beğenip almak isteyen varsa eminönü diyorum ozaman
orda görmüştüm bunlardan
kadının teki herrengini almıştı
elimden bunu bırakında bunu da almıştı
fotolarda falan aksesuar olabilir gibi
5 lira falandı yanlış hatırlamıosam
slm kızlar biraz geç girdim
sabahtan işlerim vardı halende var ama yemek molsındayımm
şekerler nişanlım yeni bi link göndermıs sabah balayı için biliyosunuzdur bız 2-3 gun düşünüyoruz ve yakın bı yer dusunuyoruz aılelerle zaman gecırmek için sizce nasıl bı bakın bu arada gelısmeler var abıme söledım nişanlımın nıkah ıstedıgını konusmus nısanlımla abım gece msj cektı düğünün olcak haberın olsun die artık karara baglandı bundan sonrada kım ne der die düşünmicem bılıyorum cok konusulcak ama eglence kısa tutulur zaten nıkah pasta takı töreni derken 2 saat gecıo gerı kalan bı saattede bıraz eglence olur eglenmek ısteyen oynar
CLUB OTEL LALE
şekerler nişanlım yeni bi link göndermıs sabah balayı için biliyosunuzdur bız 2-3 gun düşünüyoruz ve yakın bı yer dusunuyoruz aılelerle zaman gecırmek için sizce nasıl bı bakın bu arada gelısmeler var abıme söledım nişanlımın nıkah ıstedıgını konusmus nısanlımla abım gece msj cektı düğünün olcak haberın olsun die artık karara baglandı bundan sonrada kım ne der die düşünmicem bılıyorum cok konusulcak ama eglence kısa tutulur zaten nıkah pasta takı töreni derken 2 saat gecıo gerı kalan bı saattede bıraz eglence olur eglenmek ısteyen oynar
CLUB OTEL LALE
hoşgeldin tatlım bizde merak ettik oh ne güzel eşofmanla rahat rahat
kızlarrr ben geldımm istanbuldn kuzenlerım geldiii bende kahvaltıyı bırlıkte yapalım die izin aldımm yenı geldım iştee hatta bugun eşofmanla geldımmcunku benım odamda küçük bi adam uyuyodu şekerlemesini bölmiyim dedımm
slm kızlar biraz geç girdim
sabahtan işlerim vardı halende var ama yemek molsındayımm
saol cnmmm inşş güzel bi sekılde tatsızlık olmadan atlatırızenimsecim çok sevindim kimsenin gönlü kalmadan bi karar alınmış yaa çok iyi hotelde kafa dinlemek için çok güzel bi yerrr
çok güzel bir yer canım düğün işin hallolmasınada sevindim dediğin gibi 2 saatlik birşey böyle yapman daha iyi oldu canım
hoşbulduk dilekcimmhoşgeldin canım
atlatırsınız canım hiçbişe olmazz allah gönlünüz<e göre vermiş bundan sonrası sağlık artıksaol cnmmm inşş güzel bi sekılde tatsızlık olmadan atlatırız
bzım burda zaten düğünler 3 saalık oluo yanii salonlar öle nıkah pasta takı töreni derken cogu zaman gıdıcek zaten en son bıraz acılır müzik oynamak isteyen oynar kımsenınde gönlu kalmaz bakalım inss hayırlısıyla atlatırız
saol cnmmm inşş güzel bi sekılde tatsızlık olmadan atlatırız
bzım burda zaten düğünler 3 saalık oluo yanii salonlar öle nıkah pasta takı töreni derken cogu zaman gıdıcek zaten en son bıraz acılır müzik oynamak isteyen oynar kımsenınde gönlu kalmaz bakalım inss hayırlısıyla atlatırız
hoşgeldin tatlıcım merak etmiştik seniiii
inşş cnm saollenimsem çok rahtalamıssındır kesin.çok sevindim senin adına.herkesin gönlü olması da daha da güzel.hayırlı olsunn
amin cnmm inşşhoşbulduk dilekcimm
atlatırsınız canım hiçbişe olmazz allah gönlünüz<e göre vermiş bundan sonrası sağlık artık
inşş cnmminşallah atlatırsın canım neyse artık nasıl olacak diye düşünmek zorunda kalmayacaksın artık buna göre işlerini halledersin rahatladın canım
enimse canım ne güzel karara bağlanmış işte... nihayet artık aklında kim ne der sorusunu çıkarıver... Sadece düğününe odaklan...
ben yan odaya kahve içmeye gidiyorum şekerler :))
amin cnm inşşenimse tatlıya bağlanmış olay hayırlşı olsun
hatige git bakalım bi ne var ne yok kolaçan et:)
enimsecimm tatlım hoş geldin. abinin 40 mevlüdü olmuş Allah kabul etsin canım.
düğün kararınıza sevindim .
senin de üzerinden büyük bir yük kalkmıştır. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?