sagol şekerim varya bebeginiz bi dogsun insan varya ilk hastalandıgında ateşi çıktıgında öyle kötü oluyoki onun yerine ben hastalanayım ben igne olııyım diyosun bide aşı olurkenaglıyorlar ya sende bi taraftan tutuyosun ay çok fena ya şimdi bunları tekrar yaşıycam İNŞAALLAHgeçmişşş olsunnn canımmm :gitme:
burdayım canım nasılsın bebegini kaybetmişsin çok üzüldüm geçmiş olsun azize hayırlısı buydu belkide:Saruboceq:slm kızlar beyza ozmos nasılsınız ?
slm kızlar beyza ozmos nasılsınız ?
sagol şekerim varya bebeginiz bi dogsun insan varya ilk hastalandıgında ateşi çıktıgında öyle kötü oluyoki onun yerine ben hastalanayım ben igne olııyım diyosun bide aşı olurkenaglıyorlar ya sende bi taraftan tutuyosun ay çok fena ya şimdi bunları tekrar yaşıycam İNŞAALLAH
hoşgeldinn kuşummmmmmmmmmmm
kesin degil önce kız dedi sonra erkek dedi bakalım ocagın dokuzunu bekliyorum sabırsıkla yerimsenibenevet canm malesef kaybettim.
kısmet böyleymiş.senin cinsiyet belli oldumu ozmos?
doktor neden dedi canım neden aldılar o akıntılardan filanmı bayıltıp almışlardır İNŞAALLAHhoşbulduk tatlım valla hala kendimi hamile sanıyorum yaa
hoşbulduk tatlım valla hala kendimi hamile sanıyorum yaa
kesin degil önce kız dedi sonra erkek dedi bakalım ocagın dokuzunu bekliyorum sabırsıkla yerimseniben
kıyamam sanaaa bizleri yalnız bırakmaa hep gel olurmuu üzülmee bnm için cok değerlisinn senn mafoldumben
canım benim güzel beyzacım çok sağol güzel annem...
rabbim seni bebeğini korusun tatlım.
amin canım hepimiz için bugün çok mübarek bi gün bol bol dua edelim kabul olur İNŞAALAH sen yine anne olacaksın hiç kendini üzme gel böyle sohbeet edelim Şenizhayırlısı neyse o olsun canm.
amin canım hepimiz için bugün çok mübarek bi gün bol bol dua edelim kabul olur İNŞAALAH sen yine anne olacaksın hiç kendini üzme gel böyle sohbeet edelim Şeniz
öyle canım iyiki onlar var hadi çok öptüm seni kendine çoooook iyi baksağol canım bu ikinci oldu kaybediyorum bidaha olmaz inşallah allahım.
iyiki canım oğlum var erenim benim herşeyim.
bende çıkıyom kızlar iyi geceler.
beyzacım öptüm canm kendine ve oğluşuna iyi bak tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?