2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

oo masallah kizlar iyi calismis..kaydirigubbakcemile3 ya cnm oyle tabii ama zaman daraliyo ve ben hic bi sey yapamiyorum elim kolum bagli..:çok üzgünüm:

Canım siz mobilyalarnıza , beyaz eşyaya falan karar verin. Belli olunca hemen alabilesiniz. Ev de bakmaya başlamışsınızdır zaten. Sıkma canını hallolur bir şekilde tatlım.
kızlar hoşbulduk
hannem geçmişii okuyayım dedim ondan geç yazdım benden sora 20 syf yazmısınız da
Evet ben de senden hemen önce çıkmıştım tatlım.

miss cim takma kafana sen de vardır bi hayırrr
Evet evet kesinlikle.

Geçmiş olsun ,hayırlı olsun ozaman:) biz de bu hafta evimi temizlicez inşallh

Şimdiden kolay gelsin ,sıcaklara rastladı biraz zor olcak ama kendi evimi temizlicek olmam bana mutluluk veriyo ,normal mi kaydirigubbakcemile3

Kolay gele canım ikimize de. Olsun canım ne yapalım, aynen bende de aynı duygu var ya. Ama bu duygu çeyizlerimi evime yerleştirirken tavan yapacak. Canım çeyizciklerim benim, onları çok seviyorum.:roflol:

miss cim takma kafana sen de vardır bi hayırrr

oyle demek lzm sanirim cnm,sagol..
canımm hoşgeldin opuyorumnanaktan geç olsun güç olmasın inş atanırsın
amiin cnm insallah..Sen enler yapiyosun bu arada..

Canım siz mobilyalarnıza , beyaz eşyaya falan karar verin. Belli olunca hemen alabilesiniz. Ev de bakmaya başlamışsınızdır zaten. Sıkma canını hallolur bir şekilde tatlım..
canim esim de belli olmadan bakmak istemiyo,sanirim icinden bi ses merkez cikmayacak dio..

Kolay gele canım ikimize de. Olsun canım ne yapalım, aynen bende de aynı duygu var ya. Ama bu duygu çeyizlerimi evime yerleştirirken tavan yapacak. Canım çeyizciklerim benim, onları çok seviyorum.:roflol:

ev su an boş ama gidip orda yaşamak isteme gibi bi his var bende:) Allah bilir çeyiz yerleştirildikten sonra nolur kaydirigubbakcemile3 Kimse tutamaz beni evimden ayrı heraldesırnaşık şey

missim bu pazar kuzenimin düğünü var elbisemi aldım görmüştün yarın ayakkabı alacağım enesten 16,50 tl birde bizim burda kuaförle konuştum ya maşa yapacakmış ya da makinaya sokacakmış saç için 30 dedi nasıl sence canım?

ev su an boş ama gidip orda yaşamak isteme gibi bi his var bende:) Allah bilir çeyiz yerleştirildikten sonra nolur kaydirigubbakcemile3 Kimse tutamaz beni evimden ayrı heraldesırnaşık şey

Ay aynen yaaa, nişanlım benden önce kalmaya başlayacak evde, çatlatıyor beni. Ben gelmeden yemek yapamazsın, yatağımızda yatamazsın diyorum vs vs.kaydirigubbakcemile3 Hatta çeyizimi sereceğim her yere adım atamayacaksın diyorum ben de onu kızırıyorum.kaydirigubbakcemile3

hayirli olsun cnm..darisi basima insallah..
Amin canım darısı başına.

Miss curious Amin canım Allah gönlünüzden geçeni nasip eder inşallah size

Amin, cümlemizin canım.

opuyorumnanaktan ayy ne tatlı heyecannnnnn

aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…