2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de cinsiyeti geçen hafta belli oldu.doktor görmekte baya bi zorluk çekti.çünkü göstermedi bi türlü.benim de büyük ihtimalle kız Allah nasip ederse

slm kızlar ben yeni keşfettim burayı yahu.nasıl kaçırdım.neyse ben de 17 hafta 3 günlük hamileyim.haziran annesiyim Allah kısmet edrse.tahmini doğum tarihi 18 haziran...

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah cinsiyetini öğrendin mi canıma.s.

benimkisi de geçen sayıyor bana halis osman aydemir bilmem ne..
dedim bu isimler nerden aklına geldi . iş arkadaşlarım diyor klava:
isim düşünmeye bile enerji harcamıyor arkadaşlarının isimlerini sayıyor bana.

benim de cinsiyeti geçen hafta belli oldu.doktor görmekte baya bi zorluk çekti.çünkü göstermedi bi türlü.benim de büyük ihtimalle kız Allah nasip ederse

Hayırlı olsun canım benim de Allah kısmet ederse kızım olucakbayanssulusmile

Benim eşimde öğretmen öğrencilerinin ismini sayıyo tek tek ama hala karar veremedik ama ben Zeynep ismini çok seviyorum da bakalım daha güzel bir isim bulursak değiştiririz....

Canım 3 boyutludan söyledi kafanı karıştırma hiç içini ferah tut.İnşallah doğru söylemiştir doktorun.Kısmetimizde bunu yaşamak varmış hayırlısı alıştım bile sağlıklı olsun da canım

ah cnm ya sorma.bi belirlesekte sevsem ismiyle oğluşumu.bide ilk heves ilk heyecan bambaşka bişey oluyo.gerçi daha erken olabilir ama en azından bişiler bulsak. fisfisfis

Benim eşimde öğretmen öğrencilerinin ismini sayıyo tek tek ama hala karar veremedik ama ben Zeynep ismini çok seviyorum da bakalım daha güzel bir isim bulursak değiştiririz....

evet zeynep de çok güzel bir isim

ah cnm ya sorma.bi belirlesekte sevsem ismiyle oğluşumu.bide ilk heves ilk heyecan bambaşka bişey oluyo.gerçi daha erken olabilir ama en azından bişiler bulsak. fisfisfis

bende bebeğimin cinsiyeti belli olunca ismide belli olsun istiyorum ama nerdeee.
bu gidişle doğuma kadar zor isim buluruz

özgeee gelinimi de al gel bizeeee. benim oğlan durmuyo başımda sürekli miyav miyav hayvan delirdiiiii

Selam kizlaaaaaar nasilsinizzz?

nergisss coooooook sasirdim yaaa. aaaa diye kaldim yani :))
benimki 100% kiz dedi,cinsiyet degistirmez umarim :)))

Canım İnşallah değişmez kırk kişiden birinin başına gelir heralde böyle birşey bu da beni buldu kader hayırlısı buymuş:)Oğluş geliyor yani kızını bizden uzak tut:jeyyar:delikafadulden

benim eşim de zeynep ismini çok seviyo ama etrafımda o kadar çok kişi koydu ki çocuğuna;ben daha farklı bi isim bulmak istiyorum.bugün baya bi araştırdım netten ama nette de yok hiç güzel isimler

slm kızlar ben yeni keşfettim burayı yahu.nasıl kaçırdım.neyse ben de 17 hafta 3 günlük hamileyim.haziran annesiyim Allah kısmet edrse.tahmini doğum tarihi 18 haziran...

hoşgeldn cnm.bende 16+0 haftalığım bugun.Doğumuda 23 haziran gosteriyo şimdilik ultrason resmımızde.

sen onu kısırlaştırmadın mı?? kısır değilse yandın ağlar durur tepende

kıyamadık kısırlaştırmaya eşim izin vermedi zaten olmaz kestirtmem oğlumun toplarını diye delikafadulden
3 yaşında kedi ilk defa azıyo sürekli miyavvv miyavv diye yoğuruyo tuttuğu yeri:roflol:

Canım kayseri desin hangi dr a gidiyosun ben de tedavi sürecinde özel erciyeste bir bayan vardı Zerrin GEZGİN ona gitmiştim onun verdiği tedavi sonucu hamile kaldım çok ilgili bir bayandı 15 tatilde kayseriye gitmeyi de düşünüyorum bakalım o dr da muayne olmak istiyorum

teşekkürler esra,leyla ve duygu...sizlerinki de hayırlı olsun inşallah

kıyamadık kısırlaştırmaya eşim izin vermedi zaten olmaz kestirtmem oğlumun toplarını diye delikafadulden
3 yaşında kedi ilk defa azıyo sürekli miyavvv miyavv diye yoğuruyo tuttuğu yeri:roflol:

ayy yazık kız. benden sana tavsiye bir an önce kısırlaştır. eğer sürekli kızgınlığa girerse allah korusun hormon dengeleri bozuluyor hasta oluyorlar.
hem ona da eziyet böyle ağlaması. benim kızı kısırlaştırdım mecburen yoksa kapılarda ağlıyordu koca diye :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…