şimdi burdayım ama yerimseniben
hemde nasıl ya napıcaz bu sıcaklarla :uhm: bide bu havada hazrlıklarla uğraşmak çok zor oluorOfff çok sıcak yaa:bbo:
hemde nasıl ya napıcaz bu sıcaklarla :uhm: bide bu havada hazrlıklarla uğraşmak çok zor oluor
ayy cnm gerçekten çok işin var guclubacismile ama zevkli işler üstesinden gelirsin zevkleBen daha yolun başındayım canım, senin temizlikti, mobilyaların yerleştirilmesidir bitmiş bunlar.
Ben bu hafta temizlik yapacağım daha ohoooo.:hulya:
ayy cnm gerçekten çok işin var guclubacismile ama zevkli işler üstesinden gelirsin zevkle
gerçekten öyle cnm yorulduğunu bile anlamıorsun :dance: hep böyle zevkli işler olsa keşke :)Tek tesellim o inan, kendi evim olacakya seve seve zevkle yapacağım yorulsam da.guclubacismile
gerçekten öyle cnm yorulduğunu bile anlamıorsun :dance: hep böyle zevkli işler olsa keşke :)
ilk heves bi başka cnm bi daha aynı duygularla kimse yaklaşmaz temizliğe kaydirigubbakcemile3İnşallah evimi her temizlemeye kalktığımda aynı duyguyla temizlerim:roflol: Pek sanmıyorum ama neysekaydirigubbakcemile3 Keşke yaaa.
ilk heves bi başka cnm bi daha aynı duygularla kimse yaklaşmaz temizliğe kaydirigubbakcemile3
ayy evt çalışınca daha zor tabiiiiKesinlikle canım, kaçınılmaz son bu. Hele bir de çalışan bir bayansan...akannehir
ayy evt çalışınca daha zor tabiiii
amin cnmmm... çiğdemde geldi gitti alamadık son haberleri kaydirigubbakcemile3Malesef ki zor, Allah yardımcımız olsun hepimizin.:Saruboceq:
amin cnmmm... çiğdemde geldi gitti alamadık son haberleri kaydirigubbakcemile3
öyle tabii cnm allah kimseye böle güzel günlerde tatsızlık yaşatmasın :Saruboceq:Evet ya laf attım ama görmedi herhalde. Her şey yolunda olsun da haberimiz olmayıversin ne yapalımyerimseniben
öyle tabii cnm allah kimseye böle güzel günlerde tatsızlık yaşatmasın :Saruboceq:
ii geceler cnm görüşmek üzere :lepi:öyle tabii cnm allah kimseye böle güzel günlerde tatsızlık yaşatmasın :Saruboceq:
selam kızlar. benim de düğün 26 eylülde.evi inşallah bu hafta temizleteceğiz. mobilyaları da o kadar beğendik tam almaya gidecekken kayınvalidem evdekilerle bozuşmuş ertelediler gitmeyi... sıkışcam gibi geliyo umarım yetişir.bu zamanda tatsızlık çıkması gerçekten moral bozucu.herkese kolay gelsin
ii geceler cnm görüşmek üzere :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?