2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

yarın bi gideyim işim erken biterse :))

enimsecim çok sevindim kimsenin gönlü kalmadan bi karar alınmış yaa çok iyi hotelde kafa dinlemek için çok güzel bi yerrr

çok güzel bir yer canım düğün işin hallolmasınada sevindim dediğin gibi 2 saatlik birşey böyle yapman daha iyi oldu canım

hoşgeldin tatlıcım merak etmiştik seniiii

enimsem çok rahtalamıssındır kesin.çok sevindim senin adına.herkesin gönlü olması da daha da güzel.hayırlı olsunn

enimsecim çok sevindim kimsenin gönlü kalmadan bi karar alınmış yaa çok iyi hotelde kafa dinlemek için çok güzel bi yerrr
saol cnmmm inşş güzel bi sekılde tatsızlık olmadan atlatırız
çok güzel bir yer canım düğün işin hallolmasınada sevindim dediğin gibi 2 saatlik birşey böyle yapman daha iyi oldu canım

bzım burda zaten düğünler 3 saalık oluo yanii salonlar öle nıkah pasta takı töreni derken cogu zaman gıdıcek zaten en son bıraz acılır müzik oynamak isteyen oynar kımsenınde gönlu kalmaz bakalım inss hayırlısıyla atlatırız

hoşgeldin canım
hoşbulduk dilekcimm

atlatırsınız canım hiçbişe olmazz allah gönlünüz<e göre vermiş bundan sonrası sağlık artık

inşallah atlatırsın canım neyse artık nasıl olacak diye düşünmek zorunda kalmayacaksın artık buna göre işlerini halledersin rahatladın canım

hoşgeldin tatlıcım merak etmiştik seniiii

enimsem çok rahtalamıssındır kesin.çok sevindim senin adına.herkesin gönlü olması da daha da güzel.hayırlı olsunn
inşş cnm saoll
hoşbulduk dilekcimm

atlatırsınız canım hiçbişe olmazz allah gönlünüz<e göre vermiş bundan sonrası sağlık artık
amin cnmm inşş
inşallah atlatırsın canım neyse artık nasıl olacak diye düşünmek zorunda kalmayacaksın artık buna göre işlerini halledersin rahatladın canım
inşş cnmm

enimse canım ne güzel karara bağlanmış işte... nihayet artık aklında kim ne der sorusunu çıkarıver... Sadece düğününe odaklan...

enimse tatlıya bağlanmış olay hayırlşı olsun
hatige git bakalım bi ne var ne yok kolaçan et:)

enimsecimm tatlım hoş geldin. abinin 40 mevlüdü olmuş Allah kabul etsin canım.
düğün kararınıza sevindim .
senin de üzerinden büyük bir yük kalkmıştır. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…