O zamanlar rahat hareket ediyorduk, şimdi ise kağnı arabası gibi, bir de denge kaybı var, her tarafa çarpa çarpa
farklı sporlarda başlıcak ozman kızlar onuda es geçmeyin 300-500 kaloride ordan gider:roflol:
farklı sporlarda başlıcak ozman kızlar onuda es geçmeyin 300-500 kaloride ordan gider:roflol:
LCWaikiki'de normal kıyafet satan tarafta görmüştüm, kabanlar vardı, üstten 3 düğmeli sadece, alt tarafta bol, kalçanın altına kadar uzunlukta. Bence onlar çok uygun, göbek büyüse de düğmesiz olduğu için sıkmayacak
bende arada hüsmen ağa gibi yuvarlanıyorum
özellikle karnım toksa merdiven çıkmak ölüm gibi geliyor.
mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri
Bahsettiğin koca ile yapılacak iki kişilik güreşse, şimdiden iple çekiyorum. Yasak ya öyle canım çekiyor ki, adamı nerdeyse her gece rüyamda farklı pozisyonda görüyorum. delikafadulden
Bahsettiğin koca ile yapılacak iki kişilik güreşse, şimdiden iple çekiyorum. Yasak ya öyle canım çekiyor ki, adamı nerdeyse her gece rüyamda farklı pozisyonda görüyorum. delikafadulden
ya daha 3 ay var kışın bitmesine.. bence daha cok cıkacak bu karın.. paltonu önü acık giyecen o zaman bilmiyorumkismile
aa bende yok ya denge kaybı.. bilmiyorumkismile
bide sabahları işe gelirken hala hızlı hızlı adımlarla koştura koştura geliyom bişi olmuyo bilmiyorumkismile
lcw den hamiş kotu al sen ucuza.. diğer hamiş mağazalarında cok pahalı
haha evt :roflol:
annemde yine tartıştık iş yapmıyosun diye kızıyor öfffffffffföfffffffffff ya canım istmemiyor napimm mafoldumben mafoldumben mafoldumben
annemde yine tartıştık iş yapmıyosun diye kızıyor öfffffffffföfffffffffff ya canım istmemiyor napimm mafoldumben mafoldumben mafoldumben
annen sizinle mi yasıyor dilek?
kızlar memişler büyüdümü sizd
ne temizliği Allahınıseversen
mok götürüyo benim evi
biri gelcekse bi toz alıyorum
kocayada veriyorum süpürgeyi süpürüyo
üzme kendini
kızlar memişler büyüdümü sizd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?