2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ha istanbul ha bursa canım ne fark ederki ikiside büyük şehir emin ol burdada aynıdır ben pek bakmadım ama araştırınca sana sölerim

hoşğeldin maryaa ya peki eskidende bu kadar pahalımydı bu karyola beşikler şuanda çok pahalıda

canım 2005 de 180 liraya almıştım tek ahşap karyolayı, yatağı 50 miydi neydi. Ama kaliteli veya markalı bişi değildi tabi. Yine de memnundum. Şimdi hiç bakmıyorum bile fiyatlarına. Belki de hevesimi aldım diyedir. Ama mobilyacı tanıdığı olan bir arkadaşım yaptırdı o kadar güzel oldu ki bi de oldukça ucuza yaptı. Yaptıradabilirsiniz.

kaydirigubbakcemile3
saol dılekcım..
benım kuzenın ogluda
ama senın tarıf ettıgın basıt bır besıkte yatıyor..hatta 50 lıraya almıslarkaydirigubbakcemile3
1 yasına kadarda yattı..halada onda yatmak ıstıyor..
park yatagıda var hıc yatmadıkaydirigubbakcemile3
karyola besık aldılar sımdı onuda ıstemıyor...

ben ıkı haftadıor felan ınternet sıtelerınde baktım aynı fıyatlar.
ama mobılyalı besıklerın fıyatları cok yuksek bıde yanına sıfonyer yada dolap aldıgını dusun..oda takımıyla aynı fıyata denk gelıyor

niyeki kız senle aynı haftadayız acaba bebekmi kapatıyoda görünmüyo yada en son ne zaman gittin kaçıncı haftada?

pazartesi gitmiştim canım 15+2 idim sanırım..bebek kendini gösteriyor ama dr emin olamıyor..hani anlıyoda bana söylemıyor desem çok anlamsız bakıyor ultrasonda.zorla erkeğe benziyo dedi ama hiç emin değildi sakın kıyafet almayın diye vurguladı.bilmiyorumkismile :umursamaz:çok canımı sıktı inan.18. haftada 3 lü test var yine bilemezse hayırlı işler diyip bırakcam güya acıbademe gidiyoz böyle giderse bırakcam dr ukafamçokkarıştı

ben ümraniyeye bakıcam yada bulamazsam diktirsem mi diyorum?hamile kıyafeti satan yerler pahalı oluyo gerçekten.

olabilir tabi canım ama ben prova falan sıkılırım diye hic girismedim o islere..ama belki elbise dikecek kayınvalidem bana hamile elbisesi dikerse dikicem dedi ama bi faaliyet yok henuz bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 evlendiğimizden beri bana siyah bir etek dikecekti hala dikeceeekkk kaydirigubbakcemile3 bu da ona benzeyecek korkarım

estağfurullahh canımm ama benim ilk bebek ya oda yapmak istiyorum o yüzden karyola düşünüyorum

beyza bende ilk zmanalr senin gibi düşünüyordum ve kimsede bu fikrideğiştirmezdi bende
çok hevesliydim ama şimdi bizzat kendi yegenimde olayalrı görünce yeni doğdu oda
kollarımız kopuyor sallamaktan hızlı sallanmak istiyor velet o beşiğide çok hızlı sallamak mümküm değil hiç uyumuyor ama tabi sen öle istiyosan bişey diyemem yaptrıda ğüzel olur bakarsın bende birden vazgeçer başka bişey alırım benim ayarım bellimi olur kaydirigubbakcemile3

ben de pazartesi doktora gittim 14 artı 5tim o zaman bana da kesin bisey demedi..buyuk ihtimalle kız dedi.bana da kesin konusmadı nedense cok cekiniyorlar bisey demeye bu konuda emin olmadan sanırım.bence 18.haftada kesinlesir sizinkisi de..ben de 23ünde gidicem hem 3lü test icin hem de cinsiyeti kesinlesir diye umuyorum..

vayyyyyyyy acı badem he süperrrr :sm_cool: bende medikale gidiyorum bana en yakın burda o napim bilmiyorumkismile jimere gitmek çok istedim ama bana uzak kalıyor medikali hiç istemiyordum ama mecbur napalım bilmiyorumkismile

estağfurullahh canımm ama benim ilk bebek ya oda yapmak istiyorum o yüzden karyola düşünüyorum

Canım haklısın tabi, bende de heves vardı ilkte ama durumumuz olmadığından takım almamıştık. 3 yaşına kadar karyoladaydı. Sonra tek kişilik baza aldık. 4 yaşına kadar oda takımı yoktu, odası vardı tabi. Ama iyi ki de alamamışım dedim. 4 yaşında kreş kızımın ufkunu açmış olmalı ki ona oda alacağımız zaman takım beğendirmek için en az 10 mağaza gezdik. Renklerine desenlerine boyuna aynasına dolabına her şeyine bakarak kendisi karar verdi. Hatta babasıyla benim bayıldığımız takımı almaya ikna etmeye çalıştık alırsanız odamda yatmam ananemde yatarım bile dedi. Yani demem o ki şimdiki çocuklar fırlama. Senin alacağın takımı 4 yaşında beğenmeyecek. Durumum olsa da her yıl değiştirsem ama geçen yıl aldığımız takım 1.600 liraydı. O da bi kaç parçasını sığmaz diye almamamıza rağmen. Bence durumunuzu sarsmayacaksa mutlaka alın. Ama çocuk büyüdükçe olacaklara hazırlıklı olun gamyoncuiremsu

slm h.g evt haklısın park yataklar kesinlikle daha iyi.yeğenime aldık tatile giderken bile götürdük çok kullanışlı gerçekten.

kaydirigubbakcemile3 epey kızdırmış seni doktor anlaşılan hayırlısı olsun canım ya stres yapma bu kadar ama

sorma canım ya sanırsın yatak odası takımı alıyosun yaa bu neee lmaz:
olmaz bu kadarda yani çok pahalı yani şöle takım halinde uygun bi fiyat yapsalar
insan hadi neyse diycek ama ya bebiişleride anlamıyorum hakketten alırsın
okadar pahalı beşik yatmaz gider milletin bitli ucuz şeyinde posur posur uyur sırnaşık şey

tatlım şimdiki fiyatları 700 tl düşünebiliyomuusn nedir bu yani iyikide kriz oldu bu ne ya

kaydirigubbakcemile3 epey kızdırmış seni doktor anlaşılan hayırlısı olsun canım ya stres yapma bu kadar ama

aslında konu cinsiyette değil bunu göremeyen başka bir sorunuda göremez gibi geliyor.buda canımı sıkıyor.

umarım artık o zmn görürler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…