- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
olsun cnm yaa,oraya da beklerim her zaman..Kendi topiginizmis gibi yazabilirsiniz..yine o üçlü birleşti kaydirigubbakcemile3 biraraya gelince çok
kaynatıyoruz ya neyseki burası yeri eskiden missin çeyizlerinde yapıyorduk
oyle mi cnmcm nisanlin nerde peki...esim efet ticaretle ugrasiyo.Bilgisayar isi..Bugun fotografciya gittik ya 2 dk da is bagladi yine..Alem bu adam ya...Alırsın canım inşallah madem istiyorsun.
Kolay gelsin o zaman bize canım, bizde de durumlar aynı. Neden farklı ama. Nişanlım burda değil, ben ilgileniyorum işlerle şu an. Bu arada eşin ticaretle uğraşıyordu değil mi?
ben saniyorum cicek takmiycam,tasli bi toka dusunuyo gibiyim kizlar...
olsun cnm yaa,oraya da beklerim her zaman..Kendi topiginizmis gibi yazabilirsiniz..
olsun cnm yaa,oraya da beklerim her zaman..Kendi topiginizmis gibi yazabilirsiniz..
sorma cnm hem de cook zor hele ki mukemmeliyetci bi gelinsen...mafoldumbenAhhhhhhhhh gelin olmak çok zormuş
Kadın olmak başlıbaşına zormafoldumbenmafoldumbenAhhhhhhhhh gelin olmak çok zormuş
oyle mi cnmcm nisanlin nerde peki...esim efet ticaretle ugrasiyo.Bilgisayar isi..Bugun fotografciya gittik ya 2 dk da is bagladi yine..Alem bu adam ya...
ben de oyle dusundum cnmcm..kaydirigubbakcemile5:1hug:senin gelinliğe en iyi gidecek şey odur bence Miss canım. Gelinliğindeki gibi bir taş.
Sağ ol tatlımkaydirigubbakcemile3
du du sen de gel kucakliyim seni de...:1hug::1hug: ay canım benimm
sorma cnm hem de cook zor hele ki mukemmeliyetci bi gelinsen...
slmm kızlarrrr
bende bu konuda kararasız olanlardanım banada bi fikiğr verinnnn mafoldumben çiçeğimde tacımda hazr ama ben karar veremiorumamiin canım..
Ya ben hala karar veremedim yailk önce taç takmayı düşünüyordum ,sonra böyle çiçek takan gelinleri görünce kafam karıştı ,çiçek te güzel duruyor napsamm:1no2:
slmm kızlarrrr
ben de oyle dusundum cnmcm..kaydirigubbakcemile5:1hug:
du du sen de gel kucakliyim seni de...:1hug:
Olur canım.ya en iyisi ben gelinliği alınca giyiyim bi foto çekeyim siz de fikir beyan edin oki mibilmiyorumkismile
Bir gelinliğini görse yardımcı oluruz belki tatlım.bende bu konuda kararasız olanlardanım banada bi fikiğr verinnnn mafoldumben çiçeğimde tacımda hazr ama ben karar veremiorum
hoşbuldum cnmmmslm canm hoşgeldin:)Şeniz
zevk almasa insan iskence gibi gelir hakkaten...oy oy kiyamam ayrisiniz siz de..biz de ben geldim ama cok gorusemiyoruz,bugun goturdu beni fotografciya ya tamam o kadar, artik calisabilir su an ofiste herhalde..sabaha kadar calisiyo..boshayallersmileKadın olmak başlıbaşına zormafoldumben
Ama ne yalan söyleyeyim ZEVKLİaklinialirimsmile
Nişanlım Balıkesir'de memleketinde. Hatta yazlıklarında Altınoluk'ta tatil yapıyooormafoldumben.
Oh oh maşallah.
hoşbuldum tatlımSelam canım hoş geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?