2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynı durumdayız canım bende iğne kullanıyorum...yakın zamana kadar kanama falan zor geçiyor...aynen son gidişte dr 1 ay verdi hep 15 günde gidiyordum ....ama dr ''sen çok evhamlısın istersen sen bekleme 15 gün sonra gel'' dedi...

inşallah allahım sağlıkla verecek kucağımıza sağlıkla hayırlısıyla büyütmek nasip etsin..[/QUOTE]

benım kanamam olmadı hıc.
senınde gecmıs cok sevındım...
benım ılac raporum cıktıgında eczacı sorun cıkarmıstı raporuma..senın gebelıgın sonlanma tarıhı yazılması lazım dedı..
adam dırek yuzume senın gebelıgın rısklı belkı 4 ayda belkıde 7 ayda sonlanabılır dıyıp cıktı ısın ıcınden.mafoldumben
o yuzden sureklı tedırgın oluyorum:kedi:
ama ıcımden bır sesdı efet bu sefer olacak saglıkla dunyaya gelcek dıyorum:Saruboceq:
ınsallah tum hamısler hayırlısyla saglıkla kucaklarına alırlar:Saruboceq:

ya ben çok sık acıkıyorum kızlar sizdede öyle mi yaa

arkadaşlar sabah kahvaltısı altarnatifini söyleyin ben ne yiyicam yaaaaaaaaaaaa:kedi:

h.b cnm..bu arada bende senin gibi uyuyamıorum fazla doktoruma sordum papatya çayı iç dedi..gece bi fenalıklar basıyo bana hayalet gibi evde geziniorum :)

ya qece çok sıcak basıyo bana
özellikle ayaklarımı kapatamıyorum dışarda bırakmam lazım uyumam için :ecrin_bebek:
biz şimdiden böyleysek ilerleyen aylarda napcaz bilmiorm yaa
menopoza qiren kadınlar qibiyiz yaa :roflol:

kızlar güzel bi kek tarifi bilen var mıııı:uhm: canım kek istiyo. babanem de geliyo iyi olur

ben veriimmm delikafadulden
3 yumurta
1 su bardağı şeker karıştır iiiceeee
1 bardağın yarısını yağla doldur kalan yarısına su koy dök karışımın içine
3bardak un
1pkt kabartma tozu
1pkt vanilya
bide cevizin varsa 1 bardak iri kıyılmış ceviz veya yarım bardakta olur artık sana kalmış fındık,fıstık ne bulursan koy :)

iice karıştır yağladığın kaba dökk

hem hafif hemde çok leziz oluoo:)

arkadaşlar sabah kahvaltısı altarnatifini söyleyin ben ne yiyicam yaaaaaaaaaaaa:kedi:

sen daha kahvaltı yapmadınmı kuus bende ogle yemegı yıcem ama ne yesem bılemedımm.. yumrtalı ekmek kızart canım seversen yada sole domateslı penırlı kıvrıcıklı falna karısık bı sabdıvıc yap ben cok severım

aynen bende öğle yemeği için kendime
menü düşünüyorum yaa ne yesemmmmmm acıkıtmmmmmmmcokacimcoook

ben aynısıyım doktora söledim güldü diyoki çok erken bunları yaşaman için..rahat ol diyoda elimde değil aynen geceleri sıcaktan bayılıorum eşim üstümü örtüyo ben açıorum

yaşasın :) hemen gidip yapıyorum:dance:su yerine süt koysam olur mu? yoksa tarifi hiç bozmadan mı yapayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…