2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım şimdiki fiyatları 700 tl düşünebiliyomuusn nedir bu yani iyikide kriz oldu bu ne ya

Maşallah. Altındanmıymış anlamadım. Tek karyola buysa... Valla Allah hepimze ödeme kolaylığı versin de bebişlerimizin her şeyini zevkimize göre alalım cnm. :Saruboceq:

ha istanbul ha bursa canım ne fark ederki ikiside büyük şehir emin ol burdada aynıdır ben pek bakmadım ama araştırınca sana sölerim

farketemz olurmu hayatım ya istanbulda yaşam çoook pahalı herşey para bilmiyorum ama burası oaraya göre baya kolay yaşam koşuları olan bi yer bakma ööle büyük şehir dediklerine okadarda büyük değil hele istanbulun yanında hiç değil bizim burda merkez bi heykel diye bi yer var başkada pek bi şey yok bu arada belki duydunmu bilmem çilek mobilya diye bi yer var biz onun burda ana kaynağındayıoz mobilya bakımından ondan dedim ama yinede fiyatalr pahalı

ayyy bakk senn yerimm benn onuu yaa benimde 5 yaşında erkek kardeşim var o hala bebekken aldığımız karyolada yatıyoo arada araba yatak istioyo ama şimdilik naynn dio annem kaydirigubbakcemile3

benim burda bia arkadaşm perde ve halı içinde bebek odasını 2.400 e almış cidden fiyatlar cok uçuk

Maşallah. Altındanmıymış anlamadım. Tek karyola buysa... Valla Allah hepimze ödeme kolaylığı versin de bebişlerimizin her şeyini zevkimize göre alalım cnm. :Saruboceq:

haksızmıyım çıldırmakta marya bide pişkin pişkin sölüyır fiyatını ben bide girerken özellikle alıcı sanmasın diye fiyat araştırıyorum sadece dedim yya çıkarken varya bana sorduğu soru adamın şu ne zman gelirisniz ne zaman alırsınız durun kartımı vereyim ayak üstü düdüklemeye çalışıyo adam bizi çokmu saf görüyor nedir he bu arada 700 değildi yalan olmasın 600lü bişey söledi bende dedimki çilek mobilyada alırım 700 milyona hemde marka olur hemde ileride genç odası olur dedim 700 ordan kaldı ama 600de o dandirik şeye pahalıydı yani

merkezinin çok ucuz olcağını sanmıyorum ya tamam fiyatlar oynar birazda çok fark olmaz

insallah canım ama ben basından beri kız hissettiğimden ve ultrasonda da bacaklarının arası düzdü doktor dedi bunu kız diye düşünüyorum..sen ne hissediyorsun kendin icin

ah ben yeni yenı oğlan hissetmeye başladm .adapte oldum sanırım.

ah ben yeni yenı oğlan hissetmeye başladm .adapte oldum sanırım.

Canım bende hep oğlan hissediyordum hatta okadarki herkezde diyordum doktor kız drse bana süpriz olucak rüyalarımdada hep erkek çocuğu görüyordum meyersem annenin hisleri tersine çıkıyormuş yengemde eltimde bebekleri erkek rüyalrında hep kız çocuğu görmüşler kaydirigubbakcemile3

bugün mother care'de bebek arabası ve ana kucağı takım vardı 715 liraydı sizce fiyatı nasıl?

tecrubelı anne soyluyor aslında dogru soyluyosun...
sımdının cocuklarının maasallahı var..
benım ılk kararım park yatak ve esyalarını koymak ıcınde 5 cekmecelı sıfonyer dolap almaktı..
cocuk odamda zaten tek kısılk baza ve yatagımız var sımdııden...4 yasına gelıncede babasının bekarlık yatagında yatsınzemuszemus
dıye dusunuyorumm..

siyah badisi derken bi dakka anlamadım.penye yerine badiyimi takmış?

canım ben yaptırdım..ama penye badımı felan vermedım...terzının elınde kuması oluyor zaten o parca eklıyorzemuszemus

ben kayserıdeyım burası mobılya sehrı dıyebılırım..
nette arstırdıgım bazı besıklerde burda yapılmıs..
ama fıyatlar cıldırmıs..
gecen gun gezerken 75 lıraya basıt besıklerrden gordum.dırek aklımdan gecmedı degıl alsakmıkı:kedi:
super sallanıyordu..
bellımı olur yedek alırım baktım uyumuyor ona koyar posur posur uyuturumkaydirigubbakcemile3

inegölde cok daha uygun olur istanbula göre mobilyalar.ben mobilyalarımı inegölden almıstım.

Ben inegöllüyüm pempe :) o yzden biliyorum oraları daha iyi ama dünürüm fark olmaz diyor o öle diyosa öledir napalım şunu şurasında dünürüz olumunekankayizsmile

genelde anneler dogrusunu hisseder diye biliyorum ben ama :umursamaz: herkeste farklı olabilir tabi..doktor da bana o gun demişti genelde annelerin hissettikleri cıkıyor sen ne hissediyorsun diye?

Ben inegöllüyüm pempe :) o yzden biliyorum oraları daha iyi ama dünürüm fark olmaz diyor o öle diyosa öledir napalım şunu şurasında dünürüz olumunekankayizsmile

fark ediyor fiyatlar tabiki inegölle istanbul arasında.ama istanbulu iyice arastırırsan istanbulda da uygun bulunabilir diye dusunuyorum.biz zaten toplu bir yerde ve secenek cok diye oraya gittik aldık

cnm bence gayet uygun. Ama araba inan çok önemli bence özelliklerinin sana uygun olması fiyatından daha da önemli

ne gibi özelliklerine bakmak lazım acep bilemiyorum ki kullanmadığım icin neye göre secicem kaydirigubbakcemile3 cok agır degildi gorsellik anlamında fena değildi..ama bunun dısında nesine bakmam lazım cidden sen tecrubeli bir anne olarak söylermisin bana rica etsem :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…