- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
zevk almasa insan iskence gibi gelir hakkaten...oy oy kiyamam ayrisiniz siz de..biz de ben geldim ama cok gorusemiyoruz,bugun goturdu beni fotografciya ya tamam o kadar, artik calisabilir su an ofiste herhalde..sabaha kadar calisiyo..boshayallersmile
iyi fikir ona gore yorum yapariz cnm...ya en iyisi ben gelinliği alınca giyiyim bi foto çekeyim siz de fikir beyan edin oki mibilmiyorumkismile
iyi geceler cnmcm..a.s.ben kaçtım kızlar öptüm sizi
sorma cnmcm ya gecen gun sordum bizimkine neyin var diye basim agriyo dedi,neden dedim..Dun gece calisamadim,1 gunum bosa gitti diye basi agrimis dusun yaaa...Biz de ayrıyız şu an malesefmafoldumben Ooo hakikaten işkolikmiş enişte canımcım.
gelinliğim bu kızlar hadi fikir bekliorum
resimdeki sen misin canim,fizigin hosmus valla..Ben begendim cnm guzel gelinligin,mutlulukla giy insallah..İpli mi yaptiricaksin..
sorma cnmcm ya gecen gun sordum bizimkine neyin var diye basim agriyo dedi,neden dedim..Dun gece calisamadim,1 gunum bosa gitti diye basi agrimis dusun yaaa...
of of yandim ki ne yandim...:sinifsinif:Ha ha ha, valla işin zor senin Miss'im yandın sen.kaydirigubbakcemile3
resimdeki sen misin canim,fizigin hosmus valla..Ben begendim cnm guzel gelinligin,mutlulukla giy insallah..İpli mi yaptiricaksin..
of of yandim ki ne yandim...:sinifsinif:
evt cnm resimdeki benim saol güsel gördüğün için teşşekkür ediorumresimdeki sen misin canim,fizigin hosmus valla..Ben begendim cnm guzel gelinligin,mutlulukla giy insallah..İpli mi yaptiricaksin..
hadi yaaaaa,hay allah cnm bence de tac daha guzel gider cicekten ziyade..Mutlulukla giy evet canım benim.
Miss arkadaş taç mı taksam çiçek mi diyor saçı içinkaydirigubbakcemile3
bu normalde boyundan bağlamalı ama ben ince askı yaptırıorum kollarına doğruda bıncuklar inicek çakma çağla şıkel yani onun gelinliği o şekildeydi ya kaydirigubbakcemile3resimdeki sen misin canim,fizigin hosmus valla..Ben begendim cnm guzel gelinligin,mutlulukla giy insallah..İpli mi yaptiricaksin..
Ben buralarda olurum biraz daha canım, örüşürüz. Afiyet olsun bu arada.kizlar daha burda misiniz,ben yimek yimedim de hala..Bisiler atistiriyim diorum..Burda olursaniz gorusurz..
kaydirigubbakcemile3hadi yaaaaa,hay allah cnm bence de tac daha guzel gider cicekten ziyade..
haa efet biliyorum o modeli hosuma gitmisti benim de...bu normalde boyundan bağlamalı ama ben ince askı yaptırıorum kollarına doğruda bıncuklar inicek çakma çağla şıkel yani onun gelinliği o şekildeydi ya kaydirigubbakcemile3
teşekkür ediorum kızlar bende öyle düşünüordum demekki doğru karar vermişim ama her ihtimale karşı çiçeğimide aldım kaydirigubbakcemile3hadi yaaaaa,hay allah cnm bence de tac daha guzel gider cicekten ziyade..
kınada giyiceğim kıyafetimde straptez olduğu için gelinlik farklı olsun diip öle bi karar verdim bakalım nasıl olucak bilmiyorumkismilehaa efet biliyorum o modeli hosuma gitmisti benim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?