ben yan odaya kahve içmeye gidiyorum şekerler :))
hoşgeldin enimsecim bu arada sevindim seni adına üstünden yük kalkmıştır belirsizlik kötü bişe çünkü..
enimse tatlıya bağlanmış olay hayırlşı olsun
hatige git bakalım bi ne var ne yok kolaçan et:)
Davetiyelerin siparişini verenler kimler? Sayısını nasıl belirlediniz kızlar? Bir de ne kadara mal oluyor?
sıcaklar eylül ekim gelinlerini de etkiliyor sanırım... baksanıza kimseciklerin sesi çıkmıyor...
Merhabaa birazcık geçmişi okudum da o yüzden geç kaldım yazmakta nasılsınız kızlar? ben bugünden itibaren 5 gün izin aldım Denizliye gitcez diye ama babam bugüne işlerini yetiştiremedi ve iznimin 1 günü araya gitti( Umarım yarın sabah çıkabiliriz yolaakannehir
slm kıslar nasılsınız elektrik yoktu klimaları kaldırmıyor artık trafolar o yüzden gitti bende yeni gelebildim
bizim 2 düğün olacak canım. 300 davetiye bize (burası için), 200 onlara. 950 lira pazarlıklı fiyatı. koza'nın.
kesinlikle:)) eee bide cuma yoğunluğu... akannehir
hg cnm
Clementinecim ne kadar pahalı olmuş öyle canımbilmiyorumkismile Biz 450 davetiyeyi 260 TLye yaptırdık. Çok alengirli süslü bir şey mi sizinkisi de öyle tuttu?
evt bencede çok pahalıymış tatlım senin hangisinden yaptırdın seninki ii tutmuş?
Hoşbulduk canım naber?vereliniortak
afiyet olsun delicious
teşekkür ederim şekerler olumunekankayizsmileafiyet olsun tatlımm
şimdiden iyi yolculuklar luxorcumMerhabaa birazcık geçmişi okudum da o yüzden geç kaldım yazmakta nasılsınız kızlar? ben bugünden itibaren 5 gün izin aldım Denizliye gitcez diye ama babam bugüne işlerini yetiştiremedi ve iznimin 1 günü araya gitti( Umarım yarın sabah çıkabiliriz yolaakannehir
bizim 2 düğün olacak canım. 300 davetiye bize (burası için), 200 onlara. 950 lira pazarlıklı fiyatı. koza'nın.
Clementinecim ne kadar pahalı olmuş öyle canımbilmiyorumkismile Biz 450 davetiyeyi 260 TLye yaptırdık. Çok alengirli süslü bir şey mi sizinkisi de öyle tuttu?
evt bencede çok pahalıymış tatlım senin hangisinden yaptırdın seninki ii tutmuş?
Canım ben Liza davetiyeden yaptırdım. Bence davetiyenin tanesi 1TLden az olmalı yoksa ne bileyim çok tutar. Şahsen durumumuz o kadar parlak olmadığından tasarruf etmek lazım
kaydirigubbakcemile2
iyiyim cnm sağol, sen nasıslın??:1hug:
Ben de iyiiyim canım babam aradı şimdi halletmiş işlerini yarın kesin yola çıkıyoruz:9)
teşekkür ederim şekerler olumunekankayizsmile
şimdiden iyi yolculuklar luxorcum
biz de hafta sonu kozadan bakacağız canım davetiyeleri. ama seninkiler çok pahalı geldi bana da
Sağol canım benim. Sen ne yaptın delicioscum görüşmeyeli?
kızlar az önce gelinlikçiden aradılar gelinliğim gelmiş ama ben gidip deneyemeyeceğim ancak 10 gün sonra falan gidebilirim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?