bi de kizlar,dış cekim gunu yagmur yagarsa diye sordum fotografciya..keske yagsa super resimler cikar dedi..İlginc geldi..
top gibi olmus di mi..kaydirigubbakcemile3Ben cok sıkı istemiyorum sacimi boyle...
ayakkabını güle güle giy canım çok hoşmuş:))
Saç baş mı kalır ya, etek uçları falan. Şemsiye kullansalar dahi yine de birka damla bile yeter Hakikaten ilginç geldi bana da canımcım.
bilmem mi cnm tek tek o kuaforlere gittim fiyat sormaya..onlar snrm 500 tl sac+makyaj..Bu arada makyajlar güzel Miss tatlım. Aynı elden mi çıkmış makyajlar, biliyor musun kimlerin yaptığını?
3. düğündeki gelinin saçını nasıl yapmışlar öylr ya, salık bıraksaymış kat be kat güzel olurmuş. Dikkatimi çekti de kızlarzemuszemus
bi de kizlar,dış cekim gunu yagmur yagarsa diye sordum fotografciya..keske yagsa super resimler cikar dedi..İlginc geldi..
oyle olursa dugun sonrasi sacina bi fon cektirirsin,makyajla beraber dogal resimler cekeriz dedi..
Bakamıyorum tatlım, açmıyor.
amin cnm insallah...Verdiğiniz paraya değsin de.
bilmem mi cnm tek tek o kuaforlere gittim fiyat sormaya..onlar snrm 500 tl sac+makyaj..
evet cnm cok iyi para sorma valla...Makyozle konustum,gidip izledim yaptigi makyajlari superdi..Vuuu çok iyi para. Ama gelinlerin hemen hemen hepsi de çok güzel olmuş.
dilek_36,ozzy_mim neden katılmıyorsunuz muhabbete?
evet cnm ama hic kilo aldirmadi bana bu ya....:1no2:Bu arada Miss canım sen "Yasmin" mi kullanıyordun?
Alışkın olmayıncakaydirigubbakcemile3
evet cnm cok iyi para sorma valla...Makyozle konustum,gidip izledim yaptigi makyajlari superdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?