OZGECİM YA HARİKASIN SEN BENİM GÖZÜMDEN BİR BAKIŞ DAHA GÖRDÜM
SAĞOL CANIMM ÇOK MUTLU ETTİN BENİİİ
ÖPTÜM ÇOK KOCAMAN TATLIMMMopuyorumnanaktan
Sukredin halinize beterin beteri vardir.sositososito
ben veriimmm delikafadulden
3 yumurta
1 su bardağı şeker karıştır iiiceeee
1 bardağın yarısını yağla doldur kalan yarısına su koy dök karışımın içine
3bardak un
1pkt kabartma tozu
1pkt vanilya
bide cevizin varsa 1 bardak iri kıyılmış ceviz veya yarım bardakta olur artık sana kalmış fındık,fıstık ne bulursan koy :)
iice karıştır yağladığın kaba dökk
hem hafif hemde çok leziz oluoo:)
bana çok masal okumuşlar galiba hayal gücümün önüne geçemiyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar bacak arasına yastık koyun o birazcık rahatlatıyo,bide şu papatya çayını deniycem..ben diorumki kesin benim bebeğim gece uyumıycak şimdiden alıştırıo beni
al bakalım elhamraaaaa
Ya bitki caylari hamilelere oluomu ben 15 haftadir korkudan bitki cayi icmez oldum ihlamur, papatya cayi, ve benzeri bitki caylarini icebilirmiyiz. Bide ben bi yerde okudum naneyi kaynatip icmeyin diyolar sanci yapiyormus yani dogum sancisi gibi bise sizde duydunuzmu böle bisii.
valla kızlar bende bacak arasına yastık koyuyorum bazen...yan yattığımda karnım o yöne doğru yığılıyor resmen ..elimi altına koyuyorum yastık koyuyorum ama asılıyor sanki karnım rahat edemiyorum..sizin nasıl??
:roflol::roflol::roflol:
bende yastık koyacağım artık. yüzüstü yatamıyorum, sırt üstü yatamıyorum. sağıma dönsem olmuyor soluma dönsem olmuyor.
en sonunda amuda kalkıp yatacağım, başka seçenek kalmadı.
bende yastık koyacağım artık. yüzüstü yatamıyorum, sırt üstü yatamıyorum. sağıma dönsem olmuyor soluma dönsem olmuyor.
en sonunda amuda kalkıp yatacağım, başka seçenek kalmadı.
nasıl yaptın gı sengözlerimebaksanab
ha birde birden fazla alıntıyı nasıl yapıyosunuz
bende de oluyor canım bugün var mesela soldaKızlar merhana Maşallah hızınıza yetişemiyorum sayfalar akıp gidiyor.Benim 3 ayım yeni bitti.Kontrolüm 4 Ocak'ta inş. o zaman cinsiyetini öğrenirim.Ama çokda önemli değil kafayı sağlıklı olmasına o kadar çok taktım ki cinsiyeti aklıma bile gelmiyor.İkili testim temiz çıktı çok şükür.
Ben tüp bebekle hamile kalınca paronayak oldum tabi bişey olacak mı diye ama şimdilik herşey yolunda hamd olsun.Bu arada benim sol kasığımda hep ağrılar oluyor sizde de oluyor mu?
:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?