2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm güzeller ne haber yaa ben de turşu yedim yemekte o yüzden şimdi çok kötü midem yanıyomafoldumben

yerim onun ağzını

ye teyzesi yeee,
oyy bende yerim onun ağzını burnunu :asigim:

slm güzeller ne haber yaa ben de turşu yedim yemekte o yüzden şimdi çok kötü midem yanıyomafoldumben

sende tam yenmeyecek şeyler yemişsin benim gibi .bende acı yedim şimdi midem nasıl yanıyor var ya.
sanki içeride ejderha var.

kızlar bir de şu face muhabbeti varya siz birbirinizi özel face adreslerinden mi ekliyosunuz yoksa kk daki rumuzlarla mı ordaki fotolardan bahsediyorsunuz ya bende çok merak ettim bakmak istiyorum dabilmiyorumkismile

kızlar bir de şu face muhabbeti varya siz birbirinizi özel face adreslerinden mi ekliyosunuz yoksa kk daki rumuzlarla mı ordaki fotolardan bahsediyorsunuz ya bende çok merak ettim bakmak istiyorum dabilmiyorumkismile

facebookda ekliyoruz canım. istersen seni de ekleriz

ye teyzesi yeee,
oyy bende yerim onun ağzını burnunu :asigim:

sende tam yenmeyecek şeyler yemişsin benim gibi .bende acı yedim şimdi midem nasıl yanıyor var ya.
sanki içeride ejderha var.

Ya aslında yemiycektim de çok canım çekti bayadır da yemiyodum napıyım dayanamadım arkasından çay içince biraz iyi geldi şimdi yangınını aldı gibi azcık...

off evde kimse yok tv de hiçbirşey yok. en iyisi yatıp uyumak herhalde.

facebook kuşum senide ekleyelim özelden atda ismini

kızlar ben bugun kıpırdama hissetmedim kızımdaa :S bazen korkuyorum

özelden ismini yaz ekleyelim

niye korkuyosun ne güzel hareketlenmiş kızın. benimkinde ses seda yok bir ara kımıldar gbi olmuştu
öyle kaldı tembel teneke.

tembel teneke kaydirigubbakcemile3 benmkide öleee :)))

esra cım banada at adını özelden

bende her dk hissetmiyorum akşam uzanıyorum şöyle karnıma tıktık vuruyorum
kızım cevap verioy banadaa ama gündüz çoknadir hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…