valla ben de bakırköyden gidiyom..buluşun buluşun bakalım bizsiz bizsiz...ta gitmişler karşıda yapıolar buluşmayı nasıl gelelim pazar günü oraya be...kocama sölesem beni götür diye boşıcak beni :)
selammmmmmmm kızlarrrr ya kızlar ben uyuyamıyorum karnımdan artık bi oratafa dön bi bu tarafa
dön öbür tarafa neyse dün akşam kıyafet alışverişnine çıktım anammmmmmmm hiç bir kıyafet olmadı
giy çıkar giy çıkardım moralim bozuldu mafoldumben
valla ben de bakırköyden gidiyom..
birdahakini taksimde yapcaz
üzme kız dileği.. sensin şişko alsanaalsanasmile
ahahaha sensin dedikoducu bikerem..
ben son derece yardımsever iyiliksever bir insanım.. kıskanıyorsun :dilcikar: :mymeka:
ya ben gripten geberiorum napıcam ya..nasıl geçer bu lanet hastalık
hamile kıyafetleri değil miydi baktıkların nasıl olmasss ??
ben de cıkıcam alısverişe en yakın zamanda eksi kıyafetlerim hala oluyor aslında ama daha rahat kıyafetler bakıcam
gecmis olsun canımm..ıhlamur,ballı süt,karabiberli bal,bol portakal suyu..ben ilacsız bu sekilde atlattım ama çok kötü değildim
taksim süper olur walla..o zaman gelebilirim bende..hem daha çok kilo almış oluruz daha çok yeriz :)))
senin kadar şişko diilim amaeyvahedigeldismile
kaç kilosun söle bakalım
ben de sehir dısı sayılırım taa beylikdüzü :)
ortada bir yerde olsaydı biz de gelirdin dimii kız hazzell hem taa nerde yapıyorlar hem de laf ediyorlar:dilcikar:
bende uyuyamıyorum canım hortladımteşekkür ederim özgecim :kedi: ben şişko değilim bebişim şişko olucak heralde kaydirigubbakcemile3
siz henüz geceleri uyumakta güçlük çekmiyormusunuz bi tek benmi uyayamıyorm
ilk zamanlar ne güzel pöfür pöfür uyuyodum yaa:bbo:
valla ben hala uyuyorum ama birkaç haftaya durumum ne olur bilmemteşekkür ederim özgecim :kedi: ben şişko değilim bebişim şişko olucak heralde kaydirigubbakcemile3
siz henüz geceleri uyumakta güçlük çekmiyormusunuz bi tek benmi uyayamıyorm
ilk zamanlar ne güzel pöfür pöfür uyuyodum yaa:bbo:
hamile kıyafetleri değil miydi baktıkların nasıl olmasss ??
ben de cıkıcam alısverişe en yakın zamanda eksi kıyafetlerim hala oluyor aslında ama daha rahat kıyafetler bakıcam
bende bu haftasonu çıkmayı düşünüorumda..güzel kıyafetler nerde vardır ya,abuk sabuk şeyler görmek istemiorum
1,74 boyunda 62 kilo incecik bir insan olarak hamile kaldım :dilcikar:
şimdi 6 kilo aldım ama hala kalın değilim :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?