selam kızlar ben geldim. Sadece 4 kişi miyizx?
istanbulda oturmuyorum ama biliyorum evet hemen arkasında görüsün canım
selam kızlar ben geldim. Sadece 4 kişi miyizx?
hoşgeldinnn nasılsın
ha bu arada bn,m kına olayı vardı ya.ben nişanlıma da ablasına da dedim.ablasına annem aramadığınız için bozuldu demedim de nişanlıma dedim onu.biz gelmiyoruz dedim.ben evde toplaşcam arkadaşlarımla dedim.o da olur ya zaten dedi bizimkilerinde tutmak için gittiği yerdeki kişiler de demişki biz erkek kınası çok yapıyoruz demiş.öle kız tarafının gelmediği.öle abes olmaz demiş.dedim kına yakmaya bize gelirsiniz isterseniz 1 2 araba dedim.öle işte.o da şimdilik çözüldü gibi.
İyiyim tatlım sağol sen nasılsın?
Kızlar nette gezerken gördüm bu mumları kına için. Çok hoşuma gitti fikir olması için siz de görün istedim.
ha bu arada bn,m kına olayı vardı ya.ben nişanlıma da ablasına da dedim.ablasına annem aramadığınız için bozuldu demedim de nişanlıma dedim onu.biz gelmiyoruz dedim.ben evde toplaşcam arkadaşlarımla dedim.o da olur ya zaten dedi bizimkilerinde tutmak için gittiği yerdeki kişiler de demişki biz erkek kınası çok yapıyoruz demiş.öle kız tarafının gelmediği.öle abes olmaz demiş.dedim kına yakmaya bize gelirsiniz isterseniz 1 2 araba dedim.öle işte.o da şimdilik çözüldü gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?