tatlım şimdiki fiyatları 700 tl düşünebiliyomuusn nedir bu yani iyikide kriz oldu bu ne ya
ha istanbul ha bursa canım ne fark ederki ikiside büyük şehir emin ol burdada aynıdır ben pek bakmadım ama araştırınca sana sölerim
Canım haklısın tabi, bende de heves vardı ilkte ama durumumuz olmadığından takım almamıştık. 3 yaşına kadar karyoladaydı. Sonra tek kişilik baza aldık. 4 yaşına kadar oda takımı yoktu, odası vardı tabi. Ama iyi ki de alamamışım dedim. 4 yaşında kreş kızımın ufkunu açmış olmalı ki ona oda alacağımız zaman takım beğendirmek için en az 10 mağaza gezdik. Renklerine desenlerine boyuna aynasına dolabına her şeyine bakarak kendisi karar verdi. Hatta babasıyla benim bayıldığımız takımı almaya ikna etmeye çalıştık alırsanız odamda yatmam ananemde yatarım bile dedi. Yani demem o ki şimdiki çocuklar fırlama. Senin alacağın takımı 4 yaşında beğenmeyecek. Durumum olsa da her yıl değiştirsem ama geçen yıl aldığımız takım 1.600 liraydı. O da bi kaç parçasını sığmaz diye almamamıza rağmen. Bence durumunuzu sarsmayacaksa mutlaka alın. Ama çocuk büyüdükçe olacaklara hazırlıklı olun gamyoncuiremsu
umarım artık o zmn görürler :))
Maşallah. Altındanmıymış anlamadım. Tek karyola buysa... Valla Allah hepimze ödeme kolaylığı versin de bebişlerimizin her şeyini zevkimize göre alalım cnm. :Saruboceq:
farketemz olurmu hayatım ya istanbulda yaşam çoook pahalı herşey para bilmiyorum ama burası oaraya göre baya kolay yaşam koşuları olan bi yer bakma ööle büyük şehir dediklerine okadarda büyük değil hele istanbulun yanında hiç değil bizim burda merkez bi heykel diye bi yer var başkada pek bi şey yok bu arada belki duydunmu bilmem çilek mobilya diye bi yer var biz onun burda ana kaynağındayıoz mobilya bakımından ondan dedim ama yinede fiyatalr pahalı
insallah canım ama ben basından beri kız hissettiğimden ve ultrasonda da bacaklarının arası düzdü doktor dedi bunu kız diye düşünüyorum..sen ne hissediyorsun kendin icin
merkezinin çok ucuz olcağını sanmıyorum ya tamam fiyatlar oynar birazda çok fark olmaz
merkezinin çok ucuz olcağını sanmıyorum ya tamam fiyatlar oynar birazda çok fark olmaz
ah ben yeni yenı oğlan hissetmeye başladm .adapte oldum sanırım.
ah ben yeni yenı oğlan hissetmeye başladm .adapte oldum sanırım.
Canım haklısın tabi, bende de heves vardı ilkte ama durumumuz olmadığından takım almamıştık. 3 yaşına kadar karyoladaydı. Sonra tek kişilik baza aldık. 4 yaşına kadar oda takımı yoktu, odası vardı tabi. Ama iyi ki de alamamışım dedim. 4 yaşında kreş kızımın ufkunu açmış olmalı ki ona oda alacağımız zaman takım beğendirmek için en az 10 mağaza gezdik. Renklerine desenlerine boyuna aynasına dolabına her şeyine bakarak kendisi karar verdi. Hatta babasıyla benim bayıldığımız takımı almaya ikna etmeye çalıştık alırsanız odamda yatmam ananemde yatarım bile dedi. Yani demem o ki şimdiki çocuklar fırlama. Senin alacağın takımı 4 yaşında beğenmeyecek. Durumum olsa da her yıl değiştirsem ama geçen yıl aldığımız takım 1.600 liraydı. O da bi kaç parçasını sığmaz diye almamamıza rağmen. Bence durumunuzu sarsmayacaksa mutlaka alın. Ama çocuk büyüdükçe olacaklara hazırlıklı olun gamyoncuiremsu
siyah badisi derken bi dakka anlamadım.penye yerine badiyimi takmış?
sorma canım ya sanırsın yatak odası takımı alıyosun yaa bu neeelmaz:
olmaz bu kadarda yani çok pahalı yani şöle takım halinde uygun bi fiyat yapsalar
insan hadi neyse diycek ama ya bebiişleride anlamıyorum hakketten alırsın
okadar pahalı beşik yatmaz gider milletin bitli ucuz şeyinde posur posur uyur sırnaşık şey
inegölde cok daha uygun olur istanbula göre mobilyalar.ben mobilyalarımı inegölden almıstım.
Canım bende hep oğlan hissediyordum hatta okadarki herkezde diyordum doktor kız drse bana süpriz olucak rüyalarımdada hep erkek çocuğu görüyordum meyersem annenin hisleri tersine çıkıyormuş yengemde eltimde bebekleri erkek rüyalrında hep kız çocuğu görmüşler kaydirigubbakcemile3
Ben inegöllüyüm pempe :) o yzden biliyorum oraları daha iyi ama dünürüm fark olmaz diyor o öle diyosa öledir napalım şunu şurasında dünürüz olumunekankayizsmile
bugün mother care'de bebek arabası ve ana kucağı takım vardı 715 liraydı sizce fiyatı nasıl?
Sen öle diyosan öledir dinirim kaydirigubbakcemile3
cnm bence gayet uygun. Ama araba inan çok önemli bence özelliklerinin sana uygun olması fiyatından daha da önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?