- Konu Sahibi daemon
-
- #20.681
cok zor bır durum.
kan sulandırcı ıgne ve aspıırn kullanıyorum bende
mıdem bulansa sevınıyorum oh cok sukur bulanıyor dıye:kedi:
sımdıye kadr 15 gunde bır randevu verıyordu dr..sımdı ılk defa 1 aya gun attı kafayı yıcem gunlerde gecmıyor:kedi:
hoşqeldin canımcım.. kaydirigubbakcemile2
kıs deliii
senin bu benzetmelerine hastayım
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
elhamra bu konuya bak burda ayrıntılı anlatılıyor.
h.b cnm..bu arada bende senin gibi uyuyamıorum fazla doktoruma sordum papatya çayı iç dedi..gece bi fenalıklar basıyo bana hayalet gibi evde geziniorum :)
kızlar güzel bi kek tarifi bilen var mıııı:uhm: canım kek istiyo. babanem de geliyo iyi olur
arkadaşlar sabah kahvaltısı altarnatifini söyleyin ben ne yiyicam yaaaaaaaaaaaa:kedi:
arkadaşlar sabah kahvaltısı altarnatifini söyleyin ben ne yiyicam yaaaaaaaaaaaa:kedi:
kıs deliii
senin bu benzetmelerine hastayım
sen daha kahvaltı yapmadınmı kuus bende ogle yemegı yıcem ama ne yesem bılemedımm.. yumrtalı ekmek kızart canım seversen yada sole domateslı penırlı kıvrıcıklı falna karısık bı sabdıvıc yap ben cok severım
ya qece çok sıcak basıyo bana
özellikle ayaklarımı kapatamıyorum dışarda bırakmam lazım uyumam için :ecrin_bebek:
biz şimdiden böyleysek ilerleyen aylarda napcaz bilmiorm yaa
menopoza qiren kadınlar qibiyiz yaa :roflol:
kaydirigubbakcemile3 şaşardımhahahahaha bende bunu yazacaktım sen benden önce yazmışsın delikafadulden
ben veriimmm delikafadulden
3 yumurta
1 su bardağı şeker karıştır iiiceeee
1 bardağın yarısını yağla doldur kalan yarısına su koy dök karışımın içine
3bardak un
1pkt kabartma tozu
1pkt vanilya
bide cevizin varsa 1 bardak iri kıyılmış ceviz veya yarım bardakta olur artık sana kalmış fındık,fıstık ne bulursan koy :)
iice karıştır yağladığın kaba dökk
hem hafif hemde çok leziz oluoo:)
tost ye mideyi bastırıo bulantıyı azaltıyo birazcık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?