gözükmüyor tatlım linkin bi yerini siliyosun sanırsam yanlışlıkla.yükleyince hızlıresim e orda foruum 3 de yazanı ekleyeceksin
iyiyim kusum ama işler yakamı bırakmıo saolsun arkadas bugunde gelmediiiiienimsecim hoş geldinn kaydirigubbakcemile5 iyi misin biraz daha?
cnm sorunun çözüldüğüne çok sevindimmha bu arada bn,m kına olayı vardı ya.ben nişanlıma da ablasına da dedim.ablasına annem aramadığınız için bozuldu demedim de nişanlıma dedim onu.biz gelmiyoruz dedim.ben evde toplaşcam arkadaşlarımla dedim.o da olur ya zaten dedi bizimkilerinde tutmak için gittiği yerdeki kişiler de demişki biz erkek kınası çok yapıyoruz demiş.öle kız tarafının gelmediği.öle abes olmaz demiş.dedim kına yakmaya bize gelirsiniz isterseniz 1 2 araba dedim.öle işte.o da şimdilik çözüldü gibi.
.......
çok cici mumlar sirkencubin cim
iyiyim kusum ama işler yakamı bırakmıo saolsun arkadas bugunde gelmediiiii
cnm sorunun çözüldüğüne çok sevindimm
denememi yapıosun tatlmmm
Evet canım çok hoşuma gitti malzemeleri alınarak kendimiz bile yapabiliriz. Anı defteri düşünen var mı aranızda?
valla buna benzer mumlar yaptıkk biz bri kırmızı biri beyaz elimizde iki mum sadece etrafına geçirdik tülleri anı defteri yaptırmak istiyorumda maatbaacıyamı gitmem gerek
TATLIM KAÇIRMISIMDIR NE DEMISTINNNnapayımm kimsecikler kalmadıı sana teklifime cvp bile yazmadınn küstümmm
VALLA ATLIM AYNISI BENDE YAPTIRMAK İSTİYORUMM SANIRIM ORGANİZASYON ŞİRKETLERİNDE VAR AMA TEK VERIRRLERMI BILMEM YANI GÜĞÜN İÇİN ORGANIZASYON YAPTIKLARINA VERIYOLAR KUZENIM DÜĞÜNÜNDE VARDIvalla buna benzer mumlar yaptıkk biz bri kırmızı biri beyaz elimizde iki mum sadece etrafına geçirdik tülleri anı defteri yaptırmak istiyorumda maatbaacıyamı gitmem gerek
saol enimsem şimdilik diyorum ben inşallah bişi çıkmaz.sen naptın dün arkadaşlarınla gezmek ii geldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?