2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Miss curious Amin canım Allah gönlünüzden geçeni nasip eder inşallah size
amiin cnm insallah hepimize...

cnm hangi kuafor o fatih'te mi....Gittigin yere bagli cnm..Mesela benim nikah sacimi yapan yer hayriye-atalay 40 tl ye yapiyodu masayi..ama geecn gun kardesimin nisani icin yaptirmistim 20 tl ye yaptilar burda..

Çok hoşsun canım İnşalla evimize eşimize böyle hep bağlı kalırız Allah ayırmasın kızlar :Saruboceq::Saruboceq:

amiin cnm insallah hepimize...

cnm hangi kuafor o fatih'te mi....Gittigin yere bagli cnm..Mesela benim nikah sacimi yapan yer hayriye-atalay 40 tl ye yapiyodu masayi..ama geecn gun kardesimin nisani icin yaptirmistim 20 tl ye yaptilar burda..

yok canım fatihte değil mi benim hep gittiğim kuaför ama ben evde olmayabilirim nedime olarak o akşam kuzenimde kalırım büyük ihtimalle.

ayy hannemin isteklerine bak ne tatlı :1hug:

Nişanlım: Ben çmaşır makinesini denerim bakayım nasıl ykıyor?
Ben: Olmaz ilk çamaşırı birlikte yıkayacağız.

Nişanlım: Ben yatağı test ederim bakayım nasıl rahat mı?
Ben: Olmaz ilk uykumuzu birlikte uyuyacağız o yatakta.

Bu muhabbet uzayıp gidiyorkaydirigubbakcemile3

oy oy supermis cnm..tuttum bu cumleleri..vereliniortak

bu arada cigdemkok nasil,haber alan var mi..

kaydirigubbakcemile3

oy oy supermis cnm..tuttum bu cumleleri..vereliniortak

bu arada cigdemkok nasil,haber alan var mi..

vereliniortakkaydirigubbakcemile3
Valla canımcım en son barışmışlardı, hatta mobilya falan bakmaya gitmişlerdi. Mutlu haberi verdi gitti. Bir daha da gözükmedi. Umarım her şey yolundadır.
Nişanlısı aramış ama inat etti o aramadı. Biraz burnu sürttü gibi çocuğun. Ben de merak ediyorum ne yapıyor acaba?

hmm girerdi cnmcm aslinda goremiyoruz onu umarim tatli telaslari yuzunden giremiyodur kulube..

cam eşyalardan bulabıldlklerim bunlar.Henüz kadehleri almadım.Kaseler de var tabi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…