2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar az önce gelinlikçiden aradılar gelinliğim gelmiş ama ben gidip deneyemeyeceğim ancak 10 gün sonra falan gidebilirim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hayırlı olsun tatlımmm
evt bencede bende çok para vermeyi düşünmüyoruz gereksiz yere gidiyo para gerçektende atıyo herkes..
kızlar bu arada bilen varmı kpss açıklanmışmı?????????*

tatlımm kuzen dıyodu ama ben az önce baktım yoktu bişi

kızlar az önce gelinlikçiden aradılar gelinliğim gelmiş ama ben gidip deneyemeyeceğim ancak 10 gün sonra falan gidebilirim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hayırdır cnm neden deneyemiyorsunbilmiyorumkismile

luxxor hadi gözün aydın cnm :)) hayırlı yolculuklar şimdiden..:))

tatlımm kuzen dıyodu ama ben az önce baktım yoktu bişi[/QUOTE]

hımm bende göremedim ablam girmiştide..
dilekcim hayırlı olsun bakalım bende yarın 2. provama gidecem sateni bitmiştr artık onun ölçüsü alınır muhtemelen sonrada artık işlemelere geçerler ayy bi bitseede bende şu meraktan kurtulsam:))

sağolun kızlar evet erzurumda bir gelinlikçiden sipariş verdik ben karstayım ancak bir hafta on gün sonra falan eşyalar geleceği zaman yerleştirmeye gidince provaya gidebilirim

hayırlı olsun canıım

çok sağolun kızlar bende çok merak ediyorum kız çok güzel sizede çok yakışacaktır eminim dedi inşallah öyledir

luxxor hadi gözün aydın cnm :)) hayırlı yolculuklar şimdiden..:))

saol canım benim bu arada renkli yazıyı nasıl yazıyoruz?

Deliciosss bi gelinlik bu kadar mı zarif olur canım benim yaaa süper durmuştek kelimeylee
Eteğe geçiş kısmı da şahane ikisi birleşik dimi etek ve üst? Bence duvak iki türlü de seçebilirsin çünkü eteğin tülleri sade iniyor. Eğer etek alengirli fırfırlı olaydı o zaman kısa duvak daha hoş dururdu ama seninki de ikisi de çok hoş durur. Tacın da çok zarif canımcım. Saçın kısa gördüğüm kadarıyla nasıl bir model düşünüyorsun?

delicious gelinliğin çok güzel canım güle güle giy :)
teşekkür ederim pericim zemuszemus

beğenmene çok sevindim luxxorcum. hatırladığım kadarıyla boy ve kilo ölçümüz aynıydı seninle
evet birleşik canım ayrı değil. iki parça istemedim boyum da kısa hoş durmazdı.
postiş olacak büyük ihtimalle canım. bukleli açık olacak canım saçım ve sağ taraftan sol omuzuma doğru aşağı salık bırakacağız (tam anlatamadım galiba ama ) heyecanlandım birden

eheheh bi resim varsa saç modelinin koy o zaman anlayamadım gerçekten desempatiksalakcinni Evet boyumuz kilomuz aynıydı doğru, benim üst alt ayrı mesela ama ayakkabımı çok topuklu aldım ben sanırım ordan telafi ederim durumuguclubacismile ben de istediğim saç modelini göstereyim. Umarım yapabilir kuaför. Eve çağıracağız eski mahalle kuaförümüzü saat 12de nikahım olcak kaçta uyanıp hazırlanmaya başlayacaz belli değil çok az zaman kaldı yaa stresten var ya sivilceler basıo yüzümü umarım düğüne kadar geçer:Saruboceq:

Bu fotoyu nikahtaki saçım için göstericem kuaföre artık en benzerini yapsın aynısı olmasa bile. gerçi ben saçıma çiçek takacağım taç yerine artık uydurması ona kalmış

Bu da düğünde yaptıracağım topuz

tamam tatlım bulabilirsem ekleyeceğim. evet topuklu olayında dengelenir haklısın.

benim de kuaförüm eve gelecek ya d aben onun evine gideceğim. çünkü düğünüm ayrı memlekette olacağı için İzmir dışına gelmesi gerek. ikna çabalarım sürmekte bakalım son kararı ne olacak akannehir
sakin olalım canım. Allah yardım ediyor

Evet canım ya inşallah. Ben bu kadar strese gireceğimi düşünmüyordum bakalım hayırlısıakannehir Sen direkt başka şehre taşıycan he kuaförünü harika vallakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…