2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

az kaldı canım bende şeyi sorayım tayin için ne zaman başvurdun?böyle bilgileri nerden öğreniyoruz ya müdüre mi sorcaz bilmiyorumkismile
cnm ayin 26 sinda basladi basvurular..sali gunu belli oluyo..Bu tur bilgileri memurlar.net isimli siteden takip edebilirsin cnmcm..ya da mebin sayfasindan..

hanne cim yatak odanı çok beğendim beyaz ve bambu kombinasyonuna bayılıyorum
salon takımını da klasikler içinde hoş bi model seçmişssin.şahsen klasik tercihim değil.ama hoş bi model.güle güle kullan

Teşekkür ederim canım.Aminnn, inşallah hepimiz güle güle kullanırız aldıklarımızı.opuyorumnanaktan

rica ederim cnm..bu arada cicegimi onlar yaptiricaklar ve renkli olucakmis resimlerde kontrast bi goruntu yakaliycakmis guya cekim yapan adam..
Hımm, mesela ne renk yaptıracakalr ki uç bir renk mi? Ama şimdi baktım da siteye sitedeki gelin çiçekleri çok hoş, eğer onları da onlar yaptırdıysa tabi.

cnm ayin 26 sinda basladi basvurular..sali gunu belli oluyo..Bu tur bilgileri memurlar.net isimli siteden takip edebilirsin cnmcm..ya da mebin sayfasindan..

hımm tamam canım opuyorumnanaktan

ben de bi kac resimde gormustum guzeldi gercekten cnm..bakalim dugunden once gidicem karar vericez beraber..

bak istanbulda olsaydın eminönü bunun adresiydi canım kaydirigubbakcemile5

Hımm, mesela ne renk yaptıracakalr ki uç bir renk mi? Ama şimdi baktım da siteye sitedeki gelin çiçekleri çok hoş, eğer onları da onlar yaptırdıysa tabi.
dur dikkatli bakiyim ben de cnm pek dikkat etmemistim ciceklere..Gelinligim krem ya artik ona gore ayarlariz bisiler ama sadece beyaz olmayacak snrm renkli olucak cicekler..

3. düğündeki gelinin saçını nasıl yapmışlar öylr ya, salık bıraksaymış kat be kat güzel olurmuş. Dikkatimi çekti de kızlarzemuszemus

bi de kizlar,dış cekim gunu yagmur yagarsa diye sordum fotografciya..keske yagsa super resimler cikar dedi..İlginc geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…