- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
cnm ayin 26 sinda basladi basvurular..sali gunu belli oluyo..Bu tur bilgileri memurlar.net isimli siteden takip edebilirsin cnmcm..ya da mebin sayfasindan..az kaldı canım bende şeyi sorayım tayin için ne zaman başvurdun?böyle bilgileri nerden öğreniyoruz ya müdüre mi sorcaz bilmiyorumkismile
ben de bi kac resimde gormustum guzeldi gercekten cnm..bakalim dugunden once gidicem karar vericez beraber..dış mekanda renkli çiçek süper canım,kuzeniminde renkli pembe gülleri var bence sende renk düşün opuyorumnanaktan
hanne cim yatak odanı çok beğendim beyaz ve bambu kombinasyonuna bayılıyorum
salon takımını da klasikler içinde hoş bi model seçmişssin.şahsen klasik tercihim değil.ama hoş bi model.güle güle kullan
Hımm, mesela ne renk yaptıracakalr ki uç bir renk mi? Ama şimdi baktım da siteye sitedeki gelin çiçekleri çok hoş, eğer onları da onlar yaptırdıysa tabi.rica ederim cnm..bu arada cicegimi onlar yaptiricaklar ve renkli olucakmis resimlerde kontrast bi goruntu yakaliycakmis guya cekim yapan adam..
cnm ayin 26 sinda basladi basvurular..sali gunu belli oluyo..Bu tur bilgileri memurlar.net isimli siteden takip edebilirsin cnmcm..ya da mebin sayfasindan..
ben de bi kac resimde gormustum guzeldi gercekten cnm..bakalim dugunden once gidicem karar vericez beraber..
dur dikkatli bakiyim ben de cnm pek dikkat etmemistim ciceklere..Gelinligim krem ya artik ona gore ayarlariz bisiler ama sadece beyaz olmayacak snrm renkli olucak cicekler..Hımm, mesela ne renk yaptıracakalr ki uç bir renk mi? Ama şimdi baktım da siteye sitedeki gelin çiçekleri çok hoş, eğer onları da onlar yaptırdıysa tabi.
evet guzelim aslinda oraya bakabilirdim..:1no2:bak istanbulda olsaydın eminönü bunun adresiydi canım kaydirigubbakcemile5
orayi hic bilmiyorum cnm acaba ciftin belirledigi bi yer mi..O cift zengin die biliyorum..:1no2:missim 7. düğündeki mekan süpermişş orda çektir eğer yeri belli değilse zemuszemus
bakalim cnm umarim guzel cikar...birde 3. düğündeki mekan güzelmiş a.s fotoğrafçılar çok başarılı beğendim a.s.
ben de giydim bugun topuklulari ve ayagim su toplamis cnm ya...cok yurudum bugun cunku..kızlar küçük parmağım acıdı ayakkabı içinde
kizlar bu arada resimlerdeki hatunlarin makyajlari nasil sizce..
top gibi olmus di mi..kaydirigubbakcemile3Ben cok sıkı istemiyorum sacimi boyle...3. düğündeki gelinin saçını nasıl yapmışlar öylr ya, salık bıraksaymış kat be kat güzel olurmuş. Dikkatimi çekti de kızlarzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?