2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hannem bernardoda benim istediğim keyif tepsisi 279 tl indirimli hali,gerçek fiyatı 435 tl bilmiyorumkismile

hannem bernardoda benim istediğim keyif tepsisi 279 tl indirimli hali,gerçek fiyatı 435 tl bilmiyorumkismile

Yok artık, o fiyata yemek takımı alınır bee. O ne öyle, 435. Çok pahalı canım. Limangoda, markafonide 75 falan indirimli fiyatı tatlım yanlış hatırlamıyorsam. Alınmaz bernardodan valla.

Yok artık, o fiyata yemek takımı alınır bee. O ne öyle, 435. Çok pahalı canım. Limangoda, markafonide 75 falan indirimli fiyatı tatlım yanlış hatırlamıyorsam. Alınmaz bernardodan valla.

valla canım çok pahalı 2 tane tuzluk bile 39 tl kaydirigubbakcemile3

kızlar mobilyalarım geldi yerleştirdik yerimseniben herşey çok güsel ilerliyorrr haftayada çeyizim gidiorrr

hım iyi bakim hadi çok versin

Versin,versinaklinialirimsmile

h.b geçmişi okumaya çalışıorum ama baya kaynatılmış :) yetişemiorum

Bugün 1000. sayfaya ulaşalım diye bayağı kaynattık, uzun sürer okumankaydirigubbakcemile3

valla canım çok pahalı 2 tane tuzluk bile 39 tl kaydirigubbakcemile3

Tuzluk da pahalıymış, burda bernardo yok fiyatlarını bilmiyorrum o yüzden canım. Ama burda okumuştum bernardodan alınan yemek takımının parçalarına iyi bakmak lazımmış. Lekeli oluyormuş takımın içinde bazı parçalar. Alacak olursan aklında bulunsun tatlım.
yanıyom kıslar yaaaaa çok sıcakkk

Dün daha sıcaktı sanki.

valla canım ben sınava hazırlanırken fizik sorularımı çözerdik anlatırdı bana :asigim:

Ohhh ne güzel valla.

kızlar mobilyalarım geldi yerleştirdik yerimseniben herşey çok güsel ilerliyorrr haftayada çeyizim gidiorrr

Hayırlı olsun canım, Allah bozmasın. Ben de yarın öbür gün evimi temizlemeye başlıyorum.

1000 i görünce şaşırdım zaten maşallahınız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…