- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Günaydın kızlar.
lepicim çok hoş yatak odan. Sağlıklı,mutlu, huzuru uykular uyumanız temennisiyle. H_E_A_V_E_N yardımcı olmak isterdim ama... dilsadonder ohhhh ne güzel hazırlamışsın yaa. Benim de arakalarım, barbunyalarım, domates soslarım ve envai çeşit reçellerim var henüzzemuszemus
iki gundur acayıp yogun ve karısık tek basımayım her kafadan bi ses cıkıoo cok yoruluorumm işte sabah geldıgımden beri bi nefes alamadım
Enimse ne oldu canım yaa:teselli:
papatya hanne saolun kızlarr
beğnemenize sevindim:))
hanne seni görünce aklıma geldi
yapılan testler istanbula ait olabilir ama şunları yaptılar bizde
vdrl ,HBs Ag(elisa), Anti HBs HCV HIV
ama belki sizin şehirde farklılık gösteriri bilemiyorum
bezelye ve barbunyayı(barbunyayı çokkk severim cokacimcoook ) kendiniz mi hazırlıyorsunuz biz hep konserve kullanıyoruz bende hazır konserve alacağım
günaydın kızlara.s.
lepi canım hayırlı olsun yatak odançok güzel
lepicim yatak odan çok güzelmiş güle güle kullan..
enimsecim kolay gelsin sana az daha sık dişini az kaldı..
yaa kızlar benim hiç öyle buzluğa koyulacak bişeyim yok valla ya buzluğa koyunca tadı değişiyo ya annem sadece domates koyarız diiyodu bakalım bizde artık haftaya falan marekt alışerişimizi yaparız artık.
Evettt annemim ve babamın bahçelerinden, arakayı da bir tanıdıktan aldık en hormonsuzlarından. Ayıkladı attık buzluğa.kaydirigubbakcemile2
off işler yaanoldu enimsecim
saol cnmenimscim allah kolaylık versin
işlerden gına geldı artıkkkkEnimse ne oldu canım yaa:teselli:
saol cnmm evet az kaldılepicim yatak odan çok güzelmiş güle güle kullan..
enimsecim kolay gelsin sana az daha sık dişini az kaldı..
yaa kızlar benim hiç öyle buzluğa koyulacak bişeyim yok valla ya buzluğa koyunca tadı değişiyo ya annem sadece domates koyarız diiyodu bakalım bizde artık haftaya falan marekt alışerişimizi yaparız artık.
ahh nerdeeee keske yakın olsakgünaydın enimsecim Allah kolaylık versin yakın olaydık bir koşu geleydim yardıma tatlım
Allah yardımcın olsun enimseciğim.
Zahmet oldu tatlım sana, sağ olasın bilgilendirdiğin için.. parmakların dert görmesin.
canım domates buzluktan çıkınca sulanıyor konservesi daha güzel oluyor ben mısır haşlayıp ayıkladım koydum yayla çorbası için yarma haşlayıp koydum birer kullanımlık. sonraaa taze fasulye koydum yeşil biber doğrayıp koydum menemen için ve 3-4 parçaya bölüp koydum kavurmak için daha çok şey koyacağım kayınvalidem de yufka yapmış bana kışa hazırlanıyorum işte yavaş yavaş yerimseniben önümüz kurban düğünden sonra. ete de yer ayırmak lazım
bizim burda pek yok canım hep hazıra talim senağlama
oo cnm sen baya bi dolduruyosun maşallah biz domtes koyarız hep hiç bişe olmaz ama çokta güzel oluyo fasulyenin tadı değiştiği için pek tercih etmiyorum aslında belki bezelye koyarım ama ayy ne güzel ya çok heyecanlanıyorum ben düşündükçe:))canım domates buzluktan çıkınca sulanıyor konservesi daha güzel oluyor ben mısır haşlayıp ayıkladım koydum yayla çorbası için yarma haşlayıp koydum birer kullanımlık. sonraaa taze fasulye koydum yeşil biber doğrayıp koydum menemen için ve 3-4 parçaya bölüp koydum kavurmak için daha çok şey koyacağım kayınvalidem de yufka yapmış bana kışa hazırlanıyorum işte yavaş yavaş yerimseniben önümüz kurban düğünden sonra. ete de yer ayırmak lazım
Hepimizden hızlısın valla, maşallah canım.
Bu arada zuzunun selamı vardı kızlar size, dün gece az bir uğradı. Okumuşsunuzdur belki.
canım domates buzluktan çıkınca sulanıyor konservesi daha güzel oluyor ben mısır haşlayıp ayıkladım koydum yayla çorbası için yarma haşlayıp koydum birer kullanımlık. sonraaa taze fasulye koydum yeşil biber doğrayıp koydum menemen için ve 3-4 parçaya bölüp koydum kavurmak için daha çok şey koyacağım kayınvalidem de yufka yapmış bana kışa hazırlanıyorum işte yavaş yavaş yerimseniben önümüz kurban düğünden sonra. ete de yer ayırmak lazım
Olsun canım siz de konserve kullanırsınız konserve bezelye de hoşuma gidiyor benim.Ama mısır ve yarma koymak hiç aklıma gelmemişti benim. Şu işlerimi kolaylayabilirsem ben de birkaç şey daha koymak istiyorum canım ya.
bende derindondurucuya doldurduklarımı yazayım opuyorumnanaktan
1 bamya
2 fasulye
3 cacık için salatalık rendeledim
4 patlıcan közledi annem
5 mısır haşladım ayıkladım 2 ayrı boyutta hazırladım hem salatalara kullanmak için hemde soslayıp yemek için
6 barbunya
:teytey:
oo cnm sen baya bi dolduruyosun maşallah biz domtes koyarız hep hiç bişe olmaz ama çokta güzel oluyo fasulyenin tadı değiştiği için pek tercih etmiyorum aslında belki bezelye koyarım ama ayy ne güzel ya çok heyecanlanıyorum ben düşündükçe:))
hannecim çiğdemden haber yokmu allah aşkına merak ediyorum onu doğrusu??
bende derindondurucuya doldurduklarımı yazayım opuyorumnanaktan
1 bamya
2 fasulye
3 cacık için salatalık rendeledim
4 patlıcan közledi annem
5 mısır haşladım ayıkladım 2 ayrı boyutta hazırladım hem salatalara kullanmak için hemde soslayıp yemek için
6 barbunya
:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?