kız coğumuz calışıyoz ctesi nası buluşalımm..kızlar ben cumartesi biliyodum pazar günümüydü
kızlar ben cumartesi biliyodum pazar günümüydü
olumunekankayizsmile
evet bari o arasın da.. seninkiler de ona patlamasın bu sefer diye o da aramaktan cekinebilir. canım benim artık bu iş senden cıkmış. onlar bu dünkü pisliklerini yaparken bunların olacağını hesaba katmışlardır. o yüzden sen cek kendini ne olursa olsun. kocanla aran bozulmasın onunla güzel güzel konus, kendi magduriyetini anlamasını sağla yeter..
eheheheheh aklinialirimsmile
kadıköyde buluşcaz..nerde buluşcanız neler yapcanız
anlatın azcık
kadıköyde buluşcaz..
yemek yicez yemek yicez yemek yicez cokacimcoook
sonra muhabbet edecez gülecez
etrafımzda oturanlar gürültümüzden rahatsız olacak fln işte delikafadulden
tamam gelme :dilcikar:yok kız kıvırmak değil zaten gelmicektimde ben cumartesi okumuştm. ne bilim yanlış görmşüm. başka zaman ins :)
canım ya biz bu zamanlar için varız olumunekankayizsmilekızlar saolun sizlerde olmasnz ne yapcm en azndn bırleyle paylşyrz fıkr alıyrz teşekkr edrm hepınızee
lülülülülülü kıskansın gelmeyenler..kıskandırmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :umursamaz:
kadıköyde buluşcaz..
yemek yicez yemek yicez yemek yicez cokacimcoook
sonra muhabbet edecez gülecez
etrafımzda oturanlar gürültümüzden rahatsız olacak fln işte delikafadulden
tamam gelme :dilcikar:
canım ya biz bu zamanlar için varız olumunekankayizsmile
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülüboğazınızda kal(ma)sın emiiisenağlama
lülülülülülü kıskansın gelmeyenler..
-şehir dışındakiler hariç tabi-
kaydirigubbakcemile3selam kızlarr...dedikodu full yine bakıorum napıonus bakem :)
hadi ordan :dilcikar:ben de sehir dısı sayılırım taa beylikdüzü :)
selammmmmmmm kızlarrrr ya kızlar ben uyuyamıyorum karnımdan artık bi oratafa dön bi bu tarafa
dön öbür tarafa neyse dün akşam kıyafet alışverişnine çıktım anammmmmmmm hiç bir kıyafet olmadı
giy çıkar giy çıkardım moralim bozuldu mafoldumben
selam kızlarr...dedikodu full yine bakıorum napıonus bakem :)
üzme kız dileği.. sensin şişko alsanaalsanasmileşişko diiiilekkk ,şişkoooo diiiilekeyvahedigeldismile
napalım işte özge dedikodu yapıyo bizde sus ayıp falan diyoz öle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?