2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ben geldimmmmmm....Gulse84 cicegin de guselmis valla...Ben nikah icin cok aramistim da...tac hannenin de dedigi gibi daha gusel olur cnm..Nerden aliniyo cnm peki tac,toka vs..

ben geldimmmmmm....Gulse84 cicegin de guselmis valla...Ben nikah icin cok aramistim da...tac hannenin de dedigi gibi daha gusel olur cnm..Nerden aliniyo cnm peki tac,toka vs..
cnm el çiçeğimi duvağımı saç çiçeğimi tacımı gelinliğimle birlikte verdiler ekstra bi ücret ödemedim

Benim her şeyin bitmesi eylülü bulur canım.

Zannetmiyorum ben. Ama seninkisi iyi olmuş.uğraşmadın onlarla bir de canım.
evt cnm hepsini aynı yerde halletmem çok iyi oldu. nikah işlemlerm kaldı hala bi fırsat bulup bitiremedik geç kalmaktan korkuorum eyvahedigeldismile

evt cnm hepsini aynı yerde halletmem çok iyi oldu. nikah işlemlerm kaldı hala bi fırsat bulup bitiremedik geç kalmaktan korkuorum eyvahedigeldismile

Benim de daha duruyor, bir sorun çıkmaz herhalde. Belediyede tanıdıklar çok ona güveniyoruz.lmaz:Aslında bu aralar onu da halletmek lazım, çok da geç kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…