cnm sen aminosentezi nerde yaptırdın hangi hasntanede
Bende 19+2 oldum ... 2 hafta önce amniyosentez yaptırdım ..dörtlü testim çok kötü çıktı 1/43.. Allah izin verirse salı günü öğrenicem sonucumu, benim için dua edin arkadaşlar , oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum ..bu beklemek, işlemi yaptırmaya karar vermekten zor..
Allah herkese sağlıklı bebekler versin...(amin)
hoşgeldin sümeyye.. bende 19+1 hamileyim ve benim bebeğim de kızAllah kucağımıza da almayı nasip etsin, ben 6 gündür resmen sürünüyorum öyle bir grip oldum ki. sünizitim arttı griple ve burun akıntısı çok fenayım ya hiç hafiflemedi bile neyse inşallah atlatırız bunu da
gecmıs olsun.bende bıara sürüyordumda şimdi dogruldum..hiç ilaçta kullanmadım zaten kullanamadım 2 haftada zar zor iyileştim..bitki çayları falan içtim..yalnız bak söyliyim fazla ıhlamur falan içme tamammı vücüdu rahatlattıgından allah korusun düşüge sebep olabılıyormuş..kuşburnu gibi çaylar içç.....
sağol canım benim, ben 2 tane parol içtimde topladım kendimi yoksa dayanılacak gibi değildi yani en azından şimdi ayaklanacak kadar iyileştim şükürler olsun. aman hanımlar dikkat ne fena oluyor hem hamilelik hem grip bol bol c vitamini takviyesi alın.
Bende 19+2 oldum ... 2 hafta önce amniyosentez yaptırdım ..dörtlü testim çok kötü çıktı 1/43.. Allah izin verirse salı günü öğrenicem sonucumu, benim için dua edin arkadaşlar , oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum ..bu beklemek, işlemi yaptırmaya karar vermekten zor..
Allah herkese sağlıklı bebekler versin...(amin)
ben yaptırdım. herşeye ayrıntılı olarak bakıyorlar. midesine idrar torbasına kadar görüyorsun:) herşeyi sağlıklı benim bebişin 2 hafta önden gidiyor iri bebek olcakmış hepinizin ki iyi çıkar inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Allahım hayırlısını nasıp eylesın..inşallah saglıklı bırsekılde alırsın yavrunu kucagına..yalnız senı umutlandırcak bıse söylıyım bu testlerın dogru cıkma ihtimalı düşük biliyorsun...benım tanıdıgım bırısının cocuğu için kesınlıkle down sendromu vare dediler...çocuk sapasağlam maşallah.....Allahtan umudunu ve duanı kesme inşallah..olurmu canım benım...........
merhaba bende bugün 20+1 oldum ve bu sabah amniyosentez sonucumu aldık çok şükür ki sağlıklı bir erkek bebeğim olacak bu güne gelinceye kadar hem erken sonlanan gebeliklerim sonrası hemde bu gebeliğimde uygulanan rutin tetkiklerin yanı sıra amniyosentez yaptırma kararı alma düşük endişesi olumsuz bir gelişme yaşama korkusu ile geçen onca günün gecenin sonunda ilk defa oh diyebildim allahım inşallah senin ve benim gibi sıkıntıdaki tüm anne adaylarının yardımcısı olsun tüm kalbimle dua ediyorum güzel haberlerinizi almak dileği ile...
SEvgili hamişler. bende bugün aranıza yeni katıldım. gördüğüm kadarıyla paylaşımı kuvvetli ve çok hoş bir siteye benzettim. Bende eylül hamişlerindenim. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah diyerek sizin aranıza ve bu kulübe ilk mesajımı atıyorum... :)))
canım formumuza ve topiğimize hoş geldin..Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim ..
Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
dikkatimi çekti de haziran ayında genelde kız bebişler gelecek gibi erkek bekleyen çok az sanırım.
dikkatimi çekti de haziran ayında genelde kız bebişler gelecek gibi erkek bekleyen çok az sanırım.
ya ben haftaya yaptırcam da bu ikinci düzey testini merak ediyorum nasıl yapıyorlar sadece ultrasonla mı kan testide istiyorlar mı.ben şeker hastasıyım insülinde kullanıyorum da o yüzden merak ediyorum canım.cinsiyet hakkınde bişey söyleye biliyorlarmı acaba?
benimde ilk bebeğim ve benimki de kız. Valla artık doğru yalan biz çin takvimini tutturduk. Benim doktora gelen hamilelerde hep kız bebek bekliyormuş anlaşılan bu yıl kız yılı
çin takvimine göre benim ki de kızdı ama benim erkek bebeğim olucak.
Sağlıklı bir şekilde doğsun da kız erkek benim için önemli değil..:)
yeni gördüm kusura bakma.kan testi yapmıyorlar sadece ultrosonla bakıyorlar canım. cinsiyeti de söyledi kalp atışlarına bakıyorlar organlarına falan bakıyorlar herhangibir anomalilik varmı diye. baş çevresi baş popo mesafesi ağırlığa bakıyorlar. şeker hastalığı için 24-26. haftalarda yanılmıyorsam şeker yükleme testi bakıyorlar tüm hamilelerde ama senin durumunda belki kan testi de takip edilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?