Annem duysa kızar bana hee, bir dolu şeyim var ama gözüm doymuyor canım yaaaklinialirimsmile
slm cicişlerrrrrrrrrrr ben geldim ne yapıyonuz bensiz bakem özledinizmi beni bakem :)))))) ben yürüyüşe çıktım çektim minilerimi:))))))))))))) bi bakem dedim yazlığın altında net cafe var ama fırsat bulamıyorum şimdi eve çıkıcam bi size slm vereyim dedim öptüm hepinizi
slm cicişlerrrrrrrrrrr ben geldim ne yapıyonuz bensiz bakem özledinizmi beni bakem :)))))) ben yürüyüşe çıktım çektim minilerimi:))))))))))))) bi bakem dedim yazlığın altında net cafe var ama fırsat bulamıyorum şimdi eve çıkıcam bi size slm vereyim dedim öptüm hepinizi
jean slm bacım napıyon kı bi slm vereyim dedim yine boş zamanda girerim okeymi bütün cicişlerre slm söyle benden
Gördüm canım hepsi çok güzelleropuyorumnanaktan
aa neden ama :çok üzgünüm:
İyi geceler canımmm.hadi ruzgarr kaçar :))) iyi gecelerrr kızlaarrrrrr
tamam canım anlaştık,iyice dinlen deşarj ol gel kaydirigubbakcemile5 minileri enişte duymasın yasakkelime
hanne,jean bende sizi özledim valla tatil güzel geçiyo canım ben şort giyinmedim mini etek giyiniyorum:)))))))))))))) güzel geçiyo yürüyüşe çıktık ama döndük şimdi eve çıkıyoruz çıkmadan bir merhaba diyim dedim hadi kızlar ben kaçanzi tekrar giricem ona göre beni özleyin:)))))))) herkese çok slm ben gelene kadar yaramazlık yapmayın heeeeeeeeeeeeeeeeee
aaa ben varım ya olmasmı kaydirigubbakcemile3Kimsecikler kalmıyor, ben de gideyim bari. iyi geceler canımm
şimdi burdayım ama yerimsenibenAz önce yoktun bir kere:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?