2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaaammm..
bizimkilere söyliyim de pembe şeyler almayı durdursunlar hemen kaydirigubbakcemile3

bugünde bu olayın konusu geçti topicde. şimdi doktor bana cinsiyet söylese inanmayacağım bu haberler yüzünden .

yaaaa aaa bize de kız dedi %95 ama erkekde olabilir yanı hıııı :1shok:

essracım ekledim seni
hadi öptüm sizi ben kaçarr

bugünde bu olayın konusu geçti topicde. şimdi doktor bana cinsiyet söylese inanmayacağım bu haberler yüzünden .

Benimde hep aklımın bir köşesinde var dı ya yanıldıysa bu adam diye.Geçen ayki kontrolde arkası hep dönüktü kız dedi emin olduğunu söyledi.Bugün erkek diyince şok olduk:)neyseki birşey almamıştık ama pembe şeyler örülmeye başlamıştı.Adama o kadar ısrarla sordum ki eminmisiniz dalga geçmeyin diye o da %100 erkek , erkek olmazsa mesleği bırakırım dedi sırnaşık şey

anaaammm..
bizimkilere söyliyim de pembe şeyler almayı durdursunlar hemen kaydirigubbakcemile3

canım inşallah böyle bir şey yaşamazsınız ama ben ce de biraz daha beklemek lazım birşeyler almak için ne olur ne olmazkafamçokkarıştı

Kızlar öptüm hepnizi biraz erkek ismi araştırayım ben :)) Görüşmek üzere iyi geceler

Canım 3 boyutludan mı söyledi yoksa normal mi ultrason biliyo musun şimdi sen böyle diyince benim kafam karışıktı yani tam emin olamıyordum iyice karıştı çünkü benim bebğimin cinsiyetini kendi dr um göremedi 3 lü test için 3 boyutluya girdiğimiz dr kız dedi o yüzden emin olamıyorum bir yandan da 3 boyutluda daha net görünür diyorum bilmiyorum ki kafam karıştı tabi cinsiyetleri önemli değil önemli olan sağlıklı olmaları

benimde oğluşum geliyor kızlar.Bugün öğrendik daha.16. haftamdayım :) şimdi isim seçme heyecanı sardı beni gamyoncuiremsu

benimde oğluşum geliyor kızlar.Bugün öğrendik daha.16. haftamdayım :) şimdi isim seçme heyecanı sardı beni gamyoncuiremsu

ben sana beğendiklerimi yazayım :))
kerem
poyraz
çınar
ali

benim düşündüklerim bunlar da babaya isim beğendiremiyoruz

Selam kizlaaaaaar nasilsinizzz?

nergisss coooooook sasirdim yaaa. aaaa diye kaldim yani :))
benimki 100% kiz dedi,cinsiyet degistirmez umarim :)))

slm kızlar ben yeni keşfettim burayı yahu.nasıl kaçırdım.neyse ben de 17 hafta 3 günlük hamileyim.haziran annesiyim Allah kısmet edrse.tahmini doğum tarihi 18 haziran...

ben sana beğendiklerimi yazayım :))
kerem
poyraz
çınar
ali

benim düşündüklerim bunlar da babaya isim beğendiremiyoruz

çoookk güsel isimler canım.aklımdan geçmiyo değil hani bunlar..aynı şekilde bizim baba da ne söylesem henuz cvp vermıyo.bakarız diyo.ve gıcıklığına bana haydar veya mahmut koycam diyo kızdırmak için.bide üstüne basa basa söylüyooo :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…