2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

lepicim yatak oda takımın çok güzel. iyi günlerde kullan

bizim gelincikler çok hamarat walla ne güzel :))
enimsecim biraz daha sabır canım

ben de dün ayakkabılara bakayım dedim şekerler. 1 tane istediğim gibi buldum ama o da ellerinde tek kalmış ve kirlenmiş. silmekle çıkmaz fırçayla da yıpranır dedişler. yanları yarı açık - topuklu - 1 tarafı da tül kaplıydı. araştırmaya devamm

Selam canım, hoş geldinnn.

kızlar birde vişne koyun derin dondurucularınıza

Aaa evet, vişne de koydu annem sanırım biraz.

Anneler, kayınvalideler sağ olsun canımmmzemuszemus

kızlar bravo valla konserveleri bile hazırlamışsınız
kaydirigubbakcemile3

evet canım ben denemek amaçlı bir salata rendeledim kokuyapıyormu diye koku yok sende dene istersen yer kaplamıyor :1hug:

Ben de aradığım gibi bir şey bulamadım canım yamafoldumben. Bugün provam vardı, arayıp ileri bir tarihe alacağım. İzmite falan gideceğim sanırım ayakkabı avınamafoldumben

dün aksam cıktım bıraz dolastım ii geldı ama bugun yıne aynı strese devamm

inşş cnm

günaydınlar opuyorumnanaktan

lepi yatak odası güzel,sevdim takımı

hannem ne güzel maaşallah :1hug:

kızlar inşallah istediğiniz gibi ayakkabı bulabilirsiniz zor bi seçimm ben düz platformlu bi ayakkabı bakıyorum bulduğum gibi alıcam

napıyonuz kıslar lepi ne almış göremedim geçmişede gidemiyorum işlerim çok of of eleman alsalarda yerime rahatlasam ya

yaa aslında çok topuklu şık bişe olsun dedim ama nişanda takıda biraz rahatsız etmeye başladı ki düğünde daha fazla aynı yerde sabit durucam oyüzden düz platformlu belki şık olan bi ayakkabı bulursam alıcam olmassa istanbuldaan isticemm

enimsecim en az 1 ay sonra bugün işte olmıcaksın bunu düşün nişanlınla birlikte alışveriş yada bişeyler yapıyoo olucaksın sık dişini biraz dahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…