slm kızlar ben yeni keşfettim burayı yahu.nasıl kaçırdım.neyse ben de 17 hafta 3 günlük hamileyim.haziran annesiyim Allah kısmet edrse.tahmini doğum tarihi 18 haziran...
çoookk güsel isimler canım.aklımdan geçmiyo değil hani bunlar..aynı şekilde bizim baba da ne söylesem henuz cvp vermıyo.bakarız diyo.ve gıcıklığına bana haydar veya mahmut koycam diyo kızdırmak için.bide üstüne basa basa söylüyooo :1closedeyes:
sarp, doruk, yiğit
bunlar da benden
benim de cinsiyeti geçen hafta belli oldu.doktor görmekte baya bi zorluk çekti.çünkü göstermedi bi türlü.benim de büyük ihtimalle kız Allah nasip ederse
Canım 3 boyutludan mı söyledi yoksa normal mi ultrason biliyo musun şimdi sen böyle diyince benim kafam karışıktı yani tam emin olamıyordum iyice karıştı çünkü benim bebğimin cinsiyetini kendi dr um göremedi 3 lü test için 3 boyutluya girdiğimiz dr kız dedi o yüzden emin olamıyorum bir yandan da 3 boyutluda daha net görünür diyorum bilmiyorum ki kafam karıştı tabi cinsiyetleri önemli değil önemli olan sağlıklı olmaları
benimkisi de geçen sayıyor bana halis osman aydemir bilmem ne..
dedim bu isimler nerden aklına geldi . iş arkadaşlarım diyorklava:
isim düşünmeye bile enerji harcamıyor arkadaşlarının isimlerini sayıyor bana.
Benim eşimde öğretmen öğrencilerinin ismini sayıyo tek tek ama hala karar veremedik ama ben Zeynep ismini çok seviyorum da bakalım daha güzel bir isim bulursak değiştiririz....
ah cnm ya sorma.bi belirlesekte sevsem ismiyle oğluşumu.bide ilk heves ilk heyecan bambaşka bişey oluyo.gerçi daha erken olabilir ama en azından bişiler bulsak. fisfisfis
Selam kizlaaaaaar nasilsinizzz?
nergisss coooooook sasirdim yaaa. aaaa diye kaldim yani :))
benimki 100% kiz dedi,cinsiyet degistirmez umarim :)))
özgeee gelinimi de al gel bizeeee. benim oğlan durmuyo başımda sürekli miyav miyav hayvan delirdiiiii
benim de cinsiyeti geçen hafta belli oldu.doktor görmekte baya bi zorluk çekti.çünkü göstermedi bi türlü.benim de büyük ihtimalle kız Allah nasip ederse
slm kızlar ben yeni keşfettim burayı yahu.nasıl kaçırdım.neyse ben de 17 hafta 3 günlük hamileyim.haziran annesiyim Allah kısmet edrse.tahmini doğum tarihi 18 haziran...
sen onu kısırlaştırmadın mı?? kısır değilse yandın ağlar durur tepende
Canım 3 boyutludan söyledi kafanı karıştırma hiç içini ferah tut.İnşallah doğru söylemiştir doktorun.Kısmetimizde bunu yaşamak varmış hayırlısı alıştım bile sağlıklı olsun da canım
kıyamadık kısırlaştırmayaeşim izin vermedi zaten olmaz kestirtmem oğlumun toplarını diye delikafadulden
3 yaşında kedi ilk defa azıyo sürekli miyavvv miyavv diye yoğuruyo tuttuğu yeri:roflol:
hayirli olsun canim,tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?