2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Kızlar evimizin resimlerinden sonra bugün de mobilyaların resimleriyle sizinle birlikte olacağım inşallah. Biraz sonra Mağazaya uğrayacağım, fotolarını çekerim.zemuszemus

ben de buradayım da kızlarrr bu pc m geldi benim servisten gene aynı sorunu yapıyor sinirlerim bozuldu.okuyorum sizleri ama yazasım gelmedi.öpüyırum hepinizi.bu arada lepi cim yatak odan çok güzel muck

ha bu arada bn,m kına olayı vardı ya.ben nişanlıma da ablasına da dedim.ablasına annem aramadığınız için bozuldu demedim de nişanlıma dedim onu.biz gelmiyoruz dedim.ben evde toplaşcam arkadaşlarımla dedim.o da olur ya zaten dedi bizimkilerinde tutmak için gittiği yerdeki kişiler de demişki biz erkek kınası çok yapıyoruz demiş.öle kız tarafının gelmediği.öle abes olmaz demiş.dedim kına yakmaya bize gelirsiniz isterseniz 1 2 araba dedim.öle işte.o da şimdilik çözüldü gibi.

ohh iyi olmuşş bari çözülmüş se rahatlamışsındır

gözün aydın canım çözülmesine sevindim.

canım olması gereken olmuş işte şimdi. hem annenlerin de içi rahat olur senin de.

sağolun kızlar evet biraz içim rahatladı o konuda.ben de cici cici arkadaşlarıma öle mum kına fln alırım şimdi ne güzel işte demiiiiii.

gözükmüyor tatlım linkin bi yerini siliyosun sanırsam yanlışlıkla.yükleyince hızlıresim e orda foruum 3 de yazanı ekleyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…