2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bugün doktorun parmağım için verdiği contractubex jeli kullanmaya başlıyorum... Formda bu jel için çatlaklara izlere iyi geldiği yazıyordu acaba başka yerde de denesem mi??? aklinialirimsmile

enimse fabrikayı kurtarmaya karar verdi :))))))))))))
evet sanırım öle olduu
valla iyi yapmışın git kafanı dağıtt hatta kendine bişeler all cici cici sonra bize gösterirsin :asigim:
ay cıkıcam bırazdan ohhh keyfıme bakıcam ıns bı nargıle keyfımı yapsamm

ay cnm kesınlıkle ama burada kolay kolay kımse calısmaz 3 kısının yapacagı işi tek basıma yapıyorum musteri kartlarını takıp ediyorum gırıs cıkıs hersey bakıo cıldırmak üzereyimm
saoll cnmmm
midem bulanıyooo ooffff

dıkkat et kusum senın sadece mıden benım her yerım bulanıo suann

bende cıkıorum artık öptüm hepiciginizii kızlarr kendınıze ii bakınn bı kafamı dagıtıyımmm en iyisi

istanbul'a gel hannecim bi fatihe çıkalım eminim bulursun canım,bi sürü alışveriş merkezleri var
ben anneannemlere gittim malum pazar düğün var teyzemin saçını boyadım vs,yemek yaptım eve geldim canım yarında kendime ayakkabı alacağım inş resmini eklerim hemen birde kuaförle konuştum kırık fön senin saçına olmaz hemen bozulur dedi onun yerine ya makinaya gireceksin ya da maşa yapacağız fiyatı 30 tl dedi sence nasıl canım?

Olmadı oraya da gelirim bakarsın canımcımkaydirigubbakcemile3
Hımmm, bencemaşa yaptır tatlım,fiyatı da iyiymiş bence. Ayakkabını da eklersin bakarız canım, elbiseni de onu da giy hatta öyle gösterbayanssulusmile

gel valla gel,keşke missimde olsaydı üçümüz gezerdik opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…