kizlar tayinim ayin 10 unda belli oluyo 6 si yerine canim sıkıldı yaa..:çok üzgünüm:
oo masallah kizlar iyi calismis..kaydirigubbakcemile3 ya cnm oyle tabii ama zaman daraliyo ve ben hic bi sey yapamiyorum elim kolum bagli..:çok üzgünüm:
Evet ben de senden hemen önce çıkmıştım tatlım.kızlar hoşbulduk
hannem geçmişii okuyayım dedim ondan geç yazdım benden sora 20 syf yazmısınız da
Evet evet kesinlikle.miss cim takma kafana sen de vardır bi hayırrr
Evet bugün iyi çalıştık canım, 1000. sayfaya ulaşmak için. Bugün pek kayda değer bir şey olmadı sanırım. İşte doktora gitti birkaç arkadaş. Ufak tefek eşyalar alanlar oldu. mavi_peri_86 beyaz eşyalarını almış. H_E_A_V_E_N aydınlatma seçiyordu en son. Aklımda kalanlar bunlarkaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun ,hayırlı olsun ozaman:) biz de bu hafta evimi temizlicez inşallh
ben de bendeeee.
Şimdiden kolay gelsin ,sıcaklara rastladı biraz zor olcak ama kendi evimi temizlicek olmam bana mutluluk veriyo ,normal mi kaydirigubbakcemile3
Şimdiden kolay gelsin ,sıcaklara rastladı biraz zor olcak ama kendi evimi temizlicek olmam bana mutluluk veriyo ,normal mi kaydirigubbakcemile3
miss cim takma kafana sen de vardır bi hayırrr
amiin cnm insallah..Sen enler yapiyosun bu arada..canımm hoşgeldin opuyorumnanaktan geç olsun güç olmasın inş atanırsın
canim esim de belli olmadan bakmak istemiyo,sanirim icinden bi ses merkez cikmayacak dio..Canım siz mobilyalarnıza , beyaz eşyaya falan karar verin. Belli olunca hemen alabilesiniz. Ev de bakmaya başlamışsınızdır zaten. Sıkma canını hallolur bir şekilde tatlım..
oyle demek lzm sanirim cnm,sagol..
amiin cnm insallah..Sen enler yapiyosun bu arada..
canim esim de belli olmadan bakmak istemiyo,sanirim icinden bi ses merkez cikmayacak dio..
hayirli olsun cnm..darisi basima insallah..Geçmiş olsun ,hayırlı olsun ozaman:) biz de bu hafta evimi temizlicez inşallh
umarim cnm o yuzden bekliyoruz oylece..:1no2:Allah gönlünüze göre versin tatlım ya, umarım o ses yanılıyordur.
Kolay gele canım ikimize de. Olsun canım ne yapalım, aynen bende de aynı duygu var ya. Ama bu duygu çeyizlerimi evime yerleştirirken tavan yapacak. Canım çeyizciklerim benim, onları çok seviyorum.:roflol:
ev su an boş ama gidip orda yaşamak isteme gibi bi his var bende:) Allah bilir çeyiz yerleştirildikten sonra nolur kaydirigubbakcemile3 Kimse tutamaz beni evimden ayrı heraldesırnaşık şey
ev su an boş ama gidip orda yaşamak isteme gibi bi his var bende:) Allah bilir çeyiz yerleştirildikten sonra nolur kaydirigubbakcemile3 Kimse tutamaz beni evimden ayrı heraldesırnaşık şey
Amin canım darısı başına.hayirli olsun cnm..darisi basima insallah..
Miss curious Amin canım Allah gönlünüzden geçeni nasip eder inşallah size
opuyorumnanaktan ayy ne tatlı heyecannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?