2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buluşun buluşun bakalım bizsiz bizsiz...ta gitmişler karşıda yapıolar buluşmayı nasıl gelelim pazar günü oraya be...kocama sölesem beni götür diye boşıcak beni :)
valla ben de bakırköyden gidiyom..
birdahakini taksimde yapcaz

hamile kıyafetleri değil miydi baktıkların nasıl olmasss ??
ben de cıkıcam alısverişe en yakın zamanda eksi kıyafetlerim hala oluyor aslında ama daha rahat kıyafetler bakıcam

üzme kız dileği.. sensin şişko alsanaalsanasmile

ahahaha sensin dedikoducu bikerem..
ben son derece yardımsever iyiliksever bir insanım.. kıskanıyorsun :dilcikar: :mymeka:

senin kadar şişko diilim amaeyvahedigeldismile
kaç kilosun söle bakalım

ben de cıkıcam alısverişe en yakın zamanda eksi kıyafetlerim hala oluyor aslında ama daha rahat kıyafetler bakıcam

bende bu haftasonu çıkmayı düşünüorumda..güzel kıyafetler nerde vardır ya,abuk sabuk şeyler görmek istemiorum

vallahi muhabbetinize yetişilmiyo kızlar ya burda herhalde aylar su gibi akar geçer bayılıyorum bu siteye ben yaa

teşekkür ederim özgecim :kedi: ben şişko değilim bebişim şişko olucak heralde kaydirigubbakcemile3
siz henüz geceleri uyumakta güçlük çekmiyormusunuz bi tek benmi uyayamıyorm
ilk zamanlar ne güzel pöfür pöfür uyuyodum yaa:bbo:

gecmis olsun canımm..ıhlamur,ballı süt,karabiberli bal,bol portakal suyu..ben ilacsız bu sekilde atlattım ama çok kötü değildim

kız zaten içmekten devamlı lavabodayım..içim dışım sıvı oldu

karabiberli bal ne işe yarıo bunu denemedim tek,nasıl yicem kız onu :)

ben de sehir dısı sayılırım taa beylikdüzü :)

Hahaha benden uzun yaşayacaksın, evlenmeden önce ben de Beylikdüzü'nde oturuyordum, üni de Yıldız'daydı. Çift katlılarla gidip geliyordum. Arkadaşlar bi keresinde sormuşlardı otobüs yolda mola veriyor mu diye? kaydirigubbakcemile

bende uyuyamıyorum canım hortladım

valla ben hala uyuyorum ama birkaç haftaya durumum ne olur bilmem

banada olmuyo kıyafetlerim ya bende şimdilik elbise tayt felan idare ediyorum ama pantolon lazım LC Waikiki nin anadolu yakasında hangi mağzalarında var hamile kıyafeti bilen varnı ümraniye diye duymuştum ama ?

yok bende eski kıyafetlerim oluyor nasıl olsa diye normal mağazalara gittim :kedi:
gittiğim mevkidede hamile mağazası yoktu ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…