elhamraa sen mi ördün kızz o önündeki süs hazır mı
Bacagini esinin ustune at yat valla yastiktan rahat esim bana dio bende yorgunu cek ayagini o zaman bebisim konusuyo biz iki kisiyizkaydirigubbakcemile5
elhamracım üstteki grafik ekleme butonu var ya onu tıklıyorsun.
imageshucks dan aldığın linki de buraya yapştırıp tamam diyorsun o kadar.
çoklu alıntı yapmak içinde hani alıntı yap butonu var ya mesajlarda. onun yanında da HQ diye yazan bir yer var. alıntı yapacağın mesajlardaki HQ butonuna basıyorsun.
zaten basınca rengi açılır o butonun. en son alıntı yapacağım mesajda da HQ ya değil de alıntı yap butonuna basıyorsun.
böylelikle bütün mesajlar cevaplama paneline geliyor
biraz karışık mı anlatıım ne :uhm:
Canım bende özgenin söylediklerine birebir katılıyorum. Ayrıca kesinlikle içini ferah tut sonuçların çok iyi çıkacak allahın izniyle.
40 günlük bebekle uçağa binmeyi sormuşsun. Kalkışta ve inişte bebeğini emzirmen şart bu şekilde minik kullaklarına bir zarar vermemiş olursun. Onun dışunda bir sakıncası yok. Uçak içi basıncı 0 olduğu için yolculuk esnasında bir tehlike oluşturmuyor.
Bende benzer yapıyorum. Su yerine süt koyuyorum. Birde bir kaşık tarçında cevizli keke çok yakışıyor ayrıca unu muhakkak elemek lazım.
Geçme bebişim hayal gücünün önüne zaten böylesi en güzeli :)
bende yastık koyacağım artık. yüzüstü yatamıyorum, sırt üstü yatamıyorum. sağıma dönsem olmuyor soluma dönsem olmuyor.
en sonunda amuda kalkıp yatacağım, başka seçenek kalmadı.
Elhamraaa ellerine sağlık kuşum çok gzüel o patikler yaaaaaa
gözler ve gaga haricinde made in elhamraaasositososito
tünaydın annişler
imageshucks konusunda aynısını yapıyorum ama olmuyo,ama maaşallah 40 tane link veriyolar hangisini atıyosun ben hepsinitek tek denedim yinede olmadı
diğerini ise evet anlamadımkaydirigubbakcemile3
kızlar bişey dicem utanıyom da üstelik....eşime tak dedi ve bugün yaramazlık oldu...:kedi: ödüm koptu bişey olcak diye adamcağızda aylardır gariban...şimdi de belim ağrıyor sizce evhamdan mı yoksa korkmalımıyım????????
Canım senin risk devam ediyormuydu doktor izin vermişmiydi birlikteliğe. Vermişse bi sorun yoktur ağrı normal bu arada . Fazla evham yapma bence.
Bu arada bizim doktorumuz hiçbir zaman ilişkiyi yasaklamadı hiç bir riskimiz olmadığı için Aksine teşfik etti ama benim korkak kocam bırak ilişkiyi sarılamıyor bile bana doğru düzgün. Bu adam elimde kalacak benim yaaaa sanırsın hamile olan o benden çok uyuyor herşeyden ödü kopuyor offf offff
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/84530-coklu-mesaj-alintisi-nasil-yapilir.html
yedin beni evladım yedinnnnnnnnnn
yavrucum elhamracım ben hamile bir bayanım sıkıntıya gelemiyorum bak ateşim çıkıyor :roflol:
oku bu linkleri bir daha soru sorarsan topuklarına sıkacağım haberin olsundelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?