sen bize şişko dersin he cüceeeeeee cüceeeeee cüceeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden tamam kilo az ama boyu napçaz
benimki baya büyüdü kız.. artık yemekhanede bile adamlar fazladan yemek almama müsaade ediyo, anlıyolar yanee delikafaduldenbuluşucaksınızya cidden orda olmak isterdim bakardım kimin göbüşü büyümüş kiminki küçük diye
kaydirigubbakcemile3sen bize şişko dersin he cüceeeeeee cüceeeeee cüceeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden tamam kilo az ama boyu napçaz
benim kuzen mübarek dobi gibiydi
ama çocuk okadar çok emiyoki
kızcaağız şimdi kilo almak için uğraşıyo
ayyy türkiyede kadının kısası makbuldur bikerem benim gibi
1.55 boy 49 kg
2kg aldımaklinialirimsmile
O zamanlar rahat hareket ediyorduk, şimdi ise kağnı arabası gibi, bir de denge kaybı var, her tarafa çarpa çarpadöverim haa sizi şimdi. taksimi de önerdik kimse taksim olsun demedi.
o zaman niye sesinizi çıkarmadınız bakemmalsanaalsanasmile
aferim kız melmea delikafaduldenKızlar LCWaikiki'ye mesaj attım, hangi mağazalarda hamile kıyafetlerini bulabiliriz diye. Liste göndermişler:
IST CEVAHIR
0 212 380 07 40
IST FATIH AKDENIZ
0 212 621 87 68
IST GAZIOSMANPASA
0 212 417 13 11
IST HARBIYE
0 212 240 31 99
IST KALE
0 212 557 89 85
IST OPTIMUM
0 216 664 16 06
IST SULTANCIFTLIGI
0 212 475 90 92
IST UMRANIYE
0 216 443 06 08
0 216 443 52 98
ay ben de yeni bi manto aldım.. böle aşağıya doğru bol da rahat ettiriyo.. eskisi karnıma bastırıyo gibi geliyo
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 allah seni çok alemsin dükkanlar açık he bende mango da kotonda felan olan elbiselerden aldım böyle robalı gibi olanlar var triko elbiseler var bi kaç idare eder ama pantolon lazım çok parada vermemek gerek bi kaç aylığına giyilicek şeylere ama gebede felan güzel şeyler var
Kızlar LCWaikiki'ye mesaj attım, hangi mağazalarda hamile kıyafetlerini bulabiliriz diye. Liste göndermişler:
IST CEVAHIR
0 212 380 07 40
IST FATIH AKDENIZ
0 212 621 87 68
IST GAZIOSMANPASA
0 212 417 13 11
IST HARBIYE
0 212 240 31 99
IST KALE
0 212 557 89 85
IST OPTIMUM
0 216 664 16 06
IST SULTANCIFTLIGI
0 212 475 90 92
IST UMRANIYE
0 216 443 06 08
0 216 443 52 98
kız kilo 43 tü zorla neler yaptımda 49 oldum sonra ama
boy için bişi yapamıyom iştesırnaşık şey
elbette zayıflarız canım yaa..2 kg mı aldın oo beni duysan sen 158 boy ve şu an tam 60 kg oldum 54 düm ramazan ayında boğazımı tutamayıp 56 oldum üstüne hamile kaldım 4 kg aldım :gitme: neyse bebişlerimizn canı sağolsun zayıflarız yine
benimki baya büyüdü kız.. artık yemekhanede bile adamlar fazladan yemek almama müsaade ediyo, anlıyolar yanee delikafadulden
bende almak istiyorum bi mont ama annemde kışın bitmesine şunun şurda nekaldı
alma boşuna sen yazın doğurcaksın zaten şimdi okadar çıkmaz karnın diyor ama
bilmiyorum fisfisfis
elbette zayıflarız canım yaa..
ben de önceden cok dikkat eden böle yemeyen az yiyen fln bi insandım.
ama hamile kaldığımdan beri hiçbişi umrumda olmadı.. biraz ac kalsam ay bebeğime bişi olur diye tıkındım hemen..
önceden nasıl almıyorsak yine aldıklarımızı verir yerine de almayız..
hem bebişimizin peşinde koştururken onu giydirip soyarken, emzirirken, yıkarken kalorilerin cogu gidecek eminim. onlar için herşeye ama herşeye değer :1hug:
ya daha 3 ay var kışın bitmesine.. bence daha cok cıkacak bu karın.. paltonu önü acık giyecen o zaman bilmiyorumkismilebende almak istiyorum bi mont ama annemde kışın bitmesine şunun şurda nekaldı
alma boşuna sen yazın doğurcaksın zaten şimdi okadar çıkmaz karnın diyor ama
bilmiyorum fisfisfis
aa bende yok ya denge kaybı.. bilmiyorumkismileO zamanlar rahat hareket ediyorduk, şimdi ise kağnı arabası gibi, bir de denge kaybı var, her tarafa çarpa çarpa
lcw den hamiş kotu al sen ucuza.. diğer hamiş mağazalarında cok pahalıay napiimmm sekerim kot giymeden duramam ben nereye kadar tayt ve elbise dimi ama kaydirigubbakcemile3
hee gördüm onu ben kaydirigubbakcemile3ay bi video izlemiştim akıllı tvde çok gülmüştüm
olay otobüste geçiyo
bi kadın var
kocaman karnı ortalama6 aylık gibi falan duruyo
herkes yer veriyo
dikkat ediyo çarpmamak için
sonra bi çift yaklaşıyo
ayyy ne güzel falan diyolar
adam karnına eğilip bebişi dinliyo
sonra kadın bi tokat patlatıyo
meğer şişkoluktanmış o göbek
ama müziklerle fln baya romantik yapmışlr videoyu
Şu bebeleri bi kucağımıza alalım, onlar bize kesin doğal spor yaptırır.
ben de aynı ikilemde kaldım valla.alsam mı almasam mı?benim de tam tersi annem alalım diyor ben almamak icin direniyorum..işe servisle geliyorum nasılsa diye cok gerek duymuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?