2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hoşgeldin enimsecim bu arada sevindim seni adına üstünden yük kalkmıştır belirsizlik kötü bişe çünkü..

slm kıslar nasılsınız elektrik yoktu klimaları kaldırmıyor artık trafolar o yüzden gitti bende yeni gelebildim

Merhabaa birazcık geçmişi okudum da o yüzden geç kaldım yazmakta nasılsınız kızlar? ben bugünden itibaren 5 gün izin aldım Denizliye gitcez diye ama babam bugüne işlerini yetiştiremedi ve iznimin 1 günü araya gitti( Umarım yarın sabah çıkabiliriz yolaakannehir

sıcaklar eylül ekim gelinlerini de etkiliyor sanırım... baksanıza kimseciklerin sesi çıkmıyor...

kesinlikle:)) eee bide cuma yoğunluğu... akannehir

hg cnm

bizim 2 düğün olacak canım. 300 davetiye bize (burası için), 200 onlara. 950 lira pazarlıklı fiyatı. koza'nın.

Clementinecim ne kadar pahalı olmuş öyle canımbilmiyorumkismile Biz 450 davetiyeyi 260 TLye yaptırdık. Çok alengirli süslü bir şey mi sizinkisi de öyle tuttu?

kesinlikle:)) eee bide cuma yoğunluğu... akannehir

hg cnm

Hoşbulduk canım naber?vereliniortak

Bizde davetiyeye çok para harcamayalım diyoruz... Tabii iyi bişey olması önemli çünkü o kadar akrabanın evine gidecek... ama henüz karar vermedik...

afiyet olsun delicious

afiyet olsun tatlımm
teşekkür ederim şekerler olumunekankayizsmile
şimdiden iyi yolculuklar luxorcum
bizim 2 düğün olacak canım. 300 davetiye bize (burası için), 200 onlara. 950 lira pazarlıklı fiyatı. koza'nın.

biz de hafta sonu kozadan bakacağız canım davetiyeleri. ama seninkiler çok pahalı geldi bana da

bakalım bizim ne kadar tutacak, yarın belli olur.. ben çok para verme taraftarı değilim valla çöpe gidiyoo :)) önceki sayfalarda modeli paylaşmıştım :))

kızlar az önce gelinlikçiden aradılar gelinliğim gelmiş ama ben gidip deneyemeyeceğim ancak 10 gün sonra falan gidebilirim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evt bencede bende çok para vermeyi düşünmüyoruz gereksiz yere gidiyo para gerçektende atıyo herkes..
kızlar bu arada bilen varmı kpss açıklanmışmı?????????*

kızlar az önce gelinlikçiden aradılar gelinliğim gelmiş ama ben gidip deneyemeyeceğim ancak 10 gün sonra falan gidebilirim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayy hadi hayırlı olsun dlekçimm neden deneyemiyorsun tatlım başka şehirden mi diktirdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…