2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
OZGECİM YA HARİKASIN SEN BENİM GÖZÜMDEN BİR BAKIŞ DAHA GÖRDÜM
SAĞOL CANIMM ÇOK MUTLU ETTİN BENİİİ
ÖPTÜM ÇOK KOCAMAN TATLIMMMopuyorumnanaktan

Canım bende özgenin söylediklerine birebir katılıyorum. Ayrıca kesinlikle içini ferah tut sonuçların çok iyi çıkacak allahın izniyle.

Sukredin halinize beterin beteri vardir.sositososito

40 günlük bebekle uçağa binmeyi sormuşsun. Kalkışta ve inişte bebeğini emzirmen şart bu şekilde minik kullaklarına bir zarar vermemiş olursun. Onun dışunda bir sakıncası yok. Uçak içi basıncı 0 olduğu için yolculuk esnasında bir tehlike oluşturmuyor.

Bende benzer yapıyorum. Su yerine süt koyuyorum. Birde bir kaşık tarçında cevizli keke çok yakışıyor ayrıca unu muhakkak elemek lazım.

bana çok masal okumuşlar galiba hayal gücümün önüne geçemiyorumkaydirigubbakcemile3

Geçme bebişim hayal gücünün önüne zaten böylesi en güzeli :)

kızlar bacak arasına yastık koyun o birazcık rahatlatıyo,bide şu papatya çayını deniycem..ben diorumki kesin benim bebeğim gece uyumıycak şimdiden alıştırıo beni

Ya bitki caylari hamilelere oluomu ben 15 haftadir korkudan bitki cayi icmez oldum ihlamur, papatya cayi, ve benzeri bitki caylarini icebilirmiyiz. Bide ben bi yerde okudum naneyi kaynatip icmeyin diyolar sanci yapiyormus yani dogum sancisi gibi bise sizde duydunuzmu böle bisii.

evet nanelimon için öle diolar bende bi kez içmiştim psikolojik olarak sanırım sancım oldu..ama paptya çayını doktor söylediği için güveniorum

patıklerımıze sulanmayın onlar benım oglusum şukufe modelı patıklerı o patıgın gozunu yirim bennn

azcık susun ayol yemek yerken okuyup yazmak zor oluyo

bende yastık koyacağım artık. yüzüstü yatamıyorum, sırt üstü yatamıyorum. sağıma dönsem olmuyor soluma dönsem olmuyor.
en sonunda amuda kalkıp yatacağım, başka seçenek kalmadı.

adacayı içme dedi doktorum
bide birşey daha dedi ama unuttum..
yeşil çay içebilirsin dedi.. papatya fln da içebilirsin dedi..
tabii abartmamak koşuluyla..

patikleri beğenen herkese teşekkür ederim kızlar(birden fazla alıntı olayını başaramadımda kısa yoldan yazıyım dedimkaydirigubbakcemile3 )

Kızlar merhana Maşallah hızınıza yetişemiyorum sayfalar akıp gidiyor.Benim 3 ayım yeni bitti.Kontrolüm 4 Ocak'ta inş. o zaman cinsiyetini öğrenirim.Ama çokda önemli değil kafayı sağlıklı olmasına o kadar çok taktım ki cinsiyeti aklıma bile gelmiyor.ıkili testim temiz çıktı çok şükür.
Ben tüp bebekle hamile kalınca paronayak oldum tabi bişey olacak mı diye ama şimdilik herşey yolunda hamd olsun.Bu arada benim sol kasığımda hep ağrılar oluyor sizde de oluyor mu?

elhamraa sen mi ördün kızz o önündeki süs hazır mı

bende yastık koyacağım artık. yüzüstü yatamıyorum, sırt üstü yatamıyorum. sağıma dönsem olmuyor soluma dönsem olmuyor.
en sonunda amuda kalkıp yatacağım, başka seçenek kalmadı.

valla şimdiden böyleyiz son aylarda ne yapıcaz bilmem amuda kakmak da yetmicek...

Bu arada bende de ateş basmaları oluyor.Bencede biraz erken başladı ilerleyen zamanlarda ne yapacaz bilmem.

Benim esim restorantta calisiyor ama siparis veremiyorum utaniorum cunku restorant sahibide babam markete gitmem gerekio balik almak icin disarda kar var cikamiyorum offffffffffffff cok useniyorum ve tembelim.

nasıl yaptın gı sengözlerimebaksanab

ha birde birden fazla alıntıyı nasıl yapıyosunuz

elhamracım üstteki grafik ekleme butonu var ya onu tıklıyorsun.
imageshucks dan aldığın linki de buraya yapştırıp tamam diyorsun o kadar.

çoklu alıntı yapmak içinde hani alıntı yap butonu var ya mesajlarda. onun yanında da HQ diye yazan bir yer var. alıntı yapacağın mesajlardaki HQ butonuna basıyorsun.
zaten basınca rengi açılır o butonun. en son alıntı yapacağım mesajda da HQ ya değil de alıntı yap butonuna basıyorsun.
böylelikle bütün mesajlar cevaplama paneline geliyor

biraz karışık mı anlatıım ne :uhm:

kızlarrr cakanın bana gönderdiği yılbaşı hediyesi geldii şimdi açıyorummm

bende de oluyor canım bugün var mesela solda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…