2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben aynısıyım doktora söledim güldü diyoki çok erken bunları yaşaman için..rahat ol diyoda elimde değil aynen geceleri sıcaktan bayılıorum eşim üstümü örtüyo ben açıorum

ay aynen valla yaa eşim üstümü örtüo ben açıorum
sonrada bi yerim ağrıyo diyince bi qüzelde fırça yiorum
:roflol:
ama napim ya bizi anlamıolar ki acayip böle bunalıyorum
o sıcakta uyuyamam ki zaten sıkıntı qelioo

bana da ateş basmaları geldi. geçen gece yatamadım bir sağa bir sola döndüm
sonra üstümü açtım öyle uyumuşum serin serin.
insan kış günü üstü açık uyur mu yaaa. ne garip mahluklar olduk.

bu resim neden direk forumda çıkmıyo

Son düzenleyen: Moderatör:

kızlar bacak arasına yastık koyun o birazcık rahatlatıyo,bide şu papatya çayını deniycem..ben diorumki kesin benim bebeğim gece uyumıycak şimdiden alıştırıo beni

Öglen icin balik dusunuyorum ben bol limonlu. >Doktorum bana haftada 2 kez balik ye dedi cocugun gelisimi ve hafizasi icin önemliymis bende mecbur yiorumlülülülülülü

wala sütlü hiç denemedim canım bilmiorumki dene istersen ama başka zaman şimdi ayıp olmasın gelecek olana:)a.s.

tamam tatlım sağol tarif için:)

kızlar ben kkaçıyorum bi saat kaldı babanem gelicek. kekini anca yaparım :) öpüyorum göbüşleri yiyorum bebişleri :) akşam görüşürüüüüüza.s.:a015puyorumnanaktan

hasta olmazsak iyidir valla
belkide ben o yüzden qrip oldum..
atlet qiymiyorum oda bunaltıyoo
incecik şeylerle qeziorum evin içinde

keşke restorantı olan biriyle evlenseydim barii herşeyi hazır yerdim orda ayy ne tembelim yaa anam görse beni buhalde kesin reddeder beni akannehir

kızlar bacak arasına yastık koyun o birazcık rahatlatıyo,bide şu papatya çayını deniycem..ben diorumki kesin benim bebeğim gece uyumıycak şimdiden alıştırıo beni

valla kızlar bende bacak arasına yastık koyuyorum bazen...yan yattığımda karnım o yöne doğru yığılıyor resmen ..elimi altına koyuyorum yastık koyuyorum ama asılıyor sanki karnım rahat edemiyorum..sizin nasıl??

keşke restorantı olan biriyle evlenseydim barii herşeyi hazır yerdim orda ayy ne tembelim yaa anam görse beni buhalde kesin reddeder beni akannehir
bu yazdıgını annenden önce kocan görmesin istersen kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…