kızlar biz de ctesi cinsiyetimizi öğrendik herkesin ısrarla oğlun olacak demesine,eşim ve benim erkek bebek rüyaları görmemize rağmen KIZmış:) tekrar tekrar sordum dr da ısrarla %100 kız dedi. benim zaten gönlümden geçendi ama herkes erkek diyince fazla dillendirmiyodum. Allah herkesin gönlüne göre versin...
gözünaydın canım..
ben su an için calısabildiğim kadar calısmak istiyorum son 2 hafta kala falan ayrılayım diyorum ama bunları demek icin cok erken tabiki..dogum izninden sonra calısıcam ben.
valla canım ilk regli tarihinden 32. haftaya denk gelen günde ssk ya gidip rapor alabiliyorsun zaten seni dr unda uyarır git açtır raporunu diye..slm günaydın kızlarr çalışan anne adayları ne zaman doğum iznine ayrılcaksanız tabi tam belli olmaz gün ama ortalamaaa olarak ??? ben resmen gün sayıyorum bir an önce izne ayrılayım hazırlıklarıma başlayayımm bıktımm artıkkkk çalışmakdannnn bide doğum izninden sonra çalışmayı düşünüyormusunuz?
Canım bu iki ay konusunda eminmisin. tickere göre 18 haftalıksın 2 ay önce 10 haftalıktın okadar erken hissetmen mümkün değil.İkili testten bile önce hissetmiş olman lazım.Eminmisin ????
cupsin ikimizde 16+4 olmuşuz. bizim bebekler aynı gidiyor
valla canım ilk regli tarihinden 32. haftaya denk gelen günde ssk ya gidip rapor alabiliyorsun zaten seni dr unda uyarır git açtır raporunu diye..
ben eğer dayanabilirsem 37. haftama kadar çalışacağım zaten de mecburum
bende çok yoruldum ama sonrasında da işten ayrılmayı düşünmüyorum canım...
ohh maşallahh ne güzel çalışmak istiyorsun ben resmen gün sayıyorum 94 gün sonra işden ayrılcam izne:)))))
EVET CANIM 2 AYI GEÇTİ 3 KASIMDA HİSSETTİM BEN İLK HASTAHANEDE VE ULTRASONDAYDIMMM TESADÜF YA
GAZLA FALAN KARIŞACAK YADA ANLAŞILMAYACAK BİRŞEY DEĞİL
DRUM KİLOYLADA ALAKALI HİSSETME OLAYI DEDİ
hihoyyyt
canım bu mumkun bıle degıll.. ıkıcı gebelıklerını yasayanlar nerdeyse 16. Haftada hıssedıyor bebek o zamn yenı hareketlenmıs oluyo zaten ve vucudunun gelısımı tamamlanmıs olmuyorkı hıssedesın.. Yanı burdakı dıger arkadaslarda tereddute dusuyo bız nıue hıssetmıyoruz dıye.
Gecen gun bırısı daha ynı seyıo soylemıstı 2 aydır hıssedıyorum dıye ben 17. Haftada zor bela hıssettım sımdı bıle sıddetlı olnalrı hıssedıyorum o da nerdeyse gun ıcınde hıc hıssetmıyorum ancak gecelerı.
GUNAYDIN KIZLARRR.. ben bı kahvaltı yapıp gelıyorum tabı once cupsının kızını ekleyeyeyım=))
canım bu mumkun bıle degıll.. ıkıcı gebelıklerını yasayanlar nerdeyse 16. haftada hıssedıyor bebek o zamn yenı hareketlenmıs oluyo zaten ve vucudunun gelısımı tamamlanmıs olmuyorkı hıssedesın.. yanı burdakı dıger arkadaslarda tereddute dusuyo bız nıue hıssetmıyoruz dıye.
gecen gun bırısı daha ynı seyıo soylemıstı 2 aydır hıssedıyorum dıye ben 17. haftada zor bela hıssettım sımdı bıle sıddetlı olnalrı hıssedıyorum o da nerdeyse gun ıcınde hıc hıssetmıyorum ancak gecelerı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?