıs programını falan herseyı yapıorum maleseffffffffffffffffffff
bizde yarın sevgili nişanlımla mobilyalarımızı bakmaya gitcez.... Ama sadece ikimiz ben annelerde gelsin dedim ki istekleri vardı bizimki istemedi siz gelmeseniz olmazmı biz kendimiz alsak diye onlarda olur dedi... belki ayıp oldu ama her kafadan bişi çıkınca olmuyo işte... ondan istemedik tek gidip bakcaz sonra karar verip alcaz...
bizim baktığımız yerler hep 30 gün yada 45 gün sonra teslim diyordu bakalım nolcak...
meltemcim nişanlın en iyisini yapmış valla biz herşeyimizi kendimiz karar verdik
böylece kimse karışamadı boşverin kimseyide kıramıyosunn böyle durumlarda yada benim gibi çeneni tutamıyosun yok yere gerginlikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?