2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kıslar kaynatmışsınız gene 1000i çoktan geçmiş hiç geçmişi okuyamadım şimdi kıslar sizden acil yardım bekliorum ben istanbulda anadolu yakasında oturan arkadaşlar varsa bana pendikte kına için abiye alabileceim bir mağaza önerebilirlermi acil olarak kıslar lütfen çok gezmek istemiorum bi kaç mağaza önerisi olursa tek onlara gideceim

Teşekkür ederim arkadaşlar :)

Hemen kendi hazırlıklarım hakkında bilgi veriyim. Geçen hafta çeyizim serildi benim. Ramazandan önce evle ilgili tüm işlerimizi bitirdik.. Geçen hafta sonu kına malzemelerini aldık. Bu hafta sonu nişanlıma damatlığını ve balayı için tatil alışverişimizi yapıcaz. Tatil için neler almalıyım sizce?? nerelerden aliyim??

saolun kızlar opuyorumnanaktan perdeler takılıp yatak odası kurulunca hiç bir işim kalmıyor düğün önü genel bi temizlik yaparım tamam yerimseniben darısı tüm gelinlerimize inşallah

kızlarrr
dün yatak odasm geldiii:kedi:
minicik odamız iyice minik oldu ama güzel oldu herşey cuk oturdu:kedi:
foto çekmedim ama size nettekini koyayım görmüşsünüzdür zaten çoğunuz bunu

dileğim saol canım
herşeyim bi yerleşsin tüm ev olarak albüm yaparım
şimdi yatağı çarşafı olmadan size göstermiyim:)

kızlarrr
dün yatak odasm geldiii:kedi:
minicik odamız iyice minik oldu ama güzel oldu herşey cuk oturdu:kedi:
foto çekmedim ama size nettekini koyayım görmüşsünüzdür zaten çoğunuz bunu

Günaydın kıslar..
Lapi yatak odan çok güzelmiş canım..
Benimkide bu tonlarda..İyi günlerde kullan.

Günaydın kızlar.
lepicim çok hoş yatak odan. Sağlıklı,mutlu, huzuru uykular uyumanız temennisiyle. H_E_A_V_E_N yardımcı olmak isterdim ama... dilsadonder ohhhh ne güzel hazırlamışsın yaa. Benim de arakalarım, barbunyalarım, domates soslarım ve envai çeşit reçellerim var henüzzemuszemus

papatya hanne saolun kızlarr
beğnemenize sevindim:))

hanne seni görünce aklıma geldi
yapılan testler istanbula ait olabilir ama şunları yaptılar bizde

vdrl ,HBs Ag(elisa), Anti HBs HCV HIV
ama belki sizin şehirde farklılık gösteriri bilemiyorum

lepicim yatak odan çok güzelmiş güle güle kullan..
enimsecim kolay gelsin sana az daha sık dişini az kaldı..
yaa kızlar benim hiç öyle buzluğa koyulacak bişeyim yok valla ya buzluğa koyunca tadı değişiyo ya annem sadece domates koyarız diiyodu bakalım bizde artık haftaya falan marekt alışerişimizi yaparız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…