evet cnm cok iyi para sorma valla...Makyozle konustum,gidip izledim yaptigi makyajlari superdi..
evet cnm ama hic kilo aldirmadi bana bu ya....:1no2:
amiin cnm bunlar detay,allah hayirli gecinceme versin hepimize..Miss umarım gönlüne göre olur herşey
evet cnm ama hic kilo aldirmadi bana bu ya....:1no2:
Benim nişanlım da öyle, ama ben biliyordum en başından beri. Oturur kalkar iş iş iş. Bunaltıyor beni bazen.kizlar ya bu arada esim cok iskolik benim ya,sizde de ayni durumda olan var mii..Bu denli oldugunu bilmiyodum..:1no2:
Miss umarım gönlüne göre olur herşey
yok cnm severim hatta dedim kadina yanina cirak al beni..kaydirigubbakcemile3ay ne şanslısın canım millet bilmeden gidiyor iyi yapmışsın
amiin cnm bunlar detay,allah hayirli gecinceme versin hepimize..
Vuuu çok iyi para. Ama gelinlerin hemen hemen hepsi de çok güzel olmuş.
dilek_36,ozzy_mim neden katılmıyorsunuz muhabbete?
amiin canım..
Ya ben hala karar veremedim yailk önce taç takmayı düşünüyordum ,sonra böyle çiçek takan gelinleri görünce kafam karıştı ,çiçek te güzel duruyor napsamm:1no2:
bugünlük benden bu kadar kaçıyorum kızlarrr by by iyi gecelerr
yine o üçlü birleşti kaydirigubbakcemile3 biraraya gelince çok kaynatıyoruz ya neyseki burası yeri eskiden missin çeyizlerinde yapıyorduk
Ne güzel işte yaakaydirigubbakcemile3
Benim nişanlım da öyle, ama ben biliyordum en başından beri. Oturur kalkar iş iş iş. Bunaltıyor beni bazen.
slm kızlar ii akşamlar hepinize öpüyorum hepinizi:):)
Ben de tam da taç mı çiçek mi diye düşünüyordum tam konusuna gelmişimben modelini bile bilmiyorum iyi mi?
bugünlük benden bu kadar kaçıyorum kızlarrr by by iyi gecelerr
slm kızlar ii akşamlar hepinize öpüyorum hepinizi:):)
Ben de tam da taç mı çiçek mi diye düşünüyordum tam konusuna gelmişimben modelini bile bilmiyorum iyi mi?
cnm ben aldirir die seviniyodum ama ben umitsiz vakayim snrm..:1no2:ya sorma her seyi ben ayarliyorum o sadece gidip onayliyor,allahtan sorun cikarmiyo ama surekli yogun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?