kızlaarr bebeklerinizin hareketlerini hissediyormusunuz?nasıl bir his ve ne kadar sıklıkla hareket ediyolar?gerçi daha zaman olarak ancak başlıcak ama merak ettim yine de.
ben 2-3 haftadır hissediyorum.ilk başlarda seyirme şeklindeydi.son günlerde kalp atımı gibi,sanki döndüğünü falan hissedebiliyorum
günaydin kizlar. ben bugün cok mutluyum bebegimi gördüm cinsiyetinide ögrendim erkek mis canim benim ya yüz hatlari baya belli kizlar cok mutluyum. saglikli olsun da gerisi önemli degil aslinda.
valla canım bende olmayacaktım ama abim dr, kendi dr da çok ısrar ediyor
riskiniz çok yüksek ve gribe yakalandınızmı kurtulma şansın çok diyorlar CADIARZU
hayırlı olsun canım. güle güle büyüt oğluşunu:dance:
günaydin kizlar. ben bugün cok mutluyum bebegimi gördüm cinsiyetinide ögrendim erkek mis canim benim ya yüz hatlari baya belli kizlar cok mutluyum. saglikli olsun da gerisi önemli degil aslinda.
qözün aydın canım.. inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak da nasip olur
Canim benim ben normalde kolay kolay grip olmam ama hamileligimden beri bu sanirim 3uncu defa grip olusum,
sadece tek fark normalde 2/3 gun cekerken hamile iken 1-1,5 haftada anca geciyor yoksa kurtulma sansi yok diye
bence biraz abartili canim ama yine de sen bilirsin.
Alatariell cok gecmis olsun canim, Allahtan kimseye birsey olmamis. :teselli:
ben 2 ayı geçti hissediyorum benmki biraz erken başladı
çok güzel bir duygu ve gün geçtikçe çoğalıyorrr
zaten seyirme gibi başlıyor şu anda benim kuvvetlice tekme şeklinde
bazende pıt pıt seyiriyor dönüşleride çok güzelll ya ama tırsıyo insan bazennn
ALLAHIM herkese yaşatsın bu muhteşem duyguyuuuuuuhihoyyyt:sm_cool:
bende tüm ndişelerimiz dr ma ilettim sizin vurulacağınız aşının diğer aşılarla alakası yok, benim hamile dr arkadaşımda vuruldu ilerde çocukda yada sende bir şey çıkarmı düşünceleri de neymiş böyle şeyleri nerden uyduruyorlar dedi canım ya vallaevt hamileler risk grubunda orası bir gercek.ama o asının riskleri ne olacak?güvenmiyorum ben aşıya.ileriki yıllarda nasıl yan etkileri olabilir bilemiyoruz..cok seneler önce abd.de bu asıdan yüzlerce kişi öldü.ası farklıdır orası muhakkak.ama sonucta bunun da hiçbir garantisi yok.ben kendimi korumaya calısıyorum mümkün olduğunca.kalabalık ortamlara girmiyorum pek kimse ile görüşmüyorum öpüşmüyorum..ellerimi cok sık yıkıyorum.tuzlu su ile gargara yapıyorum.iyi besleniyorum ve vitamin kullanıyorum.toplu tasıma araclarında isem maske takıyorum.
slm günaydın kızlarr çalışan anne adayları ne zaman doğum iznine ayrılcaksanız tabi tam belli olmaz gün ama ortalamaaa olarak ??? ben resmen gün sayıyorum bir an önce izne ayrılayım hazırlıklarıma başlayayımm bıktımm artıkkkk çalışmakdannnn bide doğum izninden sonra çalışmayı düşünüyormusunuz?
bende tüm ndişelerimiz dr ma ilettim sizin vurulacağınız aşının diğer aşılarla alakası yok, benim hamile dr arkadaşımda vuruldu ilerde çocukda yada sende bir şey çıkarmı düşünceleri de neymiş böyle şeyleri nerden uyduruyorlar dedi canım ya valla
benim drum ölesine bi kadın doğumcuda değil riskli gebelik dr ve alanında en iyilerinden bi tanesi, e abimlerde vurundular aşıyı beklemen çok mantıksız diyorlar 2 kuzenim var vurulmadığın gün kadar risklisin sana abi tavsiyesi dedi kuzenimde bekleme sakın dedi
kafam karışıkbilmiyorumkismile4 dr aynı şeyi söylüyorr
kızlar biz de ctesi cinsiyetimizi öğrendik herkesin ısrarla oğlun olacak demesine,eşim ve benim erkek bebek rüyaları görmemize rağmen KIZmış:) tekrar tekrar sordum dr da ısrarla %100 kız dedi. benim zaten gönlümden geçendi ama herkes erkek diyince fazla dillendirmiyodum. Allah herkesin gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?