2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

oyle mi cnmcm nisanlin nerde peki...esim efet ticaretle ugrasiyo.Bilgisayar isi..Bugun fotografciya gittik ya 2 dk da is bagladi yine..Alem bu adam ya...

mafoldumbenAhhhhhhhhh gelin olmak çok zormuş
Kadın olmak başlıbaşına zormafoldumben
Ama ne yalan söyleyeyim ZEVKLİaklinialirimsmile

oyle mi cnmcm nisanlin nerde peki...esim efet ticaretle ugrasiyo.Bilgisayar isi..Bugun fotografciya gittik ya 2 dk da is bagladi yine..Alem bu adam ya...

Nişanlım Balıkesir'de memleketinde. Hatta yazlıklarında Altınoluk'ta tatil yapıyooormafoldumben.
Oh oh maşallah.

amiin canım..

Ya ben hala karar veremedim ya ilk önce taç takmayı düşünüyordum ,sonra böyle çiçek takan gelinleri görünce kafam karıştı ,çiçek te güzel duruyor napsamm:1no2:
bende bu konuda kararasız olanlardanım banada bi fikiğr verinnnn mafoldumben çiçeğimde tacımda hazr ama ben karar veremiorum

zevk almasa insan iskence gibi gelir hakkaten...oy oy kiyamam ayrisiniz siz de..biz de ben geldim ama cok gorusemiyoruz,bugun goturdu beni fotografciya ya tamam o kadar, artik calisabilir su an ofiste herhalde..sabaha kadar calisiyo..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…