hanne sen çalışıyormusun
slm kızlarrrr
Evet canım, öğretmenim ben.
slm kızlarrrr
hım güsel meslek branş ne canım mat sa az ders verzemuszemus
hannem bernardoda benim istediğim keyif tepsisi 279 tl indirimli hali,gerçek fiyatı 435 tl bilmiyorumkismile
Benim branş Türkçe canım,müstakbel nişanlım matematikçi. Çok versin kız niye öyle diyorsunkaydirigubbakcemile3
Benim branş Türkçe canım,müstakbel nişanlım matematikçi. Çok versin kız niye öyle diyorsunkaydirigubbakcemile3
h.b geçmişi okumaya çalışıorum ama baya kaynatılmış :) yetişemiorumSelam canım, hoş geldin.
Yok artık, o fiyata yemek takımı alınır bee. O ne öyle, 435. Çok pahalı canım. Limangoda, markafonide 75 falan indirimli fiyatı tatlım yanlış hatırlamıyorsam. Alınmaz bernardodan valla.
İnşallah canım.Sizinki de süper bir ikili oluyormuş kısolumunekankayizsmile
yanıyom kıslar yaaaaa çok sıcakkk
hım iyi bakim hadi çok versin
h.b geçmişi okumaya çalışıorum ama baya kaynatılmış :) yetişemiorum
valla canım çok pahalı 2 tane tuzluk bile 39 tl kaydirigubbakcemile3
yanıyom kıslar yaaaaa çok sıcakkk
valla canım ben sınava hazırlanırken fizik sorularımı çözerdik anlatırdı bana :asigim:
kızlar mobilyalarım geldi yerleştirdik yerimseniben herşey çok güsel ilerliyorrr haftayada çeyizim gidiorrr
1000 i görünce şaşırdım zaten maşallahınız varVersin,versinaklinialirimsmile
Bugün 1000. sayfaya ulaşalım diye bayağı kaynattık, uzun sürer okumankaydirigubbakcemile3
Tuzluk da pahalıymış, burda bernardo yok fiyatlarını bilmiyorrum o yüzden canım. Ama burda okumuştum bernardodan alınan yemek takımının parçalarına iyi bakmak lazımmış. Lekeli oluyormuş takımın içinde bazı parçalar. Alacak olursan aklında bulunsun tatlım.
Dün daha sıcaktı sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?