kesinlikle cnm salı günü tamammen yerleşmiş olucak evim paylaşıcam sizlerlede :teytey:
ay allahim ne gusel evin de yerlesiyo masallah cnm..kesinlikle cnm salı günü tamammen yerleşmiş olucak evim paylaşıcam sizlerlede :teytey:
ben geldimmmmmm....Gulse84 cicegin de guselmis valla...Ben nikah icin cok aramistim da...tac hannenin de dedigi gibi daha gusel olur cnm..Nerden aliniyo cnm peki tac,toka vs..
ay allahim ne gusel evin de yerlesiyo masallah cnm..
cnm el çiçeğimi duvağımı saç çiçeğimi tacımı gelinliğimle birlikte verdiler ekstra bi ücret ödemedimben geldimmmmmm....Gulse84 cicegin de guselmis valla...Ben nikah icin cok aramistim da...tac hannenin de dedigi gibi daha gusel olur cnm..Nerden aliniyo cnm peki tac,toka vs..
evt cnm sonunda yerleşior merak içindeyim hala inannamıorum zemuszemusay allahim ne gusel evin de yerlesiyo masallah cnm..
en kısa zamanda cnm sizler ne durumdasınız ne zaman bitior hazrlıklarHoş geldin tatlımm...
Darısı başımıza canım:Saruboceq:
cnm el çiçeğimi duvağımı saç çiçeğimi tacımı gelinliğimle birlikte verdiler ekstra bi ücret ödemedim
aaa ne guselmis yaaa,ben ayri alicam mecburen...cnm el çiçeğimi duvağımı saç çiçeğimi tacımı gelinliğimle birlikte verdiler ekstra bi ücret ödemedim
yapıor die biliorum ben ama bilmiyorumkismileHer gelinlikçi yapmıyor bunu sanırım?
Benim her şeyin bitmesi eylülü bulur canım.en kısa zamanda cnm sizler ne durumdasınız ne zaman bitior hazrlıklar
Zannetmiyorum ben. Ama seninkisi iyi olmuş.uğraşmadın onlarla bir de canım.yapıor die biliorum ben ama bilmiyorumkismile
hi hi ben daha baslamadim cnm tayin bekledigim icin..umarim yetisir..en kısa zamanda cnm sizler ne durumdasınız ne zaman bitior hazrlıklar
benimki yapmadi valla,sanslisin cnm..yapıor die biliorum ben ama bilmiyorumkismile
evt cnm hepsini aynı yerde halletmem çok iyi oldu. nikah işlemlerm kaldı hala bi fırsat bulup bitiremedik geç kalmaktan korkuorum eyvahedigeldismileBenim her şeyin bitmesi eylülü bulur canım.
Zannetmiyorum ben. Ama seninkisi iyi olmuş.uğraşmadın onlarla bir de canım.
en kısa zamanda sizlerde bitirirsiniz inş cnm meraktan ölüyor insan kaydirigubbakcemile3hi hi ben daha baslamadim cnm tayin bekledigim icin..umarim yetisir..
benimki yapmadi valla,sanslisin cnm..
evt cnm hepsini aynı yerde halletmem çok iyi oldu. nikah işlemlerm kaldı hala bi fırsat bulup bitiremedik geç kalmaktan korkuorum eyvahedigeldismile
en kısa zamanda sizlerde bitirirsiniz inş cnm meraktan ölüyor insan kaydirigubbakcemile3
amiin cnm insallah...en kısa zamanda sizlerde bitirirsiniz inş cnm meraktan ölüyor insan kaydirigubbakcemile3
cigdemkoooooooook canımmmmnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?