2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kizlar ya bu arada esim cok iskolik benim ya,sizde de ayni durumda olan var mii..Bu denli oldugunu bilmiyodum..:1no2:

evet cnm ama hic kilo aldirmadi bana bu ya....:1no2:

Ne güzel işte yaakaydirigubbakcemile3

kizlar ya bu arada esim cok iskolik benim ya,sizde de ayni durumda olan var mii..Bu denli oldugunu bilmiyodum..:1no2:
Benim nişanlım da öyle, ama ben biliyordum en başından beri. Oturur kalkar iş iş iş. Bunaltıyor beni bazen.

Miss umarım gönlüne göre olur herşey

Aminnn canım, cümlemizin inşallah.

Vuuu çok iyi para. Ama gelinlerin hemen hemen hepsi de çok güzel olmuş.
dilek_36,ozzy_mim neden katılmıyorsunuz muhabbete?

yine o üçlü birleşti kaydirigubbakcemile3 biraraya gelince çok kaynatıyoruz ya neyseki burası yeri eskiden missin çeyizlerinde yapıyorduk

slm kızlar ii akşamlar hepinize öpüyorum hepinizi:):)
Ben de tam da taç mı çiçek mi diye düşünüyordum tam konusuna gelmişim ben modelini bile bilmiyorum iyi mi?

Ne güzel işte yaakaydirigubbakcemile3
Benim nişanlım da öyle, ama ben biliyordum en başından beri. Oturur kalkar iş iş iş. Bunaltıyor beni bazen.

cnm ben aldirir die seviniyodum ama ben umitsiz vakayim snrm..:1no2:ya sorma her seyi ben ayarliyorum o sadece gidip onayliyor,allahtan sorun cikarmiyo ama surekli yogun...

cnm ben aldirir die seviniyodum ama ben umitsiz vakayim snrm..:1no2:ya sorma her seyi ben ayarliyorum o sadece gidip onayliyor,allahtan sorun cikarmiyo ama surekli yogun...

Alırsın canım inşallah madem istiyorsun.
Kolay gelsin o zaman bize canım, bizde de durumlar aynı. Neden farklı ama. Nişanlım burda değil, ben ilgileniyorum işlerle şu an. Bu arada eşin ticaretle uğraşıyordu değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…