banada olmuyo kıyafetlerim ya bende şimdilik elbise tayt felan idare ediyorum ama pantolon lazım LC Waikiki nin anadolu yakasında hangi mağzalarında var hamile kıyafeti bilen varnı ümraniye diye duymuştum ama ?
banada olmuyo kıyafetlerim ya bende şimdilik elbise tayt felan idare ediyorum ama pantolon lazım LC Waikiki nin anadolu yakasında hangi mağzalarında var hamile kıyafeti bilen varnı ümraniye diye duymuştum ama ?
1,74 boyunda 62 kilo incecik bir insan olarak hamile kaldım :dilcikar:
şimdi 6 kilo aldım ama hala kalın değilim :dilcikar:
valla bebişle ilgilenmekten veriliyo diyo kimisi ama ben de bilmiyom canım..ahhhhhhhhhhhhhhhh ahh bende ne güzel bi kızdım..doğumdan sonra nasıl zayıflıycam onun derdindeyim
aynen bende tunik tayt giyiyorum sürekli millet yeter artık hep aynı şeyler dicek..allahtan kışta palto üstümüzde fazla giydiğimiz belli olmuyo
valla bebişle ilgilenmekten veriliyo diyo kimisi ama ben de bilmiyom canım..
bide biliyor musunuz kızlar emzirmek acayip kalori yaktırıyormuş.
yani doğurduktan sonra azcık ağzımızı tutsak veririz herhalde.. cünkü sürekli hareket ediyor olacaz
hee tombişmişsin sen kaydirigubbakcemile3ayyy türkiyede kadının kısası makbuldur bikerem benim gibi
1.55 boy 49 kg
2kg aldımaklinialirimsmile
valla bebişle ilgilenmekten veriliyo diyo kimisi ama ben de bilmiyom canım..
bide biliyor musunuz kızlar emzirmek acayip kalori yaktırıyormuş.
yani doğurduktan sonra azcık ağzımızı tutsak veririz herhalde.. cünkü sürekli hareket ediyor olacaz
bende uyuyamıyorum canım hortladım
ay ben de yeni bi manto aldım.. böle aşağıya doğru bol da rahat ettiriyo.. eskisi karnıma bastırıyo gibi geliyoben paltonun düğmelerinide zor kapatıyorum kaydirigubbakcemile3
ben de o sekilde canım tayt üstüne uzun kazak hırka elbise ve uzun hırka altına düğmesi fermuarı acık kotlar :)bu sekilde idare ediyorum..kotlarım da kapanıyor aslında ama sıkar bebişim içerde daralır diye kapatmıyorum..su anda da kot giydim aynı modda dükkanlar acık geziyorum kaydirigubbakcemile3
ben paltonun düğmelerinide zor kapatıyorum kaydirigubbakcemile3
iyi aferin kocana alkisalkisalkiskızlar kıyafetten bahsetmıssınz bnmde gıyecek tek bıseym yok bıtane pantol almstm sadece oda zayfım hala dıye bol glyrdu onuda çamasır suyu yaptım kuru temzlemeye verdım boyasn dıye ama bakalm nasıl olcak
amaaaaaaaaaa kociş benı yrn alışverişe goturcek dunku stresımın ustuneee jest yapcakmş banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aksamda zorla babasına gotrmckmss olay uzamsn ehrkes sakınleşşn dedıı ee teyzm cıldrmıs deynce tırstı herldee:)
wuuuu o zaman cocugu buldukca tıkalım ağzına memeyi kaydirigubbakcemile3 doğal spor kaydirigubbakcemile3kız evet emzirmek çok kilo verdiriomuş..ama o zaman sarkan yerlerimiz oluyo:) bi komşum var emzirerek kilo vermiş 2 çocuk yaptı,şimdi gitti silikon taktırdı kendine
ayyy türkiyede kadının kısası makbuldur bikerem benim gibi
1.55 boy 49 kg
2kg aldımaklinialirimsmile
evet ya haftasonu karşıya geçmek eziyet walla..bende halkalıdayım çok uzak gelio..ama taksim falan olsa atarım kendimi takmam kocayı
valla ben hala uyuyorum ama birkaç haftaya durumum ne olur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?