2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım bende konserve yaptım ama reçel yapmayacağım pek sevmem nişanlım için hazırlarından alırım

bezelye ve barbunyayı(barbunyayı çokkk severim cokacimcoook ) kendiniz mi hazırlıyorsunuz biz hep konserve kullanıyoruz bende hazır konserve alacağım

Enimse ne oldu canım yaa:teselli:

Allah yardımcın olsun enimseciğim.

Zahmet oldu tatlım sana, sağ olasın bilgilendirdiğin için.. parmakların dert görmesin.

bezelye ve barbunyayı(barbunyayı çokkk severim cokacimcoook ) kendiniz mi hazırlıyorsunuz biz hep konserve kullanıyoruz bende hazır konserve alacağım

Evettt annemim ve babamın bahçelerinden, arakayı da bir tanıdıktan aldık en hormonsuzlarından. Ayıkladı attık buzluğa.kaydirigubbakcemile2

canım domates buzluktan çıkınca sulanıyor konservesi daha güzel oluyor ben mısır haşlayıp ayıkladım koydum yayla çorbası için yarma haşlayıp koydum birer kullanımlık. sonraaa taze fasulye koydum yeşil biber doğrayıp koydum menemen için ve 3-4 parçaya bölüp koydum kavurmak için daha çok şey koyacağım kayınvalidem de yufka yapmış bana kışa hazırlanıyorum işte yavaş yavaş yerimseniben önümüz kurban düğünden sonra. ete de yer ayırmak lazım

off işler yaa
enimscim allah kolaylık versin
saol cnm
Enimse ne oldu canım yaa:teselli:
işlerden gına geldı artıkkkk
saol cnmm evet az kaldı
günaydın enimsecim Allah kolaylık versin yakın olaydık bir koşu geleydim yardıma tatlım
ahh nerdeeee keske yakın olsak
Allah yardımcın olsun enimseciğim.

Zahmet oldu tatlım sana, sağ olasın bilgilendirdiğin için.. parmakların dert görmesin.

saol cnm

Hepimizden hızlısın valla, maşallah canım.

Bu arada zuzunun selamı vardı kızlar size, dün gece az bir uğradı. Okumuşsunuzdur belki.

oo cnm sen baya bi dolduruyosun maşallah biz domtes koyarız hep hiç bişe olmaz ama çokta güzel oluyo fasulyenin tadı değiştiği için pek tercih etmiyorum aslında belki bezelye koyarım ama ayy ne güzel ya çok heyecanlanıyorum ben düşündükçe:))

Hepimizden hızlısın valla, maşallah canım.

Bu arada zuzunun selamı vardı kızlar size, dün gece az bir uğradı. Okumuşsunuzdur belki.

hannecim çiğdemden haber yokmu allah aşkına merak ediyorum onu doğrusu??

bende derindondurucuya doldurduklarımı yazayım opuyorumnanaktan
1 bamya
2 fasulye
3 cacık için salatalık rendeledim
4 patlıcan közledi annem
5 mısır haşladım ayıkladım 2 ayrı boyutta hazırladım hem salatalara kullanmak için hemde soslayıp yemek için
6 barbunya
:teytey:

canım mısır hemen hazır çok ii oluyor ben de onu bari konserve almayım. 5 mısır 1 lira :) biz pilavlara da koyuyoruz güzel oluyor

aa unuttum 2 poşet közlenmiş patlıcanım var benmde biri közlenmiş biberli biri sade patlıcan sositososito

Canım ya dün gece o da bir uğradı ama sanırım göz gezdirdi konuşulanlara. Selam verdim, laf attım görmedi herhalde. Sonra da çıktı. Aman iyi olsunlar da, umarım evlilik koşuşturmacasından giremiyordur. Ben de merak ediyorum ama...

Aaa salatalığı ilk kez duydum. O da mı koyuluyormuş.kaydirigubbakcemile3

selam kızlarr nasılsınız ?varmı bii değişiklik lepicim yatak odan çok güzell eminse senin canının işler mi sıktı dün akşam biraz kafa dağıtabildinmi ? başka bi sıkıntısı olan varmıydı geriye dönük okuyamıyorum busefer size yetişemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…