- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
tamamdir ben bisiler atistiriyim hemen o zaman fistigim..gorusurz..Ben buralarda olurum biraz daha canım, örüşürüz. Afiyet olsun bu arada.
kaydirigubbakcemile3
Ben de taç diyorum canım.
bu normalde boyundan bağlamalı ama ben ince askı yaptırıorum kollarına doğruda bıncuklar inicek çakma çağla şıkel yani onun gelinliği o şekildeydi ya kaydirigubbakcemile3
tamamdir ben bisiler atistiriyim hemen o zaman fistigim..gorusurz..
insallah diledigin gibi olur cnm..ben geliyorum birazdan siz devam edin kaynatmaya kizlar..kınada giyiceğim kıyafetimde straptez olduğu için gelinlik farklı olsun diip öle bi karar verdim bakalım nasıl olucak bilmiyorumkismile
Doğru karar vermişsin canım. kaydirigubbakcemile5teşekkür ediorum kızlar bende öyle düşünüordum demekki doğru karar vermişim ama her ihtimale karşı çiçeğimide aldım kaydirigubbakcemile3
Güzel olur eminim canımsositosositokınada giyiceğim kıyafetimde straptez olduğu için gelinlik farklı olsun diip öle bi karar verdim bakalım nasıl olucak bilmiyorumkismile
saol cnm afiyet olsun sanainsallah diledigin gibi olur cnm..ben geliyorum birazdan siz devam edin kaynatmaya kizlar..
inş güzel olur cnmDoğru karar vermişsin canım. kaydirigubbakcemile5
Güzel olur eminim canımsositososito
inş güzel olur cnm
.......
aminnnn :Saruboceq:İnşallah canım. Allah gönlümüze göre versin.
saol cnm fikir verdiğin için kınadada çiçek takıcağım için hep değişiklik olur dimiBence kesinlikle taç.
saol cnm fikir verdiğin için kınadada çiçek takıcağım için hep değişiklik olur dimi
tavsiyeni dikkate alıcam canım saolasınKesinlikle canım, çiçek de takacaksan hiç aklın kalmasın onda. Hem gelinliğine taçı daha çok yakıştırdım ben.
tavsiyeni dikkate alıcam canım saolasın
pazar günü çeyizim gidior heyecan merak hepsi bi arada :dance:
kesinlikle cnm salı günü tamammen yerleşmiş olucak evim paylaşıcam sizlerlede :teytey:Hayırlı olsun tatlım, en son halini gösterirsin artık bize de.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?