2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

enimsecim sen ne iş yapıyosun canım?

cnm pvc doğrama yapan bı fabrıkada üretim planlamaya bakıorum musterıyle bırebır ben ılgılenıyorum fıyat konusunda falan yanı fabrıkanın akıs programını falan herseyı yapıorum maleseffffffffffffffffffff

ay kusummm bıd cıkısta carsıya gıdıcem ben nese arkadaslarıma söledım onlarla bulscam bıraz bişiler yapalım kafam dagılsınn dedım cok bunaldım kusummm yaaaaaaaaaa

valla iyi yapmışın git kafanı dağıtt hatta kendine bişeler all cici cici sonra bize gösterirsin :asigim:

bizde yarın sevgili nişanlımla mobilyalarımızı bakmaya gitcez.... Ama sadece ikimiz ben annelerde gelsin dedim ki istekleri vardı bizimki istemedi siz gelmeseniz olmazmı biz kendimiz alsak diye onlarda olur dedi... belki ayıp oldu ama her kafadan bişi çıkınca olmuyo işte... ondan istemedik tek gidip bakcaz sonra karar verip alcaz...
bizim baktığımız yerler hep 30 gün yada 45 gün sonra teslim diyordu bakalım nolcak...

meltemcim nişanlın en iyisini yapmış valla biz herşeyimizi kendimiz karar verdik
böylece kimse karışamadı boşverin kimseyide kıramıyosunn böyle durumlarda yada benim gibi çeneni tutamıyosun yok yere gerginlikkk

Enimse boşver güzelim değmez bunlara... bunlar iyilikten anlamaz sen ayrılcan ya mesela senin gibi çalışmayan eleman bulurlar senden yüksek maaş verirler bi de kıymetli olur...

Az çok tecrübe konuşuyor... Deli gibi çalışırdım bi bakardım birini getirmişler aynı maaşa hiç bişi bilmeyen biri... Iyyy hala tiksiniyorum böle işyerlerinden işverenlerden...

aynen canım hatta mümkünse kurtulun böylelerinden ben kurtuldum çok rahatım zemuszemus

Hee anladım tatlım zor bişi gibi görünüo Allah kolaylık versin:S

Meltemcim Modalife öneririm canım sitelerde kaydirigubbakcemile5

Kızlar benim de mesai bitti öpüyorum hepinizi inşallah nice 1000ler görürüz evlendikten sonra da evli mutlu çocuksuz mu olacaktı topigimizin adı:hulya: görüşürüz

bende sabırlıyımdır beklerim beklerim sonra bi anda patlarım bunu da nişanlım bildiğinden kendimiz gidelim dedi...
Hele anneler hem onunki hem benimki aayyyy bi karışıyorlarki sorma...şurası şöyle olsun burası böyle felan diye...ben o sıra hiiiçççç sesimi çıkarmıyorum bizimki anlıyor hemen geliyor sen nasıl istiyorsun diyor... nese inşallah güzel güzel aradığımız istediğimiz şeyleri buluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…