2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
simdi bu dediğin yerde erik varmıı hani o can eriklerden yapma elhamraaa yaa izmire mi gelsem hostes arkadasıma sorayım bakayım ucusu varmı bu ara izmire kaydirigubbakcemile3

ya ismire gitme cnm ankara bak daha yakın adresi veriyorum not al

filistin cad. no:8
gaziosmanpaşa/ankara
manavın ismini unuttum ama:sm_cool:

[/URL][/IMG]

ayyy bizde böle yapalım yataklarımızı

kaydirigubbakcemile3
gidersen beni unutma

arnavutköyde sosyete pazarında da varmıs galibaa esim öyle dedi ama iyice araştırmak lazım adam izmiri duyunca korktu sanırım kaydirigubbakcemile3 zaten benim canım bisey istemiyordu taa tv de izleyene kadar yaa kaydirigubbakcemile3

bende istiyorum tahminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyytopuyorumnanaktan

geçen burda biri realde var dedi gittim baktım,siyah erik vardı,,siyah istemiorum yeşil böyle kıtır kıtır olanından istiorummmmmmmmm:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

bende istiyorum tahminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyytopuyorumnanaktan

erkek gecti icimden ama bilemiyorum kiiiiiiiiiiiii cok yogun hissedemedim pat diye sorunca sen simdii..
bak du yogunlasayım heyyy hisleeeeeeeeeeer hisleeeeeeeeeeeeer geliiiinnnnnnn yogunlasıııııııııııııııııııııııııınn ozasfa nın bebisin cinsiyetiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiniiii söyleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ay aklıma ata demirer'in avrupa yakasındaki kargalaaaaaaaaaaaaar kargalaaaaaaaaaaaaar deyisi geldiii hatırlayan varmııkaydirigubbakcemile3

selam kızlar biz cinsiyetimizi zorlada olsa ögrendik:kedi:

ay senin banada erkek gibi geliyo...ne zaman öğrenceksin ??

ya ismire gitme cnm ankara bak daha yakın adresi veriyorum not al

filistin cad. no:8
gaziosmanpaşa/ankara
manavın ismini unuttum ama:sm_cool:

ya bu can eriklerden orda da mı var allah allah heryerde var desenizeee..ankarada kuzeni var esimin ordan ona ısmarlayabilirim yollar bana kaydirigubbakcemile3

ay göstermedi bacaklarını çarprazllamış doktor nerdeyse vazgeçiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…