2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slmmmmm kızlarrrrrrr beşikmi kayrolamı konusuyosunuz ben kendi adıma oyun parklı yatak alcam birde bebek sepeti.odayı 2 yaşında düşünüyorum.ama tabi sizin ilk bebişler oda hevesi daha coktur

hoşgeldin canım a.s.

ıyı geceler guzel annıslerolumunekankayizsmile
dılek bende senın gıbı o kadr kararsrızım kı..
karyola besık park yatak derken
kafam karıstı..kafamçokkarıştı

öncelikle hoşğeldin canım valla bende çok kararsızdım ama daha yeni abimin bebeği oldu ve bebek hiç yatmıyor yatagında çok pişmanlar o yataga o kadar para verdiklerine
çocuğu annesine götürdü gelin abisinin bebeğinin beşiğine koymuşlar oda bast bişey ama güzel iki yanda demirleri var ama acayip sallanıyor önemli olanda bu bence çocuk mışıl mışıl uyuyormuş

bilmemkii bizi dinliyo heralde hihoyyyt yaa off hala hareketlerini hissetmiyorum keşke 4 ayda doğursaydık çokmerak ediyorum oğlumu yaa :lepi:

beyzaaaaaaaaaaaaa cinsiyet belli oldumu canım demek oğluşun olcak he RABBİM kucağımıza nasip etsin bebişlerimizi inşallah

güle güle kullan canım.nerden aldın ya?bende alıcam da daha bulamadım!

ben 3 yere baktım canım.lord giyim gebe giyim ve lord giyimin karsısındaki pasajda da adını unuttum bi dukkan daha var üst katta.bakırköyde bu arada saydıklarım da..o adını unuttuğum dukkandan da 2 pantalon aldım.biri kot 60 lira kotu cok sevdim cok seker.digeri de siyah klasik kumas pantalon o da 40 canım.gebe giyim inanılmaz pahalı 125 bir kot.lord'ta da baskılı badilerden var ama penyeleri o kdr adikii 35 lira hem de almadım.duz renk badiler var onlar da 15 lira ondan da almadım.üst almadım henüz..cok ihtiyacım yok pantalonu da bebis rahat etsin icerde diye aldım biraz da cok sıkmasın belimi eski kıyafetlerim diye.yoksa henüz göbeğim o kadar büyümedi

h.b beyzacımmm

slmmmmm kızlarrrrrrr beşikmi kayrolamı konusuyosunuz ben kendi adıma oyun parklı yatak alcam birde bebek sepeti.odayı 2 yaşında düşünüyorum.ama tabi sizin ilk bebişler oda hevesi daha coktur

evet melis biz birz erken başladık beşik olaylarıına valla doktor kız dedi diye
çıktım yaptım bir sürü kızıma alışveriş ertesi ay oğlan derse yolarım o doktoru delikafadulden ama benim doktor kesin konuştu ihtimal mihtimal demedi ona
güveniyorum

beyzaaaaaaaaaaaaa cinsiyet belli oldumu canım demek oğluşun olcak he RABBİM kucağımıza nasip etsin bebişlerimizi inşallah

evet canımm çok sağol canım rabbim seninkinide sağlıcakla sana bağışlasın dün öğrendimm canım taze haber yani kaydirigubbakcemile3

bende çok merak ediyorum oğluşumu yaaaaaaaaaaaaa:)konuşuyorum hergün onunlaa.bugünlerde daha sık hissediyorum haareketlerini.babası eve gelince daha çok hareket ediyo sanki yaramaz:)

saol canım benim de kotlarım aslında hala oluyor belleri de kapanıyor ama karnımı dıkmasın diye almak istedim..son ay bu aldıklarım olmayacaktır kesin ztn mayıs ve haziranı etek elbiseyle falan gecirmeyi planlıyorum ben zaten

canım haklısınız aslında şimdiden fiyatları en azından takibe alsak iyi olcak.bebişler baya masraflı malum :)) demek kızın olcak öylemi çok sevindim bi nefeste al kucağına inşallah..benim bebişin cinsiyeti belli değil herkesin belli oldu sinir oldum dr uma iyice :)kötükedihüso

ben ümraniyeye bakıcam yada bulamazsam diktirsem mi diyorum?hamile kıyafeti satan yerler pahalı oluyo gerçekten.

bende çok merak ediyorum oğluşumu yaaaaaaaaaaaaa:)konuşuyorum hergün onunlaa.bugünlerde daha sık hissediyorum haareketlerini.babası eve gelince daha çok hareket ediyo sanki yaramaz:)

demek babasını seviyoo yaramazz gamyoncuiremsu

selam kızlar, ben bir ay önce almıştım ii tane pantalon biri siyah kadife biri kot 80 lira tanesi. Bi tane baskılı bagi aldım 45 tl bir de siyak yarım kol kazak 60 tl. Daha da bişi almam. Yazın elbiselerim olur hepsi. Belki bikinim olmaz o da olmasa da olur :) Yatak işini ise kesin kararlıyım sadece park yatak alıcam. ılk çocukta tek karyola almıştım ahşap. 3 yaşına kadar kullandım memnundumda ama bu defa karyola kesinlikle istemiyorum. Park yataklar hem pratik hem de evin içinde istediğin yere çek götür. Otele, tatile vs. giderken de götürürüm. Geceleri yatağımın yanına çekerim, titreşimi melodisi, ışığı sallanması, alt açma yeri vs. Her şeyiyle gönlümü feth etti. Öle pahalısından da diil. 150 liralıklardan hediye etmiştim geçen yıl yengeme çok memnun kaldı. Ben de onlardan alırım. Hem işi bitince çantasına koy kaldır. Ben karyolayı atmak zorunda kalmıştım. O zaman park yatak olsaydı şimdi yine kullanırdım.
Çok uzattım di mi kızlar. :kedi:

saol canım benimm inşallah seninde ALLAH gönlüne göre verir.EE senin 16 haftalık olmuş neden öğrenemedin daha göstermiyormu yoksa bilmiyorumkismile ya bide şeyi sölüyodum beyzaya sende benm toprağımsın bilirsin ya bursada okadar çeşit ve mağaza olduğu halde çok uçuk burda karyola beşiklerin fiyatıki istanbulu düşünemiyorm bile sen ne diyosun melis bilmiyorumkismile

benim karnımdan çok belim kalınlaştı bi altım normal oluyor.yazada olabilecek kıyafetim kalmayacağı için iki sezonda almak zorundayım.kışın montlarda olmazsa bir sürü hamile kıyafetim olacak :))

niyeki kız senle aynı haftadayız acaba bebekmi kapatıyoda görünmüyo yada en son ne zaman gittin kaçıncı haftada?

hoşğeldin maryaa ya peki eskidende bu kadar pahalımydı bu karyola beşikler şuanda çok pahalıda

ben ümraniyeye bakıcam yada bulamazsam diktirsem mi diyorum?hamile kıyafeti satan yerler pahalı oluyo gerçekten.

arkadaşım kotunun bel kısmını terzide kestirip siyah badisini eletmiş. Benim kotumdan hiç farkı yok :hulya:

estağfurullahh canımm ama benim ilk bebek ya oda yapmak istiyorum o yüzden karyola düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…