benimde kuaförüm evde yapacak mersinde ama daha karar vereemdim saç modelime
koza çok pahalı kızlar, modeli netten bulup ekleyeyim. çok zarif. işin tuhafı öyle kocaman, çok gösterişli bi şey de değil. hani muhtemelen verdiğimiz insanlar da fark etmeyecek :)
ama davetiyeye görür görmez aşık olduk. yakın olmayan herkes çöpe atacak biliyoruz. her şeyi düşündüm valla, 400 liraya fln davetiye alsak banyo dolabı alınır kalan parayla. hani o bedavaya gelmiş gibi. koçtaşta çok şık şeyler var.
ne bileyim ya. onu görmesek böyle olmazdı. nişanlım da mükemmeliyetçi. "neticede bizi temsil ediyo" diyo, haklı ama kimse o değeri vermeyecek. yine beğenmeyen olacak.
bende geldimmmm
taşıyacağım da nasıl ikna edeceğim bakalım canım sempatiksalakcinniEvet canım ya inşallah. Ben bu kadar strese gireceğimi düşünmüyordum bakalım hayırlısıakannehir Sen direkt başka şehre taşıycan he kuaförünü harika vallakaydirigubbakcemile3
geldim cicilerrr
hoş geldiniz şekerler nerelerdesiniz yalnız kaldıkk olumunekankayizsmilebende geldimmmm
şıkmış canım zemuszemusişte bu kızlar.
kızlar ya bende saç konusuna karar veremedim henüz genelde 400 tl istiyolar çok pahalı ya sonra tekin acara gittim makyaj yapılarmış para almıyolar ama ordaki makyaj ürünlerinden alman gerekiyomuş aslında mantıklı sonuçta makyaj malzemelri senin olacak ama işte oraya gitmek gerek kuaföre gelmiyolar ogün o koşturmacayı yapabilirmiyim bilmiyorum doğrusu(
afiyet olsun canımHoş geldiiinKızlar siz kaynata durun ben karnımı doyurup gelim. ne güzelmiş hafta içi evde olmak yaacokacimcoook
bende burdayım...
hoş geldinnn şekercim
ben düğünde saçımı topuz istiyorumda kınada ne yaptırcam karar veremedim...
işte bu kızlar. o halkalar metal cidden yüzük gibi. bi de kumaş gibi kabartmalı dokununca, sanki kadife hissi veriyo. üfff keşke hiç görmeseydik bununeyse başka şeyden kıscaz artık
Canım eğer içinize sindi ise önemli olan o aslında, dediğim gibi bizim durum olmadığı için bütçeyle sınırlı baktık. ama öyle olmasa idi sonuçta 1 kez yaşayacağımız bir olay önemli olan beğenmeniz ve o gün senin günün olacağı için her şeyin senin isediğin gibi olması önemli.
Bolcum uzak mı tekin acar? önce makyajını yaptırır sonra saçını yaptırısın canım. Ama 400 ortalama fiyat zaten. genelde 300-400e yapıyorlar.
ya çok uzak değilde aslında işte stres çünkü önce saçımın fönü olacak o arada makyaja gidecem sonra kuaföre gelip gelinliğimi giydikten sonra tekrar son rütüş için makyaja gidecem artısı makyaj malzemelerinin benim olması gerçi orasıda çok pahalı ama bakacam daha en uygunları almam gerek bide 1 gün önce deneme makyajı yapacaklar o ii olacak bakalım daha tam karar vermedim zaten.
çok şık bence, ben de düşünebilirim bunu :) nasılsa 2 düğün olacak.
yeni modeller bulursam eklerim canım bu tarz. tam araştırmadım ancak bunu bulabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?