2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

napıyonuz kıslar lepi ne almış göremedim geçmişede gidemiyorum işlerim çok of of eleman alsalarda yerime rahatlasam ya

selam canım lepi yatak odasınını almış resimlerini gösterdi bize herkes iş sıkıntısından yakınıyoo 2 kişinin yapıcağı işi bir kişiye yüklerlerse olacağı buu

Ben de aradığım gibi bir şey bulamadım canım yamafoldumben. Bugün provam vardı, arayıp ileri bir tarihe alacağım. İzmite falan gideceğim sanırım ayakkabı avınamafoldumben

bugün çoğumuz ayakkabı avında olacağız galiba bende bugün alacağım kızlar zemuszemus

tüm avcılara iyi avlar o zaman zemuszemus

kızlar inşallah istediğiniz gibi ayakkabı bulabilirsiniz zor bi seçimm ben düz platformlu bi ayakkabı bakıyorum bulduğum gibi alıcam

ben nişanımda platformlu yüksek topuk almıştım şeker çok da memnun kaldım. nişanlımla aramda 17 cm boy farkı olunca !! bir de topuklu kaçınılmaz oldu. kaydirigubbakcemile3

tatlım bende çok az topulu alim diyodum ama bulamdım güzel topuklu aldım oyüzden ama yanımda az topuklu bi ayakkabı alacam eğer çok rahatsız ederse onu giymeyi düşünüyorum yanınızda yedek olsun bence mutlaka:))

kızlar inşallah istediğiniz gibi ayakkabı bulabilirsiniz zor bi seçimm ben düz platformlu bi ayakkabı bakıyorum bulduğum gibi alıcam
İnşallah ya:Saruboceq: Ben de platform istiyorum ama düz istemiyorum. Dün 2-3 tane model gördüm öyle ama bakayım dedim biraz daha. Bulamazsam ben de onlardan alacağım.

tüm avcılara iyi avlar o zaman zemuszemus

İyi avlarrrr

ben nişanımda platformlu yüksek topuk almıştım şeker çok da memnun kaldım. nişanlımla aramda 17 cm boy farkı olunca !! bir de topuklu kaçınılmaz oldu. kaydirigubbakcemile3

Ben de nişanında platform giymiştim, müthiş rahattı hiç rahatsız olmadım. Yine öyle bir şey alacağım. Senin de söylediğin gibi bizim de boy farkımız var.

aynen kızlarr rahat olsun diye düz bişe alamam ee malum resimlerde çok fark olucakk istediğim kadar topuklu alabilirim ama rahat :) madem sizlerde rahat ettiniz bende öyle araştırayımm canım

canım biz evde rowenta nın sulu süpürgesini kullanıyoruz sesi fazla ve boyut olarak büyük. ama arkadaşım yeni evlendi onun sulu süpürgesi arzum ben kullandım onun evini yerleştirirken gayet sessiz ve kibar bence onu al.

birde süpürgelerde fakiri öneriyolar çok iyi temizliyolar diye bosch beyaz eşyada nasılsa onlarda süpürgede falan iyimiş ama yinede çok bilgim yok kullanmadım da

tamam delicious araştırma sonunda fikirlerini yazarsınn olur dimi
yazmaz mıyım hiç pericim :))
hiç arzum bakmadım canım.onda da bir bakayım.
bosch - philips - fakir arasında gidip geliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…