Umarım canım umarım.hmm girerdi cnmcm aslinda goremiyoruz onu umarim tatli telaslari yuzunden giremiyodur kulube..
Evet ya haklısın canımolumunekankayizsmileolsun en azından barıştılar 10 yıl dile kolay :asigim:
cam eşyalardan bulabıldlklerim bunlar.Henüz kadehleri almadım.Kaseler de var tabi daha
süpersiniz valla
aynen cnm ya mobilyalarımda yerleşti aklım hep orda :asigim: eşyalarımda gidince nasıl durucam bakalım.ev su an boş ama gidip orda yaşamak isteme gibi bi his var bende:) Allah bilir çeyiz yerleştirildikten sonra nolur kaydirigubbakcemile3 Kimse tutamaz beni evimden ayrı heraldesırnaşık şey
aynen cnm ya mobilyalarımda yerleşti aklım hep orda :asigim: eşyalarımda gidince nasıl durucam bakalım.
aynen cnm ya mobilyalarımda yerleşti aklım hep orda :asigim: eşyalarımda gidince nasıl durucam bakalım.
kizlar gorusuruz opuldunuz hepiniz...opuyorumnanaktansonra giirerim belki yine..
kizlar gorusuruz opuldunuz hepiniz...opuyorumnanaktansonra giirerim belki yine..
hannem üzülme hediye gelir onlar :ecrin_bebek:
:sinifsinif:
kıskanıyorum ama :asigim:
gule gule kullan cnm hepsini...opuyorumnanaktan
Bakalım tatlım:ecrin_bebek:
Kıskanma ne olur, biraz zaman geçsin zamanı geldiğin de senin de olurkaydirigubbakcemile3
.
Güle güle kullan canım, çok güzeller. Benim bir tane bile borcamımı, cam kasem yok yaaa.:1no2:
Olur canım inşallah merak etme hep sona kalır böyle şeyler zaten sen bakma bendekilere kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?