2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben 2 ayı geçti hissediyorum benmki biraz erken başladı
çok güzel bir duygu ve gün geçtikçe çoğalıyorrr
zaten seyirme gibi başlıyor şu anda benim kuvvetlice tekme şeklinde
bazende pıt pıt seyiriyor dönüşleride çok güzelll ya ama tırsıyo insan bazennn
ALLAHIM herkese yaşatsın bu muhteşem duyguyuuuuuuhihoyyyt:sm_cool:

günaydin kizlar. ben bugün cok mutluyum bebegimi gördüm cinsiyetinide ögrendim erkek mis canim benim ya yüz hatlari baya belli kizlar cok mutluyum. saglikli olsun da gerisi önemli degil aslinda.

qözün aydın canım.. inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak da nasip olur

valla canım bende olmayacaktım ama abim dr, kendi dr da çok ısrar ediyor
riskiniz çok yüksek ve gribe yakalandınızmı kurtulma şansın çok diyorlar CADIARZU

Canim benim ben normalde kolay kolay grip olmam ama hamileligimden beri bu sanirim 3uncu defa grip olusum,
sadece tek fark normalde 2/3 gun cekerken hamile iken 1-1,5 haftada anca geciyor yoksa kurtulma sansi yok diye
bence biraz abartili canim ama yine de sen bilirsin.

Alatariell cok gecmis olsun canim, Allahtan kimseye birsey olmamis. :teselli:

bende oğluşumun hareketlerini çok net bir şekilde hissediyorum :ecrin_bebek:

slm günaydın kızlarr çalışan anne adayları ne zaman doğum iznine ayrılcaksanız tabi tam belli olmaz gün ama ortalamaaa olarak ??? ben resmen gün sayıyorum bir an önce izne ayrılayım hazırlıklarıma başlayayımm bıktımm artıkkkk çalışmakdannnn bide doğum izninden sonra çalışmayı düşünüyormusunuz?

SANMUR OĞLUŞŞŞ GELıYORMUŞ HAYIRLI OLSUN CANIM SAĞLIKLA ıNŞALLAHHHHHkaydirigubbakcemile5

bahsi gecen grip H1N1 virüs adı altındaki grip..hamilelerde öldürücü boyutlara varabilen bir grip.

ben daha kahvaltı yapmadım yaaa..
varya ben bu qidişle 1 kilo bile bebek doğuramıcam kaydirigubbakcemile3
neyse ben bişiler yiyim qeliom

Canım bu iki ay konusunda eminmisin. tickere göre 18 haftalıksın 2 ay önce 10 haftalıktın okadar erken hissetmen mümkün değil.İkili testten bile önce hissetmiş olman lazım.Eminmisin ????

bende tüm ndişelerimiz dr ma ilettim sizin vurulacağınız aşının diğer aşılarla alakası yok, benim hamile dr arkadaşımda vuruldu ilerde çocukda yada sende bir şey çıkarmı düşünceleri de neymiş böyle şeyleri nerden uyduruyorlar dedi canım ya valla
benim drum ölesine bi kadın doğumcuda değil riskli gebelik dr ve alanında en iyilerinden bi tanesi, e abimlerde vurundular aşıyı beklemen çok mantıksız diyorlar 2 kuzenim var vurulmadığın gün kadar risklisin sana abi tavsiyesi dedi kuzenimde bekleme sakın dedi
kafam karışıkbilmiyorumkismile4 dr aynı şeyi söylüyorr

ben su an için calısabildiğim kadar calısmak istiyorum son 2 hafta kala falan ayrılayım diyorum ama bunları demek icin cok erken tabiki..dogum izninden sonra calısıcam ben.

kızlar biz de ctesi cinsiyetimizi öğrendik herkesin ısrarla oğlun olacak demesine,eşim ve benim erkek bebek rüyaları görmemize rağmen KIZmış:) tekrar tekrar sordum dr da ısrarla %100 kız dedi. benim zaten gönlümden geçendi ama herkes erkek diyince fazla dillendirmiyodum. Allah herkesin gönlüne göre versin...

BEnde çalıp çalışmamak adına gelgitlerdeyimm
Nolucak bilmiyom
Hayırlısı olur inş.

benim de doktorum sana ol ya da olma demem dedi..kararı bana bıraktı.mesuliyeti kabul etmek istemedi sanırım. bilemiyorum canım karar senin.ben düşünmüyorum olmayı..

gözünaydın canım..

Sanmur ve cupsin hadi gozunuz aydin darisi bizim basimiza. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…