2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Selaaam....Sizi çokk özledim beeen.1000ide devirmişsiniz bensiz:gitme:MaşallahNice bin sayfalara..Biraz baktım geçmişe ama çok okuyamadım köklü bi deişiklik yaşayan varsa haber edin(Düğünü öne çeken falankaydirigubbakcemile3)
Bende herşey aynı valla kızlar yavaaaş yavaaaş hazırlık yapıyoruz.Buzdolabımın fotoğrafını koyduğum gün sayfalar silinmiş,bi daha koymaktan korkuyorum açıkçası pek uğurlu gelmedi
İyi bakın kendinize kızlar güzel haberlerinizi bekliyorumm..

NOT:İş yerinde okuyabiliyorum bazen ama üye girişi yapıp yorum yazamıyorum sistem atıyo benibilmiyorumkismile..Evden girip takip etmeye çalışcam artık..

Öptüm hepinizi teeeek tek..

dün çarşıya gittim yatak odamı sordum dün gelecekti biz de bekliyoruz dediler perdeciye uğradım perdelerim 9 ağustos pazartesi gelecek ev tam ev olacak artık. dondurucumun yarısını doldurduk akşam annemin dondurucusundan aldık götürdük bana yapılanları içeceklerimizi yerleştirdik gittikçe lazım oluyor diye. :içelim:

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim :) ben de eylül geliniyim :))) 19 eylül de düğünüm..

31 Ağustos - Nikah,
16 Eylül - Kına Gecesi,
19 Eylül - Düğün törenim
20 Eylül - Balayıııııııııııııııı

:))))))

ÇOK MUTLUYUMMM :):))))

mutluluğun daim olsun canım

iyiyim tatlım sen ne yapıyorsun bakalım?

allah bozmaasın inşallah hıoşgeldin bu arada kimse yokmu bugün ya?

günaydın şekerlerr nasılsınız
ben hastaneye gittim ama benim istediğim doktor bugüğn yokmuş (
haftaya gideceğim artık

Günaydın şekerler...

Nasılsınız... dün d.kontrol hapını kullanmaya başladım bakalım... Ama yan etkisini çok hissedersem bırakabilirim nasıl olsa nişanlımda pek istemiyor kullanmamı ona bırakırım bu işi...

kızlar her geçen gün gelinlerin sayısı artıyor farkettiniz mi... devamlı takip eden olmasa da bende eylül ekim geliniyim deyip selam veren çok fazla...

ben 3 gündür kullanıyorum canım ilk gün mide bulantısı oldu ama sonra hiç bi yan etkisini görmedim çok şükür

hadi bakalım hayırlı olsun şekercim. sen işleri bitirmişsin maşallah zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…