evet sanırım öle olduuenimse fabrikayı kurtarmaya karar verdi :))))))))))))
ay cıkıcam bırazdan ohhh keyfıme bakıcam ıns bı nargıle keyfımı yapsammvalla iyi yapmışın git kafanı dağıtt hatta kendine bişeler all cici cici sonra bize gösterirsin :asigim:
Enimse boşver güzelim değmez bunlara... bunlar iyilikten anlamaz sen ayrılcan ya mesela senin gibi çalışmayan eleman bulurlar senden yüksek maaş verirler bi de kıymetli olur...
Az çok tecrübe konuşuyor... Deli gibi çalışırdım bi bakardım birini getirmişler aynı maaşa hiç bişi bilmeyen biri... Iyyy hala tiksiniyorum böle işyerlerinden işverenlerden...
saoll cnmmmHee anladım tatlım zor bişi gibi görünüo Allah kolaylık versin:S
Meltemcim Modalife öneririm canım sitelerde kaydirigubbakcemile5
Kızlar benim de mesai bitti öpüyorum hepinizi inşallah nice 1000ler görürüz evlendikten sonra da evli mutlu çocuksuz mu olacaktı topigimizin adı:hulya: görüşürüz
midem bulanıyooo ooffff
hannem a.s.
neler yaptın kuşum?
istanbul'a gel hannecim bi fatihe çıkalım eminim bulursun canım,bi sürü alışveriş merkezleri var
ben anneannemlere gittim malum pazar düğün var teyzemin saçını boyadım vs,yemek yaptım eve geldim canım yarında kendime ayakkabı alacağım inş resmini eklerim hemen birde kuaförle konuştum kırık fön senin saçına olmaz hemen bozulur dedi onun yerine ya makinaya gireceksin ya da maşa yapacağız fiyatı 30 tl dedi sence nasıl canım?
Olmadı oraya da gelirim bakarsın canımcımkaydirigubbakcemile3
Hımmm, bencemaşa yaptır tatlım,fiyatı da iyiymiş bence. Ayakkabını da eklersin bakarız canım, elbiseni de onu da giy hatta öyle gösterbayanssulusmile
bende geldim kıslar napıyonuzz hanne inş. bulurusun canım ya istedigin gibi
jenn nebilim pahalı deilmi beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?