napıyonuz kıslar lepi ne almış göremedim geçmişede gidemiyorum işlerim çok of of eleman alsalarda yerime rahatlasam ya
Ben de aradığım gibi bir şey bulamadım canım yamafoldumben. Bugün provam vardı, arayıp ileri bir tarihe alacağım. İzmite falan gideceğim sanırım ayakkabı avınamafoldumben
bugün çoğumuz ayakkabı avında olacağız galiba bende bugün alacağım kızlar zemuszemus
kızlar inşallah istediğiniz gibi ayakkabı bulabilirsiniz zor bi seçimm ben düz platformlu bi ayakkabı bakıyorum bulduğum gibi alıcam
yaa aslında çok topuklu şık bişe olsun dedim ama nişanda takıda biraz rahatsız etmeye başladı ki düğünde daha fazla aynı yerde sabit durucam oyüzden düz platformlu belki şık olan bi ayakkabı bulursam alıcam olmassa istanbuldaan isticemm
İnşallah ya:Saruboceq: Ben de platform istiyorum ama düz istemiyorum. Dün 2-3 tane model gördüm öyle ama bakayım dedim biraz daha. Bulamazsam ben de onlardan alacağım.kızlar inşallah istediğiniz gibi ayakkabı bulabilirsiniz zor bi seçimm ben düz platformlu bi ayakkabı bakıyorum bulduğum gibi alıcam
tüm avcılara iyi avlar o zaman zemuszemus
ben nişanımda platformlu yüksek topuk almıştım şeker çok da memnun kaldım. nişanlımla aramda 17 cm boy farkı olunca !! bir de topuklu kaçınılmaz oldu. kaydirigubbakcemile3
ben nişanımda platformlu yüksek topuk almıştım şeker çok da memnun kaldım. nişanlımla aramda 17 cm boy farkı olunca !! bir de topuklu kaçınılmaz oldu. kaydirigubbakcemile3
canım sen dün süpürge bakmıcakmıydın yanlış hatırlamıyosam :)
yazmaz mıyım hiç pericim :))tamam delicious araştırma sonunda fikirlerini yazarsınn olur dimi
hiç arzum bakmadım canım.onda da bir bakayım.canım biz evde rowenta nın sulu süpürgesini kullanıyoruz sesi fazla ve boyut olarak büyük. ama arkadaşım yeni evlendi onun sulu süpürgesi arzum ben kullandım onun evini yerleştirirken gayet sessiz ve kibar bence onu al.
ben geldımmmm :bbo:
İstanbulda oturan arkadaşlar İstanbul forum Esenler otagarına yakındı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?