2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Ohhh ne güzel valla.

Hayırlı olsun canım, Allah bozmasın. Ben de yarın öbür gün evimi temizlemeye başlıyorum.
amin cnm. bende 3 haftadır hafta sonları temizlik yapıorum hiç bitmior yaw illa bişiler çıkıor allah yardımcın olsun tatlım

amin cnm. bende 3 haftadır hafta sonları temizlik yapıorum hiç bitmior yaw illa bişiler çıkıor allah yardımcın olsun tatlım

Amin tatlım yaaa, bakalım benim temizlik maceram ne kadar sürecek. Bir de ev sıfır bizim, fayanslar güzel bir temizlik istiyor. Bizim de eşyalar 20sinde gelecek kısmetse. Hali,perde işini de eşyalar eve yerleştirildikten sonra bakacağız artık.

kızlar mobilyalarım geldi yerleştirdik yerimseniben herşey çok güsel ilerliyorrr haftayada çeyizim gidiorrr

hayırlısı olsun canım,ne güzel

tamam hannecim aklımda olsun missim almıştı sanki birde ona sorarız online oldu şuan :)

Ohhh ne güzel valla.

Hayırlı olsun canım, Allah bozmasın. Ben de yarın öbür gün evimi temizlemeye başlıyorum.

hannecim o evi ben seve seve temizlerim hiç yorulmam ya çok çok beğendimmm,yerleşmiş halini acayip çok merak ediyorum

1000 i görünce şaşırdım zaten maşallahınız var

15-16 kişi vardı topikte, kızlarla bir azmettik ki görmeliydin. Herkes bir şeyler yazdı valla.kaydirigubbakcemile3

ay ne şebeklik yaptık yazalım diye görsen kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben de öyle seve seve temizleyeceği canım, çok benimsedim çünkü evi kendi evim gibi sahiplendimaklinialirimsmile. Ben de acayip merak ediyorum yaaa, ortaya ne çıkacak bakalım. Mobilyaların resmini bulsaydım stesinden gösterecektim sizlere ama bulamadım. Sadece yemek odama benzer bir mobilya buldum.olumunekankayizsmile
Miss'im de bilir bak ona da sorarız.

kısa biraradan sonra geldiimm ,,hoşbuldum. Masallah iyi çalışmşsınız kızlar:) kim neler yaptı özetleyebilir misiniz? akannehir

Evet bugün iyi çalıştık canım, 1000. sayfaya ulaşmak için. Bugün pek kayda değer bir şey olmadı sanırım. İşte doktora gitti birkaç arkadaş. Ufak tefek eşyalar alanlar oldu. mavi_peri_86 beyaz eşyalarını almış. H_E_A_V_E_N aydınlatma seçiyordu en son. Aklımda kalanlar bunlarkaydirigubbakcemile3

kizlar tayinim ayin 10 unda belli oluyo 6 si yerine canim sıkıldı yaa..:çok üzgünüm:

Aaa neden ileriye attı canım o tarih. Geç olsun güç olmasın canımcım, çıksın da tayinin halledersiniz işlerinizi.

oo masallah kizlar iyi calismis..kaydirigubbakcemile3 ya cnm oyle tabii ama zaman daraliyo ve ben hic bi sey yapamiyorum elim kolum bagli..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…