saol canım benimm inşallah seninde ALLAH gönlüne göre verir.EE senin 16 haftalık olmuş neden öğrenemedin daha göstermiyormu yoksa bilmiyorumkismile ya bide şeyi sölüyodum beyzaya sende benm toprağımsın bilirsin ya bursada okadar çeşit ve mağaza olduğu halde çok uçuk burda karyola beşiklerin fiyatıki istanbulu düşünemiyorm bile sen ne diyosun melis bilmiyorumkismile
hoşğeldin maryaa ya peki eskidende bu kadar pahalımydı bu karyola beşikler şuanda çok pahalıda
öncelikle hoşğeldin canım valla bende çok kararsızdım ama daha yeni abimin bebeği oldu ve bebek hiç yatmıyor yatagında çok pişmanlar o yataga o kadar para verdiklerine
çocuğu annesine götürdü gelin abisinin bebeğinin beşiğine koymuşlar oda bast bişey ama güzel iki yanda demirleri var ama acayip sallanıyor önemli olanda bu bence çocuk mışıl mışıl uyuyormuş
niyeki kız senle aynı haftadayız acaba bebekmi kapatıyoda görünmüyo yada en son ne zaman gittin kaçıncı haftada?
ben ümraniyeye bakıcam yada bulamazsam diktirsem mi diyorum?hamile kıyafeti satan yerler pahalı oluyo gerçekten.
estağfurullahh canımm ama benim ilk bebek ya oda yapmak istiyorum o yüzden karyola düşünüyorum
arkadaşım kotunun bel kısmını terzide kestirip siyah badisini eletmiş. Benim kotumdan hiç farkı yok :hulya:
arkadaşım kotunun bel kısmını terzide kestirip siyah badisini eletmiş. Benim kotumdan hiç farkı yok :hulya:
pazartesi gitmiştim canım 15+2 idim sanırım..bebek kendini gösteriyor ama dr emin olamıyor..hani anlıyoda bana söylemıyor desem çok anlamsız bakıyor ultrasonda.zorla erkeğe benziyo dedi ama hiç emin değildi sakın kıyafet almayın diye vurguladı.bilmiyorumkismile :umursamaz:çok canımı sıktı inan.18. haftada 3 lü test var yine bilemezse hayırlı işler diyip bırakcam güya acıbademe gidiyoz böyle giderse bırakcam dr ukafamçokkarıştı
pazartesi gitmiştim canım 15+2 idim sanırım..bebek kendini gösteriyor ama dr emin olamıyor..hani anlıyoda bana söylemıyor desem çok anlamsız bakıyor ultrasonda.zorla erkeğe benziyo dedi ama hiç emin değildi sakın kıyafet almayın diye vurguladı.bilmiyorumkismile :umursamaz:çok canımı sıktı inan.18. haftada 3 lü test var yine bilemezse hayırlı işler diyip bırakcam güya acıbademe gidiyoz böyle giderse bırakcam dr ukafamçokkarıştı
estağfurullahh canımm ama benim ilk bebek ya oda yapmak istiyorum o yüzden karyola düşünüyorum
selam kızlar, ben bir ay önce almıştım ii tane pantalon biri siyah kadife biri kot 80 lira tanesi. Bi tane baskılı bagi aldım 45 tl bir de siyak yarım kol kazak 60 tl. Daha da bişi almam. Yazın elbiselerim olur hepsi. Belki bikinim olmaz o da olmasa da olur :) Yatak işini ise kesin kararlıyım sadece park yatak alıcam. İlk çocukta tek karyola almıştım ahşap. 3 yaşına kadar kullandım memnundumda ama bu defa karyola kesinlikle istemiyorum. Park yataklar hem pratik hem de evin içinde istediğin yere çek götür. Otele, tatile vs. giderken de götürürüm. Geceleri yatağımın yanına çekerim, titreşimi melodisi, ışığı sallanması, alt açma yeri vs. Her şeyiyle gönlümü feth etti. Öle pahalısından da diil. 150 liralıklardan hediye etmiştim geçen yıl yengeme çok memnun kaldı. Ben de onlardan alırım. Hem işi bitince çantasına koy kaldır. Ben karyolayı atmak zorunda kalmıştım. O zaman park yatak olsaydı şimdi yine kullanırdım.
Çok uzattım di mi kızlar. :kedi:
siyah badisi derken bi dakka anlamadım.penye yerine badiyimi takmış?
kaydirigubbakcemile3
saol dılekcım..
benım kuzenın ogluda
ama senın tarıf ettıgın basıt bır besıkte yatıyor..hatta 50 lıraya almıslarkaydirigubbakcemile3
1 yasına kadarda yattı..halada onda yatmak ıstıyor..
park yatagıda var hıc yatmadıkaydirigubbakcemile3
karyola besık aldılar sımdı onuda ıstemıyor...
ben ıkı haftadıor felan ınternet sıtelerınde baktım aynı fıyatlar.
ama mobılyalı besıklerın fıyatları cok yuksek bıde yanına sıfonyer yada dolap aldıgını dusun..oda takımıyla aynı fıyata denk gelıyor
canım 2005 de 180 liraya almıştım tek ahşap karyolayı, yatağı 50 miydi neydi. Ama kaliteli veya markalı bişi değildi tabi. Yine de memnundum. Şimdi hiç bakmıyorum bile fiyatlarına. Belki de hevesimi aldım diyedir. Ama mobilyacı tanıdığı olan bir arkadaşım yaptırdı o kadar güzel oldu ki bi de oldukça ucuza yaptı. Yaptıradabilirsiniz.
kaydirigubbakcemile3 epey kızdırmış seni doktor anlaşılan hayırlısı olsun canım ya stres yapma bu kadar ama
süppppppppppeeeeeeeerrrrrrrrrrr:)hemmen yapıcam valla.tam benlik bişiy:)Evet canım siyah straplez badisini kullanmış
ben de pazartesi doktora gittim 14 artı 5tim o zaman bana da kesin bisey demedi..buyuk ihtimalle kız dedi.bana da kesin konusmadı nedense cok cekiniyorlar bisey demeye bu konuda emin olmadan sanırım.bence 18.haftada kesinlesir sizinkisi de..ben de 23ünde gidicem hem 3lü test icin hem de cinsiyeti kesinlesir diye umuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?