Selam canım, hoş geldinnn.selam kızlarr nasılsınız ?varmı bii değişiklik lepicim yatak odan çok güzell eminse senin canının işler mi sıktı dün akşam biraz kafa dağıtabildinmi ? başka bi sıkıntısı olan varmıydı geriye dönük okuyamıyorum busefer size yetişemiyorumm
kızlar birde vişne koyun derin dondurucularınıza
Anneler, kayınvalideler sağ olsun canımmmzemuszemuslepicim yatak oda takımın çok güzel. iyi günlerde kullan
bizim gelincikler çok hamarat walla ne güzel :))
enimsecim biraz daha sabır canım
kaydirigubbakcemile3kızlar bravo valla konserveleri bile hazırlamışsınız
Canım ya dün gece o da bir uğradı ama sanırım göz gezdirdi konuşulanlara. Selam verdim, laf attım görmedi herhalde. Sonra da çıktı. Aman iyi olsunlar da, umarım evlilik koşuşturmacasından giremiyordur. Ben de merak ediyorum ama...
Aaa salatalığı ilk kez duydum. O da mı koyuluyormuş.kaydirigubbakcemile3
ben de dün ayakkabılara bakayım dedim şekerler. 1 tane istediğim gibi buldum ama o da ellerinde tek kalmış ve kirlenmiş. silmekle çıkmaz fırçayla da yıpranır dedişler. yanları yarı açık - topuklu - 1 tarafı da tül kaplıydı. araştırmaya devamm
evet canım ben denemek amaçlı bir salata rendeledim kokuyapıyormu diye koku yok sende dene istersen yer kaplamıyor :1hug:
dün aksam cıktım bıraz dolastım ii geldı ama bugun yıne aynı strese devammselam kızlarr nasılsınız ?varmı bii değişiklik lepicim yatak odan çok güzell eminse senin canının işler mi sıktı dün akşam biraz kafa dağıtabildinmi ? başka bi sıkıntısı olan varmıydı geriye dönük okuyamıyorum busefer size yetişemiyorumm
lepicim yatak oda takımın çok güzel. iyi günlerde kullan
bizim gelincikler çok hamarat walla ne güzel :))
enimsecim biraz daha sabır canım
Dur bakalım ben de deneyeyim o zaman canımkaydirigubbakcemile3
yerimseniben dene canım pişman olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?