anaaammm..Selam kızlar nasılsınız?Pek gelemiyorum buralara umarım herşey yolundadır.Geçen ay bebişimin cinsiyetini kız olarak öğrenmiştik fakat bu gün kontrole gittim doktor erkek dedi nasıl bir şok yaşadım anlatamam doktorun yanında gülme krizine girdim.%100 erkek diyo şeyini bile gösterdi inandık napalım:)Kız olmasını çok istiyorduk ama ilk bebiş ne de olsa inşallah ikinciye kız olur diyelim.Sağlıklı olması en önemlisi.İnşallah sizler böyle bir şok yaşamazsınız kızlar
Selam kızlar nasılsınız?Pek gelemiyorum buralara umarım herşey yolundadır.Geçen ay bebişimin cinsiyetini kız olarak öğrenmiştik fakat bu gün kontrole gittim doktor erkek dedi nasıl bir şok yaşadım anlatamam doktorun yanında gülme krizine girdim.%100 erkek diyo şeyini bile gösterdi inandık napalım:)Kız olmasını çok istiyorduk ama ilk bebiş ne de olsa inşallah ikinciye kız olur diyelim.Sağlıklı olması en önemlisi.İnşallah sizler böyle bir şok yaşamazsınız kızlar
yaaaa aaa bize de kız dedi %95 ama erkekde olabilir yanı hıııı :1shok:Selam kızlar nasılsınız?Pek gelemiyorum buralara umarım herşey yolundadır.Geçen ay bebişimin cinsiyetini kız olarak öğrenmiştik fakat bu gün kontrole gittim doktor erkek dedi nasıl bir şok yaşadım anlatamam doktorun yanında gülme krizine girdim.%100 erkek diyo şeyini bile gösterdi inandık napalım:)Kız olmasını çok istiyorduk ama ilk bebiş ne de olsa inşallah ikinciye kız olur diyelim.Sağlıklı olması en önemlisi.İnşallah sizler böyle bir şok yaşamazsınız kızlar
bugünde bu olayın konusu geçti topicde. şimdi doktor bana cinsiyet söylese inanmayacağım bu haberler yüzünden .
yaaaa aaa bize de kız dedi %95 ama erkekde olabilir yanı hıııı :1shok:
anaaammm..
bizimkilere söyliyim de pembe şeyler almayı durdursunlar hemen kaydirigubbakcemile3
essracım ekledim seni
hadi öptüm sizi ben kaçarr
Selam kızlar nasılsınız?Pek gelemiyorum buralara umarım herşey yolundadır.Geçen ay bebişimin cinsiyetini kız olarak öğrenmiştik fakat bu gün kontrole gittim doktor erkek dedi nasıl bir şok yaşadım anlatamam doktorun yanında gülme krizine girdim.%100 erkek diyo şeyini bile gösterdi inandık napalım:)Kız olmasını çok istiyorduk ama ilk bebiş ne de olsa inşallah ikinciye kız olur diyelim.Sağlıklı olması en önemlisi.İnşallah sizler böyle bir şok yaşamazsınız kızlar
benimde oğluşum geliyor kızlar.Bugün öğrendik daha.16. haftamdayım :) şimdi isim seçme heyecanı sardı beni gamyoncuiremsu
benimde oğluşum geliyor kızlar.Bugün öğrendik daha.16. haftamdayım :) şimdi isim seçme heyecanı sardı beni gamyoncuiremsu
Hayılı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
ben sana beğendiklerimi yazayım :))
kerem
poyraz
çınar
ali
benim düşündüklerim bunlar da babaya isim beğendiremiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?