amin cnm. bende 3 haftadır hafta sonları temizlik yapıorum hiç bitmior yaw illa bişiler çıkıor allah yardımcın olsun tatlımOhhh ne güzel valla.
Hayırlı olsun canım, Allah bozmasın. Ben de yarın öbür gün evimi temizlemeye başlıyorum.
1000 i görünce şaşırdım zaten maşallahınız var
amin cnm. bende 3 haftadır hafta sonları temizlik yapıorum hiç bitmior yaw illa bişiler çıkıor allah yardımcın olsun tatlım
kızlar mobilyalarım geldi yerleştirdik yerimseniben herşey çok güsel ilerliyorrr haftayada çeyizim gidiorrr
Versin,versinaklinialirimsmile
Bugün 1000. sayfaya ulaşalım diye bayağı kaynattık, uzun sürer okumankaydirigubbakcemile3
Tuzluk da pahalıymış, burda bernardo yok fiyatlarını bilmiyorrum o yüzden canım. Ama burda okumuştum bernardodan alınan yemek takımının parçalarına iyi bakmak lazımmış. Lekeli oluyormuş takımın içinde bazı parçalar. Alacak olursan aklında bulunsun tatlım.
Dün daha sıcaktı sanki.
Ohhh ne güzel valla.
Hayırlı olsun canım, Allah bozmasın. Ben de yarın öbür gün evimi temizlemeye başlıyorum.
1000 i görünce şaşırdım zaten maşallahınız var
15-16 kişi vardı topikte, kızlarla bir azmettik ki görmeliydin. Herkes bir şeyler yazdı valla.kaydirigubbakcemile3
kızlar ben gidiyom dayanamıcam walla hepiniz öpüldünüz şekerlerr
kızlar ben gidiyom dayanamıcam walla hepiniz öpüldünüz şekerlerr
hayırlısı olsun canım,ne güzel
tamam hannecim aklımda olsun missim almıştı sanki birde ona sorarız online oldu şuan :)
hannecim o evi ben seve seve temizlerim hiç yorulmam ya çok çok beğendimmm,yerleşmiş halini acayip çok merak ediyorum
ay ne şebeklik yaptık yazalım diye görsen kaydirigubbakcemile3
miss'im de gelmiş hoş gelmiş.
ruzgarr sen de hoş geldinn.
hosbulduk cnm benim..miss'im de gelmiş hoş gelmiş.
ruzgarr sen de hoş geldinn.
kısa biraradan sonra geldiimm ,,hoşbuldum. Masallah iyi çalışmşsınız kızlar:) kim neler yaptı özetleyebilir misiniz? akannehir
kizlar tayinim ayin 10 unda belli oluyo 6 si yerine canim sıkıldı yaa..:çok üzgünüm:
Evet bugün iyi çalıştık canım, 1000. sayfaya ulaşmak için. Bugün pek kayda değer bir şey olmadı sanırım. İşte doktora gitti birkaç arkadaş. Ufak tefek eşyalar alanlar oldu. mavi_peri_86 beyaz eşyalarını almış. H_E_A_V_E_N aydınlatma seçiyordu en son. Aklımda kalanlar bunlarkaydirigubbakcemile3
Aaa neden ileriye attı canım o tarih. Geç olsun güç olmasın canımcım, çıksın da tayinin halledersiniz işlerinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?