opuyorumnanaktan ayy ne tatlı heyecannnnnn
amiin cnm insallah hepimize...Miss curious Amin canım Allah gönlünüzden geçeni nasip eder inşallah size
missim bu pazar kuzenimin düğünü var elbisemi aldım görmüştün yarın ayakkabı alacağım enesten 16,50 tl birde bizim burda kuaförle konuştum ya maşa yapacakmış ya da makinaya sokacakmış saç için 30 dedi nasıl sence canım?
Ay aynen yaaa, nişanlım benden önce kalmaya başlayacak evde, çatlatıyor beni. Ben gelmeden yemek yapamazsın, yatağımızda yatamazsın diyorum vs vs.kaydirigubbakcemile3 Hatta çeyizimi sereceğim her yere adım atamayacaksın diyorum ben de onu kızırıyorum.kaydirigubbakcemile3
Çok hoşsun canımİnşalla evimize eşimize böyle hep bağlı kalırız Allah ayırmasın kızlar :Saruboceq::Saruboceq:
amiin cnm insallah hepimize...
cnm hangi kuafor o fatih'te mi....Gittigin yere bagli cnm..Mesela benim nikah sacimi yapan yer hayriye-atalay 40 tl ye yapiyodu masayi..ama geecn gun kardesimin nisani icin yaptirmistim 20 tl ye yaptilar burda..
anladim cnm..Hani gittigin yer onemli onu demek istiyorum..İnsallah icine sinen bi model olur..yok canım fatihte değil mi benim hep gittiğim kuaför ama ben evde olmayabilirim nedime olarak o akşam kuzenimde kalırım büyük ihtimalle.
ayy hannemin isteklerine bak ne tatlı :1hug:
anladim cnm..Hani gittigin yer onemli onu demek istiyorum..İnsallah icine sinen bi model olur..
oy oy supermis cnm..tuttum bu cumleleri..vereliniortakNişanlım: Ben çmaşır makinesini denerim bakayım nasıl ykıyor?
Ben: Olmaz ilk çamaşırı birlikte yıkayacağız.
Nişanlım: Ben yatağı test ederim bakayım nasıl rahat mı?
Ben: Olmaz ilk uykumuzu birlikte uyuyacağız o yatakta.
Bu muhabbet uzayıp gidiyorkaydirigubbakcemile3
Nişanlım: Ben çmaşır makinesini denerim bakayım nasıl ykıyor?
Ben: Olmaz ilk çamaşırı birlikte yıkayacağız.
Nişanlım: Ben yatağı test ederim bakayım nasıl rahat mı?
Ben: Olmaz ilk uykumuzu birlikte uyuyacağız o yatakta.
Bu muhabbet uzayıp gidiyorkaydirigubbakcemile3
oy oy supermis cnm..tuttum bu cumleleri..vereliniortak
bu arada cigdemkok nasil,haber alan var mi..
vereliniortakkaydirigubbakcemile3
Valla canımcım en son barışmışlardı, hatta mobilya falan bakmaya gitmişlerdi. Mutlu haberi verdi gitti. Bir daha da gözükmedi. Umarım her şey yolundadır.
Nişanlısı aramış ama inat etti o aramadı. Biraz burnu sürttü gibi çocuğun. Ben de merak ediyorum ne yapıyor acaba?
oleyy çeyis beğendim canım iyi günlerde kullan
gule gule kullan cnm hepsini...opuyorumnanaktan
cam eşyalardan bulabıldlklerim bunlar.Henüz kadehleri almadım.Kaseler de var tabi daha
süpersiniz valla15-16 kişi vardı topikte, kızlarla bir azmettik ki görmeliydin. Herkes bir şeyler yazdı valla.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?