2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende her dk hissetmiyorum akşam uzanıyorum şöyle karnıma tıktık vuruyorum
kızım cevap verioy banadaa ama gündüz çoknadir hissediyorum

bende bugun tatlı yedim uyansın pıtırım die ama ı hı nafile uykucu cıktı

cerennnnn bu resimler ne kadar güzel yaa.
oyy bebişlere bak
ah ah orada başlarda 20-30. resimlerde fln herhalde demir bebek var, annesi babası fln.. o benim arkadaşım gözde.. kasımda doğum yaptı.
o üye olmus da gruba ordan gördüm

31 den baslıyo benim arkların resimleri..
ay yerim ya

ay valla hem bakıyorum hem ağlıyorummmmafoldumben

ay valla hem bakıyorum hem ağlıyorummmmafoldumben
niye ağlıyorsun kuşum..
çok uzak geliyor o günler değil mi
bana da sanki yıllarca hamile kalacakmışım hiç doğuramayacakmışım gibi geliyo bazen yaa, çok uzak geliyo doğum yapacağım gün

kızlar ben yavaştan kaçayım öpüyorum sizi

niye ağlıyorsun kuşum..
çok uzak geliyor o günler değil mi
bana da sanki yıllarca hamile kalacakmışım hiç doğuramayacakmışım gibi geliyo bazen yaa, çok uzak geliyo doğum yapacağım gün
ya nebilim bi an duygusala bağladım galiba mafoldumbençok duygulandım o bebişleri görünce Rabbim bizede göstersin o güzel günleri inşallahh

Selam kızlar nasılsınız?Pek gelemiyorum buralara umarım herşey yolundadır.Geçen ay bebişimin cinsiyetini kız olarak öğrenmiştik fakat bu gün kontrole gittim doktor erkek dedi nasıl bir şok yaşadım anlatamam doktorun yanında gülme krizine girdim.%100 erkek diyo şeyini bile gösterdi inandık napalım:)Kız olmasını çok istiyorduk ama ilk bebiş ne de olsa inşallah ikinciye kız olur diyelim.Sağlıklı olması en önemlisi.ınşallah sizler böyle bir şok yaşamazsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…