2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O zamanlar rahat hareket ediyorduk, şimdi ise kağnı arabası gibi, bir de denge kaybı var, her tarafa çarpa çarpa

bende arada hüsmen ağa gibi yuvarlanıyorum
özellikle karnım toksa merdiven çıkmak ölüm gibi geliyor.
mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri

farklı sporlarda başlıcak ozman kızlar onuda es geçmeyin 300-500 kaloride ordan gider:roflol:

Bahsettiğin koca ile yapılacak iki kişilik güreşse, şimdiden iple çekiyorum. Yasak ya öyle canım çekiyor ki, adamı nerdeyse her gece rüyamda farklı pozisyonda görüyorum. delikafadulden

aa bu çok iyi fikir
birde pançolar var kalınlarından
onlardanda giyeriz bolbol

Bahsettiğin koca ile yapılacak iki kişilik güreşse, şimdiden iple çekiyorum. Yasak ya öyle canım çekiyor ki, adamı nerdeyse her gece rüyamda farklı pozisyonda görüyorum. delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:

boşu boşuna duş alıyorum oyuzden bende haftada en az2 defa:roflol:ay çatlıcam gülmekten valla

evt canım yarın bakıcam ztn ordan badi ve kot..bakırköyde baska önerebileceğin magaza varmı hamile kıyafeti icin

annemde yine tartıştık iş yapmıyosun diye kızıyor öfffffffffföfffffffffff ya canım istmemiyor napimm mafoldumben mafoldumben mafoldumben

annemde yine tartıştık iş yapmıyosun diye kızıyor öfffffffffföfffffffffff ya canım istmemiyor napimm mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ne temizliği Allahınıseversen
mok götürüyo benim evi
biri gelcekse bi toz alıyorum
kocayada veriyorum süpürgeyi süpürüyo
üzme kendini

şekerler naber
sizleri çok özledim muhabbetinizi
ama işlerim çok

ne temizliği Allahınıseversen
mok götürüyo benim evi
biri gelcekse bi toz alıyorum
kocayada veriyorum süpürgeyi süpürüyo
üzme kendini

kız aynen ya..çocuk doğduktan sonrada onla ilgilenmekten yapamıcas...koca tarafa tefe tutar artık bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…