2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay benim hadiyem hala gelemedi :sinifsinif:
leyla göndereli 1 haftayı geçti ama yurtdışından geliyo diye uzun sürüyo herhalde mafoldumben

kızlar bişey dicem utanıyom da üstelik....eşime tak dedi ve bugün yaramazlık oldu...:kedi: ödüm koptu bişey olcak diye adamcağızda aylardır gariban...şimdi de belim ağrıyor sizce evhamdan mı yoksa korkmalımıyım????????

Bacagini esinin ustune at yat valla yastiktan rahat esim bana dio bende yorgunu cek ayagini o zaman bebisim konusuyo biz iki kisiyizkaydirigubbakcemile5

ben öyle de yapamıyorum eşime sarılınca iyice sıcak oluyor. bunalıma giriyorum.
zaten sıcağı hiç sevmezdim , yazın hamile olmayayım diye dua ettim.
allahtan kışa geldi hamilelik.

aman allahım yaa bu minicik şeyler beni ağlattı yaaa yaaa çok minik çok güzeell çok tatlı çok heyecanlandım çok teşekkürler cakacım bebişime çok yakışacağından eminim:kedi:

imageshucks konusunda aynısını yapıyorum ama olmuyo,ama maaşallah 40 tane link veriyolar hangisini atıyosun ben hepsinitek tek denedim yinede olmadı

diğerini ise evet anlamadımkaydirigubbakcemile3

ben taröını sewmediimden koymuorum heralde opuyorumnanaktan yoksa güsel olur dediin gibi sütte oluomuş tüh arkidiş gitmeden deseydik

bende yastık koyacağım artık. yüzüstü yatamıyorum, sırt üstü yatamıyorum. sağıma dönsem olmuyor soluma dönsem olmuyor.
en sonunda amuda kalkıp yatacağım, başka seçenek kalmadı.

benimde işte yüzüstü yatınca rahat ediorum ama korkuorum ölede bişi olur die hemen yan dönüorum bide yorgan bacaamın arasında süper rahat oluo

imageshucks konusunda aynısını yapıyorum ama olmuyo,ama maaşallah 40 tane link veriyolar hangisini atıyosun ben hepsinitek tek denedim yinede olmadı

diğerini ise evet anlamadımkaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html

http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/84530-coklu-mesaj-alintisi-nasil-yapilir.html

yedin beni evladım yedinnnnnnnnnn
yavrucum elhamracım ben hamile bir bayanım sıkıntıya gelemiyorum bak ateşim çıkıyor :roflol:
oku bu linkleri bir daha soru sorarsan topuklarına sıkacağım haberin olsundelikafadulden

Canım senin risk devam ediyormuydu doktor izin vermişmiydi birlikteliğe. Vermişse bi sorun yoktur ağrı normal bu arada . Fazla evham yapma bence.

Bu arada bizim doktorumuz hiçbir zaman ilişkiyi yasaklamadı hiç bir riskimiz olmadığı için Aksine teşfik etti ama benim korkak kocam bırak ilişkiyi sarılamıyor bile bana doğru düzgün. Bu adam elimde kalacak benim yaaaa sanırsın hamile olan o benden çok uyuyor herşeyden ödü kopuyor offf offff

kızlar bana bişey diyin ya...yaramazlıktan sonra bel ağrısı oluomu sizde de??sordum bi cevap yazmadınız...

kaydirigubbakcemile3

kızlar bana bişey diyin ya...yaramazlıktan sonra bel ağrısı oluomu sizde de??sordum bi cevap yazmadınız...

ay kızlar 5 dk önce hediyem gelmedi dedim
şimdi geldi kargocu
bana lancome dan set yollamış leyloş.. kremler var rimel var kalem var..

sağol leyloşşş
bebişim için süslenecem artııkk opuyorumnanaktan

üstüne kusarım bak:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…