2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım bende buluşma topiğine cevap yazdım sana bak istersen. Bildin takendisiyim diye :)

Canim benim senin bebekte benimkinden desene inat mi inat.
Bende de doktor karnima bastirdi ugrasti ihih banamisin demedi bende hala bilmiyorum.
Bende gidene kadar okadar merakliydim ki ve kesin bu sefer ogrenirim dusuncesi ile gitmistim
ama nedense merakim gecti cunku birdahaki gitmeme 1 ay var nasil olsa ogrenirim napalim bizimkiler de boyle iste. kaydirigubbakcemile3

Bizimki okadar inat gibi gorunuyor ki sankim dogana kadar ogrenemicem gibime geliyor. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benide listeye yazarmısın arkadaşlar. listede yaşım yok söylemedım sanırım 29 yaşındayım kız annesıyım adı da nazlı olacak kısmetse.

Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canım

bende öyle hıssedıyorum dogunca evet gerçekten kızmış yada erkekmış diceeemm sanki. kısmet arkadaşım napalım.

leach canım tebrikler....bayanssulusmile kokoşbi kız gelsin...:))

ana özge yok nolduki makarnadan zehirlenmesin sakıneyvahedigeldismile

selam kızlar
geçmişi okumaya cesaret edemiyorum
bıraktığımdan bu yana 100-150 sayfa geçmiş nerdeyse
allah muhabbetinizi arttırsın
herkesler iyidir inşallah
gerçi ben şua an kıskançlığımdan çatlamak üzereyim
pazar günkü buluşmaya gidemediğim için tabi

selammm :) evet bende gidemedim kıskanclıktan öldüm hadi afiyet olsun ikinize :) cokacimcoook

ayakta alkışlıyorum kayınvalideni 40bin kez maşaallahhhhhhhhhhh alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…